Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Bugece Drogba gelse yinede çok sevinemezdim resmen yıkıldım. :(

"GSC Haber kaynağı nedir ?" bu ne demek acaba ?

Ya dalga geçiyorlar, yada gerçekten soruyorlar.

Bize hayırlısı olsun demek düşer, inşallah kendini daha da geliştirip bize döner.. Bize ancak bunları söylemek düşer ayrıca.. Lütfen gerginlik olmasın :)

Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oldu

Onur gelir mi?Hiç sanmıyorum.Trabzon olmaz bir rakam çeker.

Kallström nerede?

Selçuk'un yanına gelecek Türk kim?Gökhan İnler mi?Gökhan'sa eğer o gelir m?Gelirse eğer o mevkide oynar mı?Yani orta saha yaratıcılıktan uzak olmaz mı?

Siz durumun vehametinin farkında değilsiniz.Ben kimseyi suçlamıyorum.Arda gitmek isteyebilir,takım onu bırakabilir bunlar doğal şeyler.Ama taraftarın rahatlığını anlamak mümkün değil.

Adam gitmek istiyor ne yapacagiz?? Ipe baglayip oynatacazmi. Bence dogru olan kararida vermistir gitmisse.

Dunyanin sonu gelmedi ya. Onur selcuk ve serdar i aldinmi yaninada Elia, Carcela gii yabancilari takim eskisinden daha iyi olur.

Ondan diyoruz en iyi Yerliler bizde olmak zorunds diye. Ardanin gitmesini bende istemem ama kafasinda rahat olmayan bir ardayida istemem. Hem kendine hem takima zarar verir

Ardayla ilgili son lafım belli!hayrını görmezler inşallah :( :sad007:

Bu yaptığınız etik değil.Medya'ya filan malzeme vermek mi amaç yoksa Reyting mi ? Eğer 2.söylediğimse nerde kaldı Galatasaray'lılık ? Daha ortada bişey yokken KAPTAN hakkında böyle emin konu açmak hoş değil.Arda bu takımda kalacak bu kadar.

Gökmen Özdemir'den açıklama geldi beyler, en sağlam kaynak budur!

gkmnozdmir Cuma sabahı 03'e kadar arda fatih terim'in evindeydi.. Transferini konuştular.. Arda "gitmek istiyorum" dedi.. Terim de "bırakmam"..

Gökmen Özdemir

Cuma sabahı 03'e kadar arda fatih terim'in evindeydi.. Transferini konuştular.. Arda "gitmek istiyorum" dedi.. Terim de "bırakmam"..

Gittiğine inanmak istemiyorum. Arda daha ne istiyor?

1- Haklarını koruyabilecek çok güçlü bir yönetim geldi.

2- Galatasaraylı çoğu taraftarın ve kendisinin istediği Fatih hocası geldi.

3- Çok iyi bir takım kurulacağı söylendi.

Daha ne olsun be Arda, daha ne olsun?

Şu dönemde giderse çok üzüleceğim.

''GSC HABER'' İLK DEFA BİR TRANSFER HABERİNİ VERİYOR,ENTERESAN.VE EDİNDİKLERİ KAYNAK O KADAR SAĞLAM Kİ DEMEK ''SABİT'' yapmışlar konuyu direk,ama anlayamadığım bu konunun RUMOURS'tan ibaret olan yerde yani aşağı tarafta olması gerekirdi bence.Belli ki kaynak medya değil,MEDYA FORUMU OLMAZ AMA RESMİ AÇIKLAMA OLMAYAN BAŞLIK'IN YERİ SİTENİN KENDİ HABERİ DE OLSA KESİN GİTMİŞ HİSSİ UYANDIRAN SABİT BÖLÜMÜ OLMAMALIYDI.

Bu arada İNSALLAH YANILIRSINIZ...

Bu anlayışla mı Arda oynayacak

Floryaya kapatalım. Maça güvenlik önlemlerinde götürüp getirelim.

Gitmek isteyen ardayi birakmamak en buyuk salaklik olur

Gökmen Özdemir'den açıklama geldi beyler, en sağlam kaynak budur!

gkmnozdmir Cuma sabahı 03'e kadar arda fatih terim'in evindeydi.. Transferini konuştular.. Arda "gitmek istiyorum" dedi.. Terim de "bırakmam"..

Bunu zaten biliyoruz da sonuç ne?Önemli olan o.

Edit: Devamını da eklemiş Gökmen Özdemir:"Arda gitmekte çok kararlı.. Sonunda gider Atletico Madrid'e.."

Gökmen Özdemir Galatasaray'la iç içe olan birisidir, en son attığım mesaja dikkat eder misiniz?

Bu yaptığınız etik değil.Medya'ya filan malzeme vermek mi amaç yoksa Reyting mi ? Eğer 2.söylediğimse nerde kaldı Galatasaray'lılık ? Daha ortada bişey yokken KAPTAN hakkında böyle emin konu açmak hoş değil.Arda bu takımda kalacak bu kadar.

Hürriyet Gazetesi yazdığı zaman inanacaktın. Buranın da sağlam bir kaynağı veya bizzat bilgisi var ki açıyor, bunu seninle Hürriyet paylaşıyormu? Hayır. O yüzden GSC'den de böyle birşey beklemeyeceksin. Bu reyting veya ilgi çekmek için yapılmış bir haber değil.

Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oldu

Adamin gidecegi coktan belliydi zaten Tolga, aylar önce anlasilmis Madridle.

Gitmesi elbette sürpriz olmaz ama daha dün Ünal Aysal da Fatih Terim de Arda'nın kalması için konuşacağız dediler. Şimdi böyle bir habere başka ne diyebilirdim ki? Doğru çıkarsa haberi verenleri tebrik ederiz ama yanlış çıkarsa da bunun izahı olamaz.

Gittiğine inanmak istemiyorum. Arda daha ne istiyor?

1- Haklarını koruyabilecek çok güçlü bir yönetim geldi.

2- Galatasaraylı çoğu taraftarın ve kendisinin istediği Fatih hocası geldi.

3- Çok iyi bir takım kurulacağı söylendi.

Daha ne olsun be Arda, daha ne olsun?

Şu dönemde giderse çok üzüleceğim.

Kalipta ne yapsin?

Adam artik yeni heycan istiyor, rahat ortam istiyor, stressiz bir yasam istiyor.

Nuri, Özil, Ronaldo, Messiyeyle yarismak istiyor.

Arkadasların verdigi tepkiyi niye kendi üstünüze alınıyosunuz gsc böle haberler vermezdi o yuzden dogal olarak kaynak soruyorlar gayet dogal germeye hic gerek yok ortamı ayrıca üzülcek kızıcak bişey yok ortada gittiyse hayırlı ugurlu olsun basarılar diliyorum bizi ve kendini en iyi sekilde temsil eder umarım 14 15 mn € azımsanıcak bir miktar degil yeryüzünde futbolcumu kalmadı ne bu karalar baglaması koca kulup ardanın elinemi bakıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt