Arda Turan: “2010-11 sezonunda olduğu gibi yine üzerime algı yapılıyor!”

Türkçem ve dilbilgisim hep zayıftı..Özelliklen lisede..

Benim bile Türkçem senden iyidir

Höh sana be

Zamanında şöyle oynadım, zamanında böyle oynadım, şu şu kupayı aldım, falan-filan...

Tamam aldın. Zamanında da iyi futbolcuydun. Ama artık değilsin? Bırak gitsin işte.

Arda olay adam yaptı kendini, ağzıyla hareketleriyle mahvetti. Ama bu armaya zarar verdi mi? Antipatik vb doğru, altyapıdan çıktı okan emre ve şimdikiler gibi bedava değil çift hane para kazandırıp bedava döndü. Berbat durumda futbolu bırakmış belli. Öyle tarihe geçecek figürlerimizden de değil. Yine de armaya yanlışı yok ve biz gibi net bir taraftar.

Arda olay adam yaptı kendini, ağzıyla hareketleriyle mahvetti. Ama bu armaya zarar verdi mi? Antipatik vb doğru, altyapıdan çıktı okan emre ve şimdikiler gibi bedava değil çift hane para kazandırıp bedava döndü. Berbat durumda futbolu bırakmış belli. Öyle tarihe geçecek figürlerimizden de değil. Yine de armaya yanlışı yok ve biz gibi net bir taraftar.

Nasıl yanlışı yok ? Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala takımı yüzüstü bırakıp gitti. Yerine Riera alındı bir sürü masraf yapıldı. İyi ki gitmiş kurtulmuşuz o ayrı. Bizde oynarken yaptığı yanlışları saymaya gerek yok. Acun ve fblilerle sürekli içli dışlı olması, kulüpte yerli yabancı ayrımı yapması, sürekli iç karışıklıklar çıkarması.

"Eleme turları şifreli kanaldan izlenen kupaların sahibi ardayım ben"

Bu nasıl cümle ? Sen kendini ne zannediyorsun yav ? Adamın taraftara bakış açısına bakar mısınız ? Seni bu kulübe tekrar gelmende kimlerin emeği varsa yazıklar olsun !!!!

“Senin o kazandığım dediğin kupaları senden önce Galatasaray kazandı ulan!” derler adama Arda efendi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim'e yaptığın yalakalıklar sonunda taraftar ve Mustafa Cengiz'e rağmen zorla getirttin kendini kulübe. Allah var 45 dk'lık fiziğin varken bence faydalıydın ama bu halde kahrın çekilmez.

Yaw herseyi gectim de, götün ayri, göbegin ayri cikmis. Göt serena williamsdan hallice, göbek de ata demirer mode. Bu fiziginin sebebi de mi algi Arda?

Geri
Üst Alt