Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Zamaninda Tugaylar ,Bulentler, Hasanlar ne kufurler yedi badireler atlatti ama her seferinde aile icinde olur boyle seyler diyip cikip aslanlar gibi topunu oynadilar.Yasi daha 24 Galatasaray kaptanligina getirlimissin bu kadar afra tafra iyi degil kendisi acisindan.Tarihte Galatasaraya sirtini donupte ayrilan daha basarili olan bir futbolcu ornegi yok .Bu vaziyette giderse buyuk hata yapar aklini basina almasi lazim.

aklını başına almassada gökay kapı orda.onsuzda gayet devam ederiz.ama o bizsiz ne kadar devam eder soru işareti

Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oldu

Arda her röportajında, "hayalim ve amacım Galatasaray'ın efsane ismi olup tarihe gecmek" derdi. Arda elbette ki Galatasaray'da tarihe gecti, ama batan gemiyi terkeden kaptan olarak. Hemde onca ısrara ragmen.

Yazıklar olsun Arda, beni ve bir cok kisiyi yanılttıgın icin.

cidden efsane olacagımla başlayan hikaye komik şekilde noktalandı haber dogruysa.kandırılan yıne biz olduk

Zamaninda Tugaylar ,Bulentler, Hasanlar ne kufurler yedi badireler atlatti ama her seferinde aile icinde olur boyle seyler diyip cikip aslanlar gibi topunu oynadilar.Yasi daha 24 Galatasaray kaptanligina getirlimissin bu kadar afra tafra iyi degil kendisi acisindan.Tarihte Galatasaraya sirtini donupte ayrilan daha basarili olan bir futbolcu ornegi yok .Bu vaziyette giderse buyuk hata yapar aklini basina almasi lazim.

Tugay da buna benzer sebeplerden gitmişti. Hemde UEFA yolunda.

Arda gitmek istiyor. Araya hatrı sayılır kişileri koyarak gitmesine engel olursak Galatasaray için de pek hayırlı olmaz. Gitmediği zaman da kafası hep dışarıda olacak. Hem Galatasaray hem de Arda zarar görür bu durumdan.

Ardanın ben gideceğini hala düşünmüyorum,ünal aysal ve terim bir araya gelir olay tatlıya bağlanır,ardanın her zaman avrupa için bir potansiyeli vardır ancak ardayı kulüpde bırakacak şartların ardayı ne denli etkileyeceği önemli bu noktada.Yaşı genç ve avrupada ,heleki ispanya gibi bir ligde arda zorlanır,giderse hata yapar arda,en azından 2 sezon adam gibi oynayıp terim ile iyi bir tecrübe kazandıkdan sonra gitmesi mantıklı olacak,tıpkı tugay gibi dolayısı ile arda "kalırsam bida gidemem" endişesi içinde olmamalı.

Tugay da buna benzer sebeplerden gitmişti. Hemde UEFA yolunda.

Arda gitmek istiyor. Araya hatrı sayılır kişileri koyarak gitmesine engel olursak Galatasaray için de pek hayırlı olmaz. Gitmediği zaman da kafası hep dışarıda olacak. Hem Galatasaray hem de Arda zarar görür bu durumdan.

Tugay ayrildiginda 30 yasindaydi ayrica o sezon cok yedek kalmisti ,Terim prese ayak uyduramiyor diye oynatmiyordu pek.Arda daha 24'unde ilk olayda arazi .Yanlis yapiyor ama ben habere inanmiyorum kalacaktir.

ardanin kariyeri cok umrumdaydi sanki

ardanin gidecegni dusunmuyorum insallahda gitmez bu sene cok yiprandi belki ondan gitmek istemis olabilir ama fatih hoca konussun ikna eder ardayi o gercek bir cimbomlu cunku.

Tugay'da aynısını yapmıştı. Çok zamansız gitti ve takımın UEFA zaferinin portresinde yer alamadı. Arda'da erken gidiyor ve o portrede yer alamayacak ve çok çok pişman olacak. En az 4 sene daha oynayıp 28 yaşında gidebilirdi. 28 yaşında almayacaklar diye birşey yok. Hatta tam yaşı. Ama gençlik işte. Heyecanlı davranıyor. Bence gitmemeli.

Galatasaray'da kalmasını bende çok istiyorum herkes gibi ama biraz bana bencillikmiş gibi geliyor.

Ne istiyorsa yapsın, sonuçta kariyerini kendi çizecek, başarıya ulaşır ya da ulaşamayıp geri döner hiç belli olmaz.

Arda gibi bir oyuncuyu kaybetmek hiç iyi olmaz.Ama Başkan'ın da dediği gibi gönülsüz kalacaksa hiç kalmasın daha iyi.Neyse giderse kendisi için hayırlı olsun.Gidip de geri dönmez hemen inşallah.

Forlanı alalım o zaman Arda karşılığı.

yerine adam alabiliriz sorun değil ama kadroda kaliteli Türk olmayacak.Yabancı sınırı çok zorlayacak bizi.Sabri -Selçuk şuan Türk olarak gözüküyor kadromuzda.diğer 3 kişi ???

Hayırlısı olsun Arda için.

yerine adam alabiliriz sorun değil ama kadroda kaliteli Türk olmayacak.Yabancı sınırı çok zorlayacak bizi.Sabri -Selçuk şuan Türk olarak gözüküyor kadromuzda.diğer 3 kişi ???

Sağ kanat,1 stoper,1 orta saha daha türk olur

kim olacak işte orası önemli.1 orta saha anca Gökhan olur.Stoper Serdarlardan biri olur.Sağ kanat kim olacak kaliteli olacak ama.

Olcan ya da Volkan Şen olabilir mesela.İlla ki türk kanat oyuncusu oynatmak zorundayız maalesef.Aslında kaleye iyi bi türk bulabilsek baya rahatlıyacağız

gid ulan gid

ne verdin simdiye kadar bu klube ha

borcunu odedin mi?

seni ArdaTuran yapan bu klubdu

simdi sn onemli zamanda cekip gidiyordun bu kadar kal demelerine ragmen

kankinin gibide yedeklerde kalip sonra tekrar Fenerine donersin artik yaziklar olsun

Artik kaliyormu gidiyormu bir karar versin kendide kurtulsun bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt