Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

gidecekse de kalacaksa da bir an önce karar verilsin de artık kurtulalım bu muhabbetten baydı.

Gitmek isteyeni tutmayacaksın. Tutmakta ısrar edersen harbiden tutarsın..

Avrupa takımlarından bir Türk oyuncuyu izlemek her zaman beni heycanlandırır, özellikle bu Arda olacaksa ....

Bakın arkadaşlar,

Arda yıprandı lafım yok. Kaptanlık verilmesi de hatanın daniskasıydı buna da lafım yok. Lakin, gideceği takım asla ve asla şampiyon olma olasılığı olmayan ortalama bir takım. Ayrıca kötü bir dönemde Athletico şahsen. Agüero bile ayrılabilir. Şunu demek istiyorum. Topal bile daha iyi bir takıma gitmişken, daha yetenekli olan ve yıldızı-popüleritesi daha yüksek olan Arda Turan böyle bir takıma gitmemeli. Real ister, ManU ister ne bileyim köklü bir kulüp olan ve Ş.Ligine-Lig Kupasına talip olabilen(şampiyon olabilitesi yüksek olan) L.Pool-Chelsea-Man.City gibi güçlü oyunculardan kurulu bir takıma gider derizki helal olsun bunaldı yığrandı ve iyi bir teklif geldiyse gitmeli.

Athletico nedir hocam. Bu mudur kurtulmak. Ayıp ediyor Arda. Ayrıca kendini küçültüyor. Oralara gitmesi için illa vasat bir takımda oynaması gerekmiyor. Neyse, yolu açık olsun ama emin olsun çok büyük bir hata yapıyor.

arda ikna edilmeli bence,daha çok son yıllarda yaşadığı olayların bundan sonra tekrarlanmaması adına onu biliçlendirmeli ve güven tazelenmelidir.Beni bu anlamda bir problem çıkacağını bu saaten sonra düşünmüyorum zira albayarak takımı komple fener ve yandaş medyadan koruyacakdır,misal sinema kapatılıyorsa bunu albayarak yapar kimseninde ruhu duymaz,böyle bir ortamın yaratılacağı ardaya hissettirilirse arda kalır,aksi halde gönülsüz kalması aynı 2002de hasan saşın durumu gibi olabilir,o dönemdede hasan saş dünya kupası sonrası çok ciddi teklifler almış ama gönülsüz kalarak 2-3 yılını heba etmişdi.Ardada bu yaşanmaz sanıyorum,gönülsüz tutmazlar yollarlar,ne başkan nede terim buna müsade etmez..

Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oldu

kalmayı düşünse,hatta kalması kesinleşse bile arkadaşlarından helallik istemesi normal.hatta herkes birbiriyle vedalaşmıştır.kimin gidip kimin kalacagı belli degil.baya bi oyuncu gidecek.ne var bunda?

Hasan olayı ile bu durum benzer değil kanımca. Hasan'ın o zaman bulunduğu şartlarda iyi bir Galatasaray vardı ve ortalama bir L.Pool vardı. Sonra biz düşüşe, L.Pool atağa geçti. Tamam gidebilirdi ama gitmemesi onun suçu. Herşey yolundaydı belkide o yüzden gitmedi, daha fırsat olabilir dedi ama yaşını hesaba katmadı. Ama Arda'nın durumu biraz daha farklı. Hem bu takım yeniden yapılanma içinde, hem henüz yaşı musait hemde kendisiyle ilgilenen takım L.Pool değil o kalibrede olamaycak bir takım. İlk 3 girmesi süpriz olacak bir takım La Liga da seneye.

Kalmasını isterdim, ama gitmeyi isteyen bir futbolcunun kalmasını istemezdim. Hayırlı olsun onun içinde.

Avrupa takımlarından bir Türk oyuncuyu izlemek her zaman beni heycanlandırır, özellikle bu Arda olacaksa ....

Hiçbir zaman heyecanlam. Önce kendi takımımızın mefaatleri diye düşünürüm. 5 tane Ardamız olsa sat gitsin.

Zaten son on yılda 1 tane çıkarttık.

Athletico Madrid kim ya? Arda'nin uzerine cok gidildi, cok yipratildi. Burda ki yorumlara bakacak olursam gitmek degilde KACMAK istemesi gayet dogaldir. Cocuk surekli bunalimda, boyle bi ortamda ona hic kimse sahip cikmaz iken tam aksine kendi taraftari macta kufur eden aleyhine besteler yapan bi ortamda kacmak istemesi gayet dogal.

Bende Arda'ya kiziyorum ama o daha cocuk ya, hic kimse Arda olgun falan demesin. Herkez olgunlugundan bahsediyo ama zirt pirt triplere giren, kaptanligi kaldiramayan da o. Olgun bir insan OLGUN gibi davranir ama Arda 5 yasinda ki cocuk gibi kusuyor ediyor. Cok kiziyorum Arda'ya ama uzerine gitmiyorum artik cunku destekleyeni yok, bari bizde arkasindan vurmayalim kendisine ama destekleyelim.

Arda'nin bu duruma gelmesinin en buyuk nedeni Polat ve yonetimidir ayni zamanda taraftar. Bunu bildigim ve gordugum icinde hemen kizginligim gidiyor, kizamiyorum. Hic kimse Arda'ya sahip cikmadi, desteklemedi. Tam aksine medya'nin gazina geldik (bende dahil). Arda gitsin diyenlere soruyorum, Arda gidince onun yerine kimi alacaksiniz? SAKIN yabanci demeyin, birde sol kanada yerli'den yabanciya gecmeyelim zaten kontenjan sorunu var. Yerli oyuncu da yok Arda'nin yanina yaklasan veya onun yerini doldurabilecek olan. Alt yapi desen felaket, bu is sadece yetenekle olmuyor. Serdar Eylik falan demeyin, hikaye hepsi. Arda'nin yerini suan dolduramazsin. Takim HARIKA olur da Arda'yi satarsin tamam ama dibe vurmus bir takim var, en az 15 tane oyuncu'ya ihtiyaci olan bir Galatasaray var. Ustelik en buyuk sorunumuz YERLILER iken sen gidip EN IYI yerli oyuncunu mu satacaksin?

Yok Arda'nin kafasi baska yerlerde, yok Arda kafasinda bizi bitirmis vs vs gibi SACMALIKLARI birakin. Arda'nin derdini bile anlayabilmis degilsiniz be sonra da burda bilip bilmeden konusuyosunuz. Beni bile 5 dakika icinde cileden cikarmayi basardiniz, Arda'nin da bu durumda olmasi gayet dogal. Arda'nin derdi Avrupa falan degil, Arda'nin derdi GALATASARAY'dan kurtulmak degil. Evet Arda kacmak istiyor bu ULKEDEN, bu ULKEYI terk etmek istiyor. NEDEN mi? Ulan cocugun 1 tane bile SAHIP CIKANI yoktu Polat doneminde. Taraftar Arda'ya kufur eder, yonetimden cit yok. Millet tv programlarinda Arda'ya olmadik laflar der, yonetimden cit yok. Hergun medya'da 10 larca Arda haberi yapilir aleyhine, yonetimden cit yok. Bu cocuk yipranir, yipratilir ama yonetimden cit yok. Taraftar desen zaten sirtini donmus durumda Arda'ya. Boyle bi ortamda HANGI oyuncu basarili olur? Boyle bi ortamda HANGI oyuncu normal davranabilir, bunalima girmeden soylermisiniz?

Bakin suan ona sahip cikan bir baskan'i var, yonetimi var, teknik direktoru var dolayisiyla Arda onumuzdeki sezon cok daha farkli olacaktir, aslanima guveniyorum. Taraftarda artik kendine ceki duzen versin ve Arda'ya sahip ciksin. Sizleri duyanda her yil ulkemizde Arda'lar yetisiyor sanacak. Ulan 10 yilda SADECE 1 TANE ARDA yetisti onu da SIZ bile yok etmeye calisiyorsunuz. UTANILACAK bi durum bu, sonrada yok ulkemiz futbol ulkesi, yok soyle yok boyle diye HIKAYE anlatir herkez.

Dedigim gibi artik derdini anlayan, derdini paylasabilecek olan bi yonetim ve baskan var ayni zamanda Fatih Terim faktoru var. Artik HIC KIMSE Arda'nin uzerine gecmis yillarda ki gibi gidemeyecek cunku hakkimizi koruyacak bir yonetim var, bir baskan var, bir teknik direktor var. Sizler burda Arda LEHINE kampanyalar duzenleseniz, Arda gitme KAL deseniz cocuk gidermi saniyorsunuz? Cocugun EN BUYUK destekcisi olan 'Taraftar' ona sirtini donmus, bu ne kadar kotu ve uzucu bi durum biliyormusunuz? Cocugun yerine kendinizi koyun bi zahmet.

Medya'nin doldurusuna gelmeyin. Bir cogunuzun yasi 30lari gecmis, hala Arda'ya laf attiyosunuz. Saka misiniz siz? Hem medya soyle medya boyle diyorsunuz. Medya'ya etmedik kufurler, laflar birakmiyorsunuz ama medya'da Arda aleyhine yapilan EN UFAK bi haberde hemen vay Arda cek git artik, senin kaprislerini cekeyemiyoruz vs vs diyorsunuz. Ulan medya'nin gazina geleceginize (gerci bir cogunuzda Anti Arda olusmus durumda, cocuk ne yaparsa yapsin yaranamaz sizlere) 1 x olsun OTURUP DUSUNUN bu cocuk NEDEN bu halde diye? Cokmu zor yahu? Hatta dusunmeyi bile birakin, ben yazdim iste burda anlatmaya calistim. Okuyun ve ANLAYIN !!

Sonuna kadar Arda Turan 10 !

Keske Sampiyonlar liginde oynayan bir takim'a gitseydi.

Arda veda etti!

Arda Turan'ın Galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı konusu gündemi meşgul ederken, genç yıldız Konyaspor maçının ardından takım arkadaşlarına veda etti.

Konyaspor maçından sonra teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşan Arda Turan "Hakkınızı helal edin gelecek sezon burada yokum" dedi.

Bu arada Fatih Terim'le ilk konuşmalarında takımda kalmak için gönülsüz davranan Arda'nın tecrübeli teknik adamla çarşamba günü bir kez daha bir araya geleceği öğrenildi.

Fatih Terim'in Arda'yı takımda kalması için ikna etmesi bekleniyor.

Lig tv

Başlığı görünce şok oldum, çok üzüldüm, Ardanın gitmesini isteyenlerdenim ama yine de keşke gitmeseydi diye düşündüm.36 sayfanın tamamını okuduktan sonra iyi ki gitmişsin gerçek Galatasaraylı büyük kaptan Arda Turan dedim.

ardadan konustum,yok abi bir yere gitmiyorum dedi

adamı bi senede delirtiler la gider tabi ki bütün stad yuhladı yazık.. ben en baştan beri diyordum böyle yapmayın adam takıma küs gidecek diye umarım döndüğünde fenere gitmez ...

Eğer GSC Haber'in aldığı bu bilgi gerçek ise kafamda net hale gelen bir kaç başlık var:

1- Arda'nın benim üstüme Türkiye de çok gelindiği için gidiyorum lafı yalan hale gelir. Terim ve Güçlü Yönetim faktörünün ne kadar etkili olacağını iyi bilir kendisi. Sonuçta olayın DUYGUSAL nedenli olmadığı ortaya çıktı.

2- Olayın MADDİ olmadığı da ortaya çıktı; çünkü vergi yasalarıyla orada kazanacağı para buradakinin altında olacağı kesin.

3- Gelelim KARİYER meselesine. Arda A.Madrid'i Galatasaray'dan üstün görüyor ki kariyer olarak basamak atladığını düşünüyor. Yazık. Bunu düşünen Servet Çetin olsa tamam derdim. Ama bu Galatasaray'lılığı alt yapımızdan tescilli biri ve kaptanımız. İki kere yazık. Eğer A.Madrid'i basamak olarak görüyor ve onu daha yukarı taşıyacağını düşünüyorsa yine yanılıyor. Onca bonservis bedelini veren A.Madrid kısa vadeli sözleşme attırmaz. Basmak atlamak için Arda'nın 25-30 milyon bonservis bedeli kazandıracak performans göstermesi gerekir ki, o zaman bize sadece pubis sorunlu eski kaptanımıza bol bol şans dileme düşer.

Bence Arda gitmeli. Bu takımı acayip yavaşlatıyor.Bir sol kanat oyuncusunun yüzü kaleye dönük olmalı,dikine oynamalı. Malesef Arda'nın sırtı kaleye dönük. Bize iki kanata süratli,tempolu,gidip gelen oyuncular lazım. Arda çok ağır bir oyuncu.

Mesela dünkü maçta boş kaleye atamadığı bir top var,inanılır gibi değil.Evirdi,çevirdi,çalım yaptı ve golü kaçırdı. Futbolcu dediğin biraz çabuk,hızlı,akıcı olur. Ben arda'nın bizim takımı defansif açıdan 1 kişi eksik oynattığını düşünüyorum. Kim ne derse desin, arda için 14-15 m euro çok iyi bir bonservis. Dünya kupası sonrası Hasan olayından umarım ders alınmıştır. Gönlü olmayan adamı hemen satacaksın. Sonra 1 sezon sahada gezer durur. Umarım Arda gider.

Bence Arda gitmeli. Bu takımı acayip yavaşlatıyor.Bir sol kanat oyuncusunun yüzü kaleye dönük olmalı,dikine oynamalı. Malesef Arda'nın sırtı kaleye dönük. Bize iki kanata süratli,tempolu,gidip gelen oyuncular lazım. Arda çok ağır bir oyuncu.

Mesela dünkü maçta boş kaleye atamadığı bir top var,inanılır gibi değil.Evirdi,çevirdi,çalım yaptı ve golü kaçırdı. Futbolcu dediğin biraz çabuk,hızlı,akıcı olur. Ben arda'nın bizim takımı defansif açıdan 1 kişi eksik oynattığını düşünüyorum. Kim ne derse desin, arda için 14-15 m euro çok iyi bir bonservis. Dünya kupası sonrası Hasan olayından umarım ders alınmıştır. Gönlü olmayan adamı hemen satacaksın. Sonra 1 sezon sahada gezer durur. Umarım Arda gider.

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt