Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor
Athletico Madrid kim ya? Arda'nin uzerine cok gidildi, cok yipratildi. Burda ki yorumlara bakacak olursam gitmek degilde KACMAK istemesi gayet dogaldir. Cocuk surekli bunalimda, boyle bi ortamda ona hic kimse sahip cikmaz iken tam aksine kendi taraftari macta kufur eden aleyhine besteler yapan bi ortamda kacmak istemesi gayet dogal.
Bende Arda'ya kiziyorum ama o daha cocuk ya, hic kimse Arda olgun falan demesin. Herkez olgunlugundan bahsediyo ama zirt pirt triplere giren, kaptanligi kaldiramayan da o. Olgun bir insan OLGUN gibi davranir ama Arda 5 yasinda ki cocuk gibi kusuyor ediyor. Cok kiziyorum Arda'ya ama uzerine gitmiyorum artik cunku destekleyeni yok, bari bizde arkasindan vurmayalim kendisine ama destekleyelim.
Arda'nin bu duruma gelmesinin en buyuk nedeni Polat ve yonetimidir ayni zamanda taraftar. Bunu bildigim ve gordugum icinde hemen kizginligim gidiyor, kizamiyorum. Hic kimse Arda'ya sahip cikmadi, desteklemedi. Tam aksine medya'nin gazina geldik (bende dahil). Arda gitsin diyenlere soruyorum, Arda gidince onun yerine kimi alacaksiniz? SAKIN yabanci demeyin, birde sol kanada yerli'den yabanciya gecmeyelim zaten kontenjan sorunu var. Yerli oyuncu da yok Arda'nin yanina yaklasan veya onun yerini doldurabilecek olan. Alt yapi desen felaket, bu is sadece yetenekle olmuyor. Serdar Eylik falan demeyin, hikaye hepsi. Arda'nin yerini suan dolduramazsin. Takim HARIKA olur da Arda'yi satarsin tamam ama dibe vurmus bir takim var, en az 15 tane oyuncu'ya ihtiyaci olan bir Galatasaray var. Ustelik en buyuk sorunumuz YERLILER iken sen gidip EN IYI yerli oyuncunu mu satacaksin?
Yok Arda'nin kafasi baska yerlerde, yok Arda kafasinda bizi bitirmis vs vs gibi SACMALIKLARI birakin. Arda'nin derdini bile anlayabilmis degilsiniz be sonra da burda bilip bilmeden konusuyosunuz. Beni bile 5 dakika icinde cileden cikarmayi basardiniz, Arda'nin da bu durumda olmasi gayet dogal. Arda'nin derdi Avrupa falan degil, Arda'nin derdi GALATASARAY'dan kurtulmak degil. Evet Arda kacmak istiyor bu ULKEDEN, bu ULKEYI terk etmek istiyor. NEDEN mi? Ulan cocugun 1 tane bile SAHIP CIKANI yoktu Polat doneminde. Taraftar Arda'ya kufur eder, yonetimden cit yok. Millet tv programlarinda Arda'ya olmadik laflar der, yonetimden cit yok. Hergun medya'da 10 larca Arda haberi yapilir aleyhine, yonetimden cit yok. Bu cocuk yipranir, yipratilir ama yonetimden cit yok. Taraftar desen zaten sirtini donmus durumda Arda'ya. Boyle bi ortamda HANGI oyuncu basarili olur? Boyle bi ortamda HANGI oyuncu normal davranabilir, bunalima girmeden soylermisiniz?
Bakin suan ona sahip cikan bir baskan'i var, yonetimi var, teknik direktoru var dolayisiyla Arda onumuzdeki sezon cok daha farkli olacaktir, aslanima guveniyorum. Taraftarda artik kendine ceki duzen versin ve Arda'ya sahip ciksin. Sizleri duyanda her yil ulkemizde Arda'lar yetisiyor sanacak. Ulan 10 yilda SADECE 1 TANE ARDA yetisti onu da SIZ bile yok etmeye calisiyorsunuz. UTANILACAK bi durum bu, sonrada yok ulkemiz futbol ulkesi, yok soyle yok boyle diye HIKAYE anlatir herkez.
Dedigim gibi artik derdini anlayan, derdini paylasabilecek olan bi yonetim ve baskan var ayni zamanda Fatih Terim faktoru var. Artik HIC KIMSE Arda'nin uzerine gecmis yillarda ki gibi gidemeyecek cunku hakkimizi koruyacak bir yonetim var, bir baskan var, bir teknik direktor var. Sizler burda Arda LEHINE kampanyalar duzenleseniz, Arda gitme KAL deseniz cocuk gidermi saniyorsunuz? Cocugun EN BUYUK destekcisi olan 'Taraftar' ona sirtini donmus, bu ne kadar kotu ve uzucu bi durum biliyormusunuz? Cocugun yerine kendinizi koyun bi zahmet.
Medya'nin doldurusuna gelmeyin. Bir cogunuzun yasi 30lari gecmis, hala Arda'ya laf attiyosunuz. Saka misiniz siz? Hem medya soyle medya boyle diyorsunuz. Medya'ya etmedik kufurler, laflar birakmiyorsunuz ama medya'da Arda aleyhine yapilan EN UFAK bi haberde hemen vay Arda cek git artik, senin kaprislerini cekeyemiyoruz vs vs diyorsunuz. Ulan medya'nin gazina geleceginize (gerci bir cogunuzda Anti Arda olusmus durumda, cocuk ne yaparsa yapsin yaranamaz sizlere) 1 x olsun OTURUP DUSUNUN bu cocuk NEDEN bu halde diye? Cokmu zor yahu? Hatta dusunmeyi bile birakin, ben yazdim iste burda anlatmaya calistim. Okuyun ve ANLAYIN !!
Sonuna kadar Arda Turan 10 !