Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oldu

Galatasaray'a halen katabilecegi onca sey varken bu kadar erken gitmesi beni üzdü. Hayalimde Arda'nin üzerine kurulu, Avrupa'da basarilari kovalayan bir Galatasaray vardi. Ne yazik ki tek Sampiyonlar ligi tecrübesi, Gerets ile çikis yaptigi ilk sezonunda oldu.

Ama bir yandan da seviniyorum, takimda olasi bir basarisizlikta ihale Arda'ya kalmayacak. "Sevgilisiyle görüntülendi, sakatlandigi zaman kendine iyi bakmiyor" gibi haberleri görmeyecegiz artik.

seneye bayağı la liga izliycez galiba

real madrid

atletico madrid

barcelona maçları zaten kaçmaz

Neden yalan söylesin vedalaşmadık diye ?

Medyaya aciklama yapti sandim. Neden yapsin? Resmen Arda gitti diyor, Emre Arda'nin menejeri degil ki. Arda'nin haberi olmadan zaten söyleyemez ve Arda söylenmesini istese bile neden Emre'ye söyletsin?

Selçuk İnan ve Gökhan İnler şart oldu.

Gram üzülmedim.

Sizde üzülmeyin.

Kendisi kalmak istiyormu? Hayir. Niye üzülüyorsunuz ozaman?

Basarili olur insallah. Güle güle, demek düser bize.

Galatasaray da daha ne Arda`lar gelip gecer. Ama Metin Oktay bir tanedir. Yazin bir kenara.

Kulüp icinden haber alabiliyorsunuz madem, transferleri de aciklayin o zaman

Neden söylesin ki vedalastigini?

Evet ama genelde nasıl gidiyor dediğinde böyle gelişmelerden bahsederek konuşurmuş ve öyle bir şey olmamış. Olsa bilirdim diyor. Mesela daha önce ne var ne yok takımda dediğinde Neill gidiyor ülkesine bu hafta felan gibi muhabbetleri oluyormuş.

Ama Emre böyle bir şey olup söylememişte olabilir. Fakat böyle şeyleri hep söylerdi diyor. Kaptan için hayırlısı ne ise o olsun.

Tuncay abisinden 'küçükten büyüğe atlama' taktiği almış olabilir. Umarım sonu onun gibi olmaz. Hayırlı olsun...

Yerine yıldız gelecek diye sevinenler bir zahmet şu yabancı sınırını nasıl çözeceğimizi de anlatabilirler mi?

İhtimal diye düşündüm ya napıyım :D Güzel para gelir ha :D Sonra Galatasaray'ın başkanı olursun :D

yok ben daha iyi planlarım var öyle durumda gider Rockefeller ile ortak olurum :D Dünyayı yönetirim daha iyi, sonra güzel bir plan ile hepsini öldürüp başa ben geçerim nihahahahaaha

hiç küçük takım falan demeyin Arda kendisi için çok uyumlu bir ülkeye ve takıma gidiyo

Arda sandığımız kadar iyiyse orda farkedilmesi burdakinden 453453 kat daha fazla ihtimaldir

Resmiyet kazanmadıysa Arda neden vedalaşsın.

Yahu Resmiyet kazansa bile, Emre kim oluyor ki onun transferini herkesden önce acikliyor? Neden yalan söylesin diyorsun, akil var mantik var. Emre'nin yerine koy kendini.

Resmiyet kazanmadıysa Arda neden vedalaşsın.

Ona bakarsan anlaştığımız oyuncu veya oyuncular neden çıkıp açıklama yapmıyor veya biri çıkıp konuşmuyor Galatasaray'la anlaştım diye ?

Anlaşma sağlamak ayrıdır, resmiyet kazanma olayı ayrıdır. Başkan dün Elmander bizde dedi ama bugüne kadar resmiyet kazanmamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt