Arda İdmanda Sakatlandı

Cevap: Arda İdmanda Sakatlandı

Aslında şöyle bakınca milli takımdada birşey kalmadı. Hamit'te oynamazsa averaj olarak rahatlar Almanya. (İnşallah)

Tamamda arda istese çıkmayabilirdi antremana yani milli takımda zorla oynucan diye bir şey yok heralde ısrar ederlerse falan.

arda efendi galatasaray için kendini feda etmedin gittin 1 maç oynamak için...bazen diyorumki arda kendin eliyle futbol hayatını bitirseydinde o zaman ne olurdu merak edyorum...burda ilk suçlu arda dır kesinlikle..hadi arda cahil bi kardeşimiz ama yönetimin kesinlikle izin vermemeliydi

Aynen öyle Arda da suçlu milli takım heyeti de.Ardayı sütten çıkmış ak kaşık göstermeyin.

olan olmuş geri dönüşü yok artık.en azından misi bir form tutsada ardanın yokluğu belli olmasa..

17 kulüp, Federasyon ve medya 1 Rijkaard etmez.

Anlamıyorsun. Oyunculara Hiddink değil, Oğuz Çetin karışıyor.

Korumayın şu adamı ya. Suçu tamamen Oğuz Çetin'e atıp, Hiddink'i koruyanlara sinir oluyorum. Adam kendi ağzıyla söylüyor işte, ''Elimde başka Arda yok'' diye. Tamamen Guus Hiddink'in suçu. Bu adamın milli takıma geldiği güne lanet olsun. Zaten Hiddink geldi de ne değişti ? Fenerbahçe'nin yedek ön liberosu çağırılıyor, Valencia'nın ön liberosu çağırılmıyor. Eee, ne anladım ben bu işten ? İki tane Hollanda'lı Türk futbolunu parmağında oynatıyor. İkiside tez zamanda kovulur inşallah.

Milli takımdaki gibi oynamıyordu zaten arda bizde kimse kusura bakmasın düşen ağlamaz.

arda özellikle almanya maçına çıkmak istiyordu.çünkü çok önemli bir piyasa maçıydı.kendini gösterip gitmek istiyor adam.alınacak primde cabası.ama bu açgözlülük yaktı kendini.kendini bulması 4-5 ayı bulur.

Korumayın şu adamı ya. Suçu tamamen Oğuz Çetin'e atıp, Hiddink'i koruyanlara sinir oluyorum. Adam kendi ağzıyla söylüyor işte, ''Elimde başka Arda yok'' diye. Tamamen Guus Hiddink'in suçu. Bu adamın milli takıma geldiği güne lanet olsun. Zaten Hiddink geldi de ne değişti ? Fenerbahçe'nin yedek ön liberosu çağırılıyor, Valencia'nın ön liberosu çağırılmıyor. Eee, ne anladım ben bu işten ? İki tane Hollanda'lı Türk futbolunu parmağında oynatıyor. İkiside tez zamanda kovulur inşallah.
2 hollandalı?

arda özellikle almanya maçına çıkmak istiyordu.çünkü çok önemli bir piyasa maçıydı.kendini gösterip gitmek istiyor adam.alınacak primde cabası.ama bu açgözlülük yaktı kendini.kendini bulması 4-5 ayı bulur.

Piyasasını ben anlamam sakatsan oynamazsın be abi bu kadar basit.Arda resmen kariyerini çöpe attı.Sene sonu gerçekten satılsın.

nuri şahini bile oynatmayan bir herif

Piyasasını ben anlamam sakatsan oynamazsın be abi bu kadar basit.Arda resmen kariyerini çöpe attı.Sene sonu gerçekten satılsın.

bende satılmasından yanayım.her maç küsmeleri bıktırdı bbeni.takımda çift başlılık yaratıyordu.pas atmamak, kendi arkadaşlarını savunmak.

Korumayın şu adamı ya. Suçu tamamen Oğuz Çetin'e atıp, Hiddink'i koruyanlara sinir oluyorum. Adam kendi ağzıyla söylüyor işte, ''Elimde başka Arda yok'' diye. Tamamen Guus Hiddink'in suçu. Bu adamın milli takıma geldiği güne lanet olsun. Zaten Hiddink geldi de ne değişti ? Fenerbahçe'nin yedek ön liberosu çağırılıyor, Valencia'nın yedek ön liberosu çağırılmıyor. Eee, ne anladım ben bu işten ? İki tane Hollanda'lı Türk futbolunu parmağında oynatıyor. İkiside tez zamanda kovulur inşallah.

Hiddink'in tek suçu pasif kalmaktır. Bende yabancı düşmanlığına karşıyım arkadaş, adamın Oğuz gibi gözle görülür hatası olsa benden kaçmaz. Eleştirimi yapardım. Zaten bu işte tek suçlu Oğuz değil, işin içinde yönetim dahil Arda'da var, Hiddink'te var.

Hiddink'in de payı pasif kalmak, Oğuz'un işine karışmasına müdahale edememektir. Ama asıl hatalı yönetimdir, Oğuz gibi p..e haddini bildiremiyor, federasyona karşı gelemiyor. Şamar oğlanına döndük.

Arda satılmalı sezon sonu selçuk inan ve hamit alınmalı.

Şahsi fikrim 5 milyon euro bile olsa değeri satılmalı Arda.Hayatımda en nefret ettiğim şey şu tarz yorumlar yapmaktır. Ama milli takımda iyileşmeden oynamam diyen adam bizi umursamadan böyle bir hata yapıyorsa kimse bana duygusal çocuk ya, milli duyguları olan çocuk gibi komik savunmalar yapmasın.İstersen dünyanın en yeteneklisi yok şu profesyonel olmayan duygu düşünce mentalite yüzünden Arda'dan bir şey olmayacağı açık.Üzülerek söylüyorum Arda benim için bitti.

Geri
Üst Alt