Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Gökmen Özdemir

Arda gitmekte çok kararlı.. Sonunda gider Atletico Madrid'e..

Arda kafasında bitirmiş zaten...

Tabi ki yanılma payı vardır. Bu nedenle kesinlik ifadesini kaldırıyoruz. Sonuçta resmileşen bir şey yok. Ama bize gelen bilgiler; Arda'nın soyunma odasında arkadaşlarıyla vedalaştığı yönünde. Herkesin bildiği gibi Arda da gitmeyi çok istiyor. Bu sebeple artık ön anlaşma imzaladığı Atletico Madrid'e transfer olacağını öngördük. Ama Fatih Terim ve Ünal Aysal ile son bir defa daha görüşeceğini de hatırlatalım.

İrem alemsin;),Her Twitterde kararın değişiyor:D

Gökmen Özdemir

@gkmnozdmir Gökmen Özdemir

Arda gitmekte çok kararlı.. Sonunda gider Atletico Madrid'e..

Yok Ardayı floryaya kapatacaz..Göndermeyecez.

Gökmen Özdemir

Cuma sabahı 03'e kadar arda fatih terim'in evindeydi.. Transferini konuştular.. Arda "gitmek istiyorum" dedi.. Terim de "bırakmam"..

İşte bu doğru olan haber bana kalırsa.ÇÜNKÜ BUGÜN KÜ OYUNU BIRAKIN GİDEYİM OYUNU ARDA'NIN.BELLİ Kİ HAYIR KALMALISIN DENMİŞ.

HA BU HALE GELEN OYUNCU KALMALI MI TARTIŞILIR AMA EĞER İÇİNDEKİ ATEŞİ TEKRAR YAKABİLECEKSE ARDA GİTMESİ BİZİM ADIMIZA CİNAYET OLUR,BÖYLE KALACAKSA HEP 2.BİR HASAN SAS OLMASINA İZİN VERMEK CİNAYET ÇÜNKÜ O DA EN AZ BİZİM KADAR GALATASARAYLI.

Benim suçum değil Gökmen Özdemir'in suçu :)

Bunu zaten biliyoruz da sonuç ne?Önemli olan o.

Edit: Devamını da eklemiş Gökmen Özdemir:"Arda gitmekte çok kararlı.. Sonunda gider Atletico Madrid'e.."

Baskan kendisi söyledi zaten "terim konusur, olmazsa bende konusurum ama gitmekte kararli ise yapicak birsey olmaz, zorluk cikarmayiz"

Kalipta ne yapsin?

Adam artik yeni heycan istiyor, rahat ortam istiyor, stressiz bir yasam istiyor.

Nuri, Özil, Ronaldo, Messiyeyle yarismak istiyor.

Ben Arda'yı kulübe zincirleyelim mi diyorum?

Tamam, kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Ama şu geçiş dönemimizde kendisine ihtiyacımız var. Bu kulübe artık başarı lazım, zaten Arda gitmek istiyorsa gider. Ama parçalıya borcunu ödeyerek..

Neyse artık Madrid derbisini merakla bekleriz,yapacak birşey yok.

madrid derbisiymiş.İnşallah salak atletico küme düşerde beraber dibe inerler..İşte o zaman çok mutlu olucam.Zaten nefretim o takım.Hakkımızın yendiği maçta da karşımızda onlar vardı.Nefretimsin atletico mardin!!!

Arda gitmek istiyorsa niye israr ediliyor anlamiyorum.

Fatih terimde konsumus iste. Kalirsa bizim icin ve Arda icin iyi olmayabilir ...

SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ !!!

Benim için transfer gerceklesmıs gerceklesmemıs önemli değil, önemli olan Arda maç sonu takım arkadaşlarıyla vedalaşması imzayı at ondan sonra vedalaş ne meraklımış gitmeye kimse GALATASARAY'dan büyük değildir, Adnan Polat'ada yazıklar olsun gider ayak yaptı kıyağını A.madrid'in teklifini kabul etmeseler işler bu noktaya belki gelmezdi ama Arda bu kadar meraklıysa gitsin isterim ki Aguero gider gorurum sonra Arda'yı sene sonu pişmanlığını.

Eğer Arda giderse şu sonucu çıkaracağım bundan, futbol hakikaten endüstri olmuş.Ama herkes taraftardan özveri ve amatör yaklaşım istiyor enteresan.Ardanın gittiği gün benim için sadece METİN OKTAY kalacaktır yüreğimde o kadar, gerisi masal benim için

Ben Arda'yı kulübe zincirleyelim mi diyorum?

Tamam, kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Ama şu geçiş dönemimizde kendisine ihtiyacımız var. Bu kulübe artık başarı lazım, zaten Arda gitmek istiyorsa gider. Ama parçalıya borcunu ödeyerek..

yarisini giderken öder (saglam bonservis kazandiracak), kalani 6 yil sonra döndügünde (avrupada kupa kazandiracak, arda geri gelmeden de kazaniriz insaAllah, orasi ayri)

Arda Turan Atletico Madrid'e Transfer Oldu/Oluyor olmuş.

yarisini giderken öder (saglam bonservis kazandiracak), kalani 6 yil sonra döndügünde (avrupada kupa kazandiracak, arda geri gelmeden de kazaniriz insaAllah, orasi ayri)

Hayırlısı olsun. Belki ben yanlış düşünüyorumdur, zaman gösterecek.. :)

Adam kaç yaşına geldi ona da hak vermek lazım.1-2 sene daha kalırsa yurtdışına gitmesi iyice zorlaşır.Nuri Hamit madridde neden biz kaptanımızı o ligde görmeyelim ki bence tek taraflı bakmamalıyız.

Ya bırakın gitsin beyler, fazla bile durdu bu sene gene rahat bırakmıcaklardı onu(her sefer olduğu gibi). inşallah yerine daha iyi birisini buluruz.

Adam kaç yaşına geldi ona da hak vermek lazım.1-2 sene daha kalırsa yurtdışına gitmesi iyice zorlaşır.Nuri Hamit madridde neden biz kaptanımızı o ligde görmeyelim ki bence tek taraflı bakmamalıyız.

yahu bu nasıl psikoloji?

Neden en iyi adamlarını yurtdışına satasın?

Bak Shaktar'a?Feyz al,örnek al..

neden biz olmayalım kupa finallerinde?neden haçlı takımlarını izlemek zorunda kalalım?Nedenn!!!!!!!!!!!!!

Gözümden düştü resmen..

Müthiş kadro kuracağız Arda gidiyor he..

Güle güle..

Galatasaray forması kutsaldır Arda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt