Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Arkadaşlar bence bize düşen tek şey "ALLAH utandırmasın" demektir.Herkesin yolu,bahtı açık olsun...

Atletico iyidir üstad, direk 1. sınıf bir kulübe gitseydi forma şansı bulamayabilirdi ama Atletico Arda için çok çok çok uygun bir kulüp. Orda kendisini bütün dünyaya ispatlayacaktır, eminim. Ayrılırsa da çok üzüleceğim ayrıca. Kewell'ın ardından Arda...

Bir de Baros giderse intihar sebebi yemin ediyorum.

O açıdan doğru tabi ama, ben hala kalmasından yanayım. Ünal Aysal Başkan oldu kalır dedik. Fatih Terim geldi, tamam Arda hayatta gitmez dedik. Artık illaki ben gidicem diyorsa ben söyleyecek laf bulamıyorum. Madem Arda formayı koysak daha çok puan alırdı diyor. Madem bu takımın Kaptanı, o zaman gemisini kurtarıp öyle gidecek. İşte o zaman güle oynaya uğurlarız bizde...

Türkiye'de kalmaya devam etseydi, ikinci bir Sergen olma ihtimali yüksekti. Türkiye'de futbolunu geliştirmesi zor. Avrupa'da hem kafası daha rahat olur, hemde futbolunu geliştirir. Yolu açık olsun, umarım başarılı olur.

O açıdan doğru tabi ama, ben hala kalmasından yanayım. Ünal Aysal Başkan oldu kalır dedik. Fatih Terim geldi, tamam Arda hayatta gitmez dedik. Artık illaki ben gidicem diyorsa ben söyleyecek laf bulamıyorum. Madem Arda formayı koysak daha çok puan alırdı diyor. Madem bu takımın Kaptanı, o zaman gemisini kurtarıp öyle gidecek. İşte o zaman güle oynaya uğurlarız bizde...

Ben de tamamen böyle düşünüyorum.

Sezon boyu "Arda go home" diyenler, gelecek sezon; "Arda went home" diyecekler.

Hiçbir zaman fikrim değişmeyecek :(

hayrını görmezler inşallah :( :sad007: :sad007:

Anasina, bacisina, sevdigi kiza kufur etmeseydiniz ozaman. Herkes ana avrat duz giderken cogumuz seyrettik. Dusunsenize, calistiginiz yerin patronu yanina gelip Bir ton kufur ediyo, sonrada "haydi senden cok sey bekliyorum, devat et diyo" Birakin bu isleri.

Fatih Terimden sonra hiç sanmıyorum gideceğini.

Anasina, bacisina, sevdigi kiza kufur etmeseydiniz ozaman. Herkes ana avrat duz giderken cogumuz seyrettik. Dusunsenize, calistiginiz yerin patronu yanina gelip Bir ton kufur ediyo, sonrada "haydi senden cok sey bekliyorum, devat et diyo" Birakin bu isleri.

biz küfür falan etmedik kardeşim.Bu cümlelerini ultraslan forumuna yazmalısın,buraya değil..

Zerre kadar üzülmedim, Galatasaray'lılık konuşmakla olmaz sırf çeneyle olmaz, son 3 sezonda ne yaptı Arda bir göz önüne getirelim, ya da durun ben söyleyeyim;

''Hayalim bir gün Avrupa'da oynamak''

''Liverpool'u tutuyorum Avrupa'da, oynamak isterim Liverpool'da''

''Atletico Madrid'e giderim iki taraf anlaşırsa gitmek istiyorum''

2007-2008 şampiyonluğundan sonra ortadan kaybolmuş bir Arda'dan bahsediyoruz, basın üzerine gitmişte vs vs. Arkadaşım senede 2 milyon €uro kazanan bir insansın senin bu tür şikayetlerde bulunmaya hakkın yok, danışman tutarsın bir tane herşeyini bir düzen disiplin içinde yaparsın, 3 sezon boyunca Avrupa hayalleri yüzünden takımı yaktı.

Şimdi de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'ın kaptanı olarak sezonun son maçı biter bitmez ipleri koparıp gemi'yi terk ediyor...

Bu takımın formasını beğenmemek hakkındır, güle güle git Atletico Madrid'inde gollerini sırala... yoksa orda 2 hafta yayarsan kimse sana burdaki kadar arka çıkmayacak, 3 kez kötü oynadığında da tekme'yi yiyeceksin... Orası Avrupa benzemez bizim insanlarımızın 2 hareket yapınca şakşakçılık yapmasına... adamı tefe koyar top mermisi gibi fırlatırlar.

İnşallah Eden Hazard şu takıma gelir de millet sol açık nedir görür, seni de kimse aramaz.

KAPTAN AR''M''A dır... isimler gelir geçer.

Arda gitmeyecek.gidecek diye hiç üzülmedim zaten sevmezdim trip atıyor herkese tarzı yorum yazanları tespit edin :) hamit altıntopun nurinin real madridte oynadıgı bir dönemde A.madrid kimmiş.Arda en azından Liverpool Arsenal düzeyinde takımlarda oynamalı.Atletico Galatasaraydan büyük değil.

Gitmek isteyeni zorla tutmuyoruz ama biraz ayıp ediyorsunuz sonuçta Arda bu takımın kaptanı.Avrupada başarılar dilemek lazım.Ama şunu söylüyorum Arda burdaki rahatını avrupada bulacağını sanıyosa yanılıyor o kulüpler verdikleri paraların karşılığını son kuruşuna kadar alıyorlar.

yolu acık olsun. hayırlısı olsun. biz gelen parayla iyi adam almamız lazım.

[video=youtube;XG_2IqdhWZk]https://www.youtube.com/watch?v=XG_2IqdhWZk[/video]

naapsın kaptan?? :(((

Abdurrahim Albayrak: Arda, hic bi yere citmii.

İnşallah baraşılı olursun Arda. Diyecek başka birşey yok.

2003 senesinde Ardanın hani su meshur hayali olan Liverpoolu tepen Hasanın yedigi küfürü kimse yemedi bu taraftardan. Arda, Fenerbahce taraftarından dayak yedigi halde takımını bırakmayan dönemin Fenerbahce kaptanı Rüstü Recber kadar olamadı. Yazık.

allah yolunu acik etsin bugune kadar hizmetlerinden dolayi tesekurler kendisi bu yolu secmis onun icin saygi gostermek sorundayiz gule gule yolun acik olsun

kalıyorsanda kendını buraya ada,gitmek fikriini aklından cıkar

yok gidiyorsanda,bize bir sampıyonlukta basrol oynayarak kazandıramadın.bu camiaya borclusun.yolun açık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt