Arda Turan: “2010-11 sezonunda olduğu gibi yine üzerime algı yapılıyor!”

Sifreli kanallardan izlediginiz kupalarin sahibiyim ne demek ?

Taraftari kucuk mu gormus ne demeye calismis ?

Anlayan beri gelsin

Terim ve avanesi (Topcusu Taraftari Menajeri Twiter daki parali kalemleri Medyadaki parali silahsorleri ve parasiz yalayicilari )

Bu kulupten el cekmedikce bu kulup basarili olamaz Terim aha ben gittim bak basari gelmedi yine bana muhtacsiniz dedirtmek icin herseyi yapar bu adam okadar narsist ve egomanyak ki klupmus taraftarmis hic birsey umrunda olmaz bu kulup sen ve avanelerine inat basarili olacak sende bu kulupten iceri giremeyeceksin

Senelerdir ne role girdin be çekin gidin şu kulüpten bize senin adamlığın, akıl hocalığın, yaptığın fedakârlıklar lazım değil kapıdan kovulsan bacadan girersin kulübe çok net belli bu durum ancak Aysal gibi vizyoner bir başkan gelirse kalemini kırar ... Senden kurtulmak istedikçe önce Terim baban şimdi de Torrent gözümüze sokuyor seni... Bugün senin yerine oyuna alt yapıdan kim girse ses etmezdi bu taraftar zaten kaybedilmiş bir sezon var şimdi değilse ne zaman koy oynasın o çocuklardan birini... Bu taraftar senin çok fedakarlık yaparak büyüttüğün göbeğini izlemek zorunda değil 2 çocuk babası Arda TURAN ...

En çok çalıştığın en fit olduğun dönem A. Madrid’e gitmiştin. İlk defa Arda bu kadar fit diye basın konuşuyordu meğerse mevzu farklıymış. Konuşmayı bırak futbol seni bıraktı, as formanı.

Arda’ya yüklenilmesinin hiç bir anlamı yok. Bu takımda birileri konusulacaksa feghouli,babel olmalı şu milyon euroları götüren tipler. Arda’nın saha içi katkısı tıpkı Feghouli,Babel gibi sıfır olabilir ama saha dışında pozitif etki kattığına inanıyorum lider bir ruh ve takımda Galatasaray’ı bilen,gerçekten seven ve o ölçüde yardımcı olmak isteyecek bir kaç kişiden biridir. Arda eleştirilene kadar eleştirilecek çok kişi var. Minimum beklentiye sahip olduğun birini maximum derecede eleştirmek aşırı gereksiz.
Şunu da unutmayalım Arda Türk olmasaydı ve Türkiye’den bir takım transfer etmiş olsaydı dünyaca ünlü yıldız diye anılacaktı ve 10 katı maaş alacaktı.Ülkece kendi değerlerimizi yıkmakta üzerimize yok maalesef

Ne anlatıyon ya

Arda’ya yüklenilmesinin hiç bir anlamı yok. Bu takımda birileri konusulacaksa feghouli,babel olmalı şu milyon euroları götüren tipler. Arda’nın saha içi katkısı tıpkı Feghouli,Babel gibi sıfır olabilir ama saha dışında pozitif etki kattığına inanıyorum lider bir ruh ve takımda Galatasaray’ı bilen,gerçekten seven ve o ölçüde yardımcı olmak isteyecek bir kaç kişiden biridir. Arda eleştirilene kadar eleştirilecek çok kişi var. Minimum beklentiye sahip olduğun birini maximum derecede eleştirmek aşırı gereksiz.
Şunu da unutmayalım Arda Türk olmasaydı ve Türkiye’den bir takım transfer etmiş olsaydı dünyaca ünlü yıldız diye anılacaktı ve 10 katı maaş alacaktı.Ülkece kendi değerlerimizi yıkmakta üzerimize yok maalesef

Ben de çok iyi Galatasaraylıyım ve Lider ruhluyum. Banada yıllık 10 milyon TL verilsin ben de çok güzel birleştiririm takımı.. Eğer Galatasaray için bu yetiyorsa ben buradayım.. Maç falan oynamam pozitif enerji yayarım sadece takıma.. Ne dersiniz ?

Gereksiz gereksiz açıklamalar. İşine baksana yaw sen hiç bir şey yapamıyorsan sus gözünü seveyim ortalık yangin yerine dönmüş benimle uğraşıyorlar diyosun. Kulübün yalanma yapmış 1puan aldığımız maçın ikinci yarısı 1 şut cekebilsigimiz maç sonrası yapılacak iş mi bu? İşler rayına otursun tek seferde içini dök. Geldiğinde şampiyon olup bitirirsin kariyerini diyordum da nasip olmayacak gibi sana. Gün geçtikçe sahadan uzaklaşıyor saçma konularla ilgileniyorsun. Bunu basın değil sen yapıyorsun.

GscimbomMobile

Başak şampiyonluğa oynuyordu bunu aldılar 2 sene gün yüzü görmediler.
Buna tekmeyi bastıktan sonraki sene şampiyon oldular
Biz 2 sene şampiyon olduk sonra bunu aldık 2 senedir biz gün yüzü görmüyoruz
Bu bir tesadüf olamaz!

Ancak suç bunda değil bunu kulübe sokup hala kovamayanlarda

Arda rohhh bee birader rohhh.. Isine bak, sezon sonu lutfen birak futbolu baska sekilde hizmet etmek istersen ona gore yorumlariz ne anlatmaya calistigini. Suan gordugumuz yetenekli ancak spor ahlaki olmayan (gobek/kilo) bir oyuncu.

Geri
Üst Alt