Arda seneye giderse takımımızda 1. Kaptan kim olmalı ?

Cevap: Arda seneye giderse takımımızda 1. Kaptan kim olmalı ?

Kewell'mı yı da geçtim, anlıyorum ki herkesde bir yabancı hayranlığı var da Neill için diyecek laf bile bulamıyorum. 1 aylık yabancıyı takıma kaptan olarak yakıştıranlar zamanında Lincoln'e niye laf söylediler acaba? Sabriden başka aday söylemek ayıptır günahtır. Neill diyenler de lütfen ellerini vicdanına koyup yeniden düşünsünler.

Bir sebebi olmalı "Neill" diyenlerin değilmi? Mesela gittiği her takımda kaptanlığa layık görülmesi, liderlik vasıfları, diğer oyuncular üzerindeki etkisi vs vs.. Sabri'de oyun içinde hiçbir kaptanlık vasfı göremiyorum. Kaptanlığın, illa "eski olana verilecek" diye bir kuralı yok. Şu takımda kaptanlığa en uygun 5 isim say deseler de liste şöyle olurdu;

1) Arda

2) Neill

3) M.Topal

4) H.Kewell

5) Sabri

# Ahmet Topal

Çanakkale'den gelip Valencia'ya giden Mehmet Topal'ın Florya'daki boşluğunu kardeşi Ahmet Topal dolduracak! Galatasaray, 93 doğumlu genç oyuncuyla 2012'ye kadar sözleşme imzaladı.

2006-2007 sezonunun ilk transfer dönemi kapanmak üzereyken son gün Çanakkale Dardanelspor’dan 2 milyon Lira’ya transfer edilen Mehmet Topal, geçtiğimiz hafta 5 milyon Euro’ya Valencia’ya transfer olmuştu. Topal’ın memleketi Malatya’dan başlayan başarı hikayesini diğer genç futbolcular da kendilerine örnek alırken, Sarı-Kırmızılı yönetim ise onun Florya’daki boşluğunu hiç vakit kaybetmeden doldurdu! Mehmet Topal’ın Malatya Belediyespor’da forma giyen 1993 doğumlu öz kardeşi Ahmet Topal, Cim Bom’un U-18 takımına transfer edildi. Ağabeyi gibi orta sahada görev yapan genç Topal’la 2012 yılına kadar sözleşme imzalanırken, savaşçı kimliğiyle akranları arasından sıyrılan oyuncunun geleceği son derece parlak görünüyor. Ağabeyinin Galatasaray’da yaşadığı tecrübelerinden faydalanan Ahmet, Aslan’da kalıcı olmayı hedefliyor.

Okan Turan tutmamıştı

Florya’da yetişen bir başka yetenek Arda Turan’ın kardeşi Okan da Galatasaray’ın altyapısında görev yapmıştı. Ancak antrenörler Okan Turan’da gelecek görmeyince yollar ayrılmıştı. Fiziksel özellikleri itibariyle ağabeyi Mehmet Topal’ı bire bir andıran Ahmet’in ise Florya’da tutunup tutunamayacağını zaman gösterecek.

Kaynak: Fanatik

Topal'lar bitmez sadece şekil değiştirir

Çanakkale'den gelip Valencia'ya giden Mehmet Topal'ın Florya'daki boşluğunu kardeşi Ahmet Topal dolduracak! Galatasaray, 93 doğumlu genç oyuncuyla 2012'ye kadar sözleşme imzaladı.

2006-2007 sezonunun ilk transfer dönemi kapanmak üzereyken son gün Çanakkale Dardanelspor’dan 2 milyon Lira’ya transfer edilen Mehmet Topal, geçtiğimiz hafta 5 milyon Euro’ya Valencia’ya transfer olmuştu. Topal’ın memleketi Malatya’dan başlayan başarı hikayesini diğer genç futbolcular da kendilerine örnek alırken, Sarı-Kırmızılı yönetim ise onun Florya’daki boşluğunu hiç vakit kaybetmeden doldurdu! Mehmet Topal’ın Malatya Belediyespor’da forma giyen 1993 doğumlu öz kardeşi Ahmet Topal, Cim Bom’un U-18 takımına transfer edildi. Ağabeyi gibi orta sahada görev yapan genç Topal’la 2012 yılına kadar sözleşme imzalanırken, savaşçı kimliğiyle akranları arasından sıyrılan oyuncunun geleceği son derece parlak görünüyor. Ağabeyinin Galatasaray’da yaşadığı tecrübelerinden faydalanan Ahmet, Aslan’da kalıcı olmayı hedefliyor.

Okan Turan tutmamıştı

Florya’da yetişen bir başka yetenek Arda Turan’ın kardeşi Okan da Galatasaray’ın altyapısında görev yapmıştı. Ancak antrenörler Okan Turan’da gelecek görmeyince yollar ayrılmıştı. Fiziksel özellikleri itibariyle ağabeyi Mehmet Topal’ı bire bir andıran Ahmet’in ise Florya’da tutunup tutunamayacağını zaman gösterecek.

'Topal'lar bitmez sadece şekil değiştirir - www.fanatik.com.tr

Cevap: 'Topal'lar bitmez sadece şekil değiştirir

Birleştirildi.

bu haberin altında,fanatikte,bi adam ben ahmet'i canlı izledim mehmet'ten daha teknik demiş gs büyük iş yapar falan demiş..

Güzel haberler bunlar.

Umarım sende ağabeyine benzersin ve bize uzun yıllar hizmet edersin.

# Ahmet Topal

'Topal'lar bitmez!

OKAN TURAN TUTMAMIŞTI

Kaynak: Fanatik

Cevap: # Ahmet Topal

Abisinden daha teknik ve yetenekli olduğu söyleniyor. Ama hiç izlemedim, izleyen varsa bizi bilgilendirsin lütfen.

Fazla ümitli olmamak lazım genellikle futbolcuların kardeşleri çok iyi olmuyor.Yoksa Messinin Annne babası 36 çocuk yapardı.

3388.jpg

iyi de bi de toure kardeşler gerçeği var bakarsın tutar

Örnek çok. :D Galatasaray'ımıza yararlı bir oyuncu olacaksa, parlaması ve öne çıkması ümidiyle. Çok yetenek kaybettik biz altyapıda.

Arda Turan'ın Gönderilmesi Durumunda Kimin Kaptan Olmasını İsterdiniz?

Kaptanımız Arda Turan'ın gece hayatından ve formsuzluğundan dolayı gönderilmesi durumunda takımımızda kimi kaptan olarak görmek isterdiniz?

Cevap: Arda Turan'ın Gönderilmesi Durumunda Kimin Kaptan Olmasını İsterdiniz?

Neill

Geri
Üst Alt