Arda Turan: “2010-11 sezonunda olduğu gibi yine üzerime algı yapılıyor!”

Bi de zam yapıldı bu sene geçen sene ne yaptıysa paşamiz. Hala iki de bi gelip bunu öven noksan arkadaşlar var bu forumda kaptan kaptan diyerek. Geçen sene fatih terim bunu kadroya yazacam diye onyekuruyu soğuttu şampiyonluktan etti takımı.

Nasıl yanlışı yok ? Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala takımı yüzüstü bırakıp gitti. Yerine Riera alındı bir sürü masraf yapıldı. İyi ki gitmiş kurtulmuşuz o ayrı. Bizde oynarken yaptığı yanlışları saymaya gerek yok. Acun ve fblilerle sürekli içli dışlı olması, kulüpte yerli yabancı ayrımı yapması, sürekli iç karışıklıklar çıkarması.
Kişisel yanlışlardan bahsediyorsun renktaş, seni beni gıcık eden hareket demiyorum ben, armaya yanlışı yoktu diyorum. Bedava giden altyapı oyuncularına bak anlarsın. Ayrıca satmayabilirdik ve o zaman Ünal bey bu iş bitecek demişti ayrıca riera 3-4 milyona geldi ve sol beke kadar evrilip katkı verdi. Kısaca kulübe zararı yok bence, ama taraftarın sevmediği hareketler vb onlara katılırım pek te sevmem ardayı.

ölmüşün gömenin yok neden triplere giriyorsun kim ne yapsın seni zamanında gıcık ettiklerin fırsat geçti intikam amacıyla sallıyorlardır en fazla

İyi kapıda olduğunuz için hep konuşuyorsunuz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt