Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Gidiyorsa sonsuza kadar gitmiyor , gider çok başarılı olur kendini geliştirir akabinde milli takıma yansır , yok olamazsa hevesini alır gelir tekrardan.

önce düzgün konuş kedi kardeş.Gittiği takıma bak önce.Çokmu büyük Galatasaray'dan.ne farkı var bizden?Bumudur yani?takımı satıp kaçmana değer mi Atletico Madrid?Değermi sen söyle..

Ne kedisi dalga mı geçiyon sen,bu forumun en eskilerindenim sen de hala GS futbolcusu olan bi adama öyle yazamazsın.Başarı olarak Atletico büyük olmayabilir şu anda ancak itibar olarak Atletico Madrid'in değeri çok yüksek sonuçta Galatasaray'dan.At gözlüklerini at bunu böyle bil.

Ne kedisi dalga mı geçiyon sen,bu forumun en eskilerindenim sen de hala GS futbolcusu olan bi adama öyle yazamazsın.Başarı olarak Atletico büyük olmayabilir şu anda ancak itibar olarak Atletico Madrid'in değeri çok yüksek sonuçta Galatasaray'dan.At gözlüklerini at bunu böyle bil.

Kedi kardeş demiş adam ya hahhaa

Hayırlı olsun.Gitmeliydi artık.

Ligtv'de aynı haberi vermiş. :)

Bedava gidiyor sanki.Kendinize gelen adan 15 milyon euro kazandırarak gidiyor.Bize bu katkıyı hangi oyuncu sağladı?Uefa kadrosu bedavaya kaçtı klüpten

Gitsin kalırsa faydalı olamaz artık.. Daha baştan kaptanlık vererek hata etmişlerdi zaten.

Ayrıca Fatih Terim arda hakkında düşünmediğini söylemişti TRT'de..

Mac icinde kaptan olan oyuncu kenara alındıgında pazu bandını kabul etmemek kolaydı tabii. Mac sonraları cıkıp canlı yayınlara ben 2. kaptanlıgı kabul etmem demekte kolaydı. Koca bir camiaya rest cekmekte kolaydı tabii. Hade göstersin bakalım kaptanlıgını. Bu isi cocuk oyuncagı mı sandı? Galatasaray kaptanlıgı namus meselesinden farksızdır. Hele ki bu camiaya sonradan girmis biri degilsen.

Kaptanın batan gemiyi terketmesi, Emrenin Galatasaraya yaptıgından cok daha asagılayıcı ve rezil bir durumdur. Faruk baskan döneminde Ali Dürüstün Emre ve Okana göstermedigi tavizi ve yaptıgı muameleyi Ardaya da yapmasını temenni ediyorum.

kendisi için hayırlısı olsun...

bu yaştaki bir futbolcu bir tarafları fazla kalkmıştı zaten...

neyse hayırlısı olsun...

Gitsin. Enteresan hareketler davranışlar ve bi taraflarının kalkması. Yok be arkadaş gitsinde görsün neler olduğunu

yapmayın arkadaslar.yapacağını yaptı simdi hayalleri için avrupaya gidiyor.bu onun da hakkı.verdiği emekleri görmemezlikten gelemeyiz.kendisi için hayırlısı olsun.

yapmayın arkadaslar.yapacağını yaptı simdi hayalleri için avrupaya gidiyor.bu onun da hakkı.verdiği emekleri görmemezlikten gelemeyiz.kendisi için hayırlısı olsun.

haklısın tabiikide ama

giydiğin forma hakkında heleki GALATASARAY forması hakkında bu ne biçim o.... rengi gibi olmuş diyen bir kişi dua etsinde dayak yemeden gidiyor buralardan...

kalkan tarafları orda iner seve seve hatırlar buraları bu taraftarı...

Fatih Terim, farklı konuşuyor şu anda... Burada etmediği lafı bırakmayanlar; Arda kalırsa, sözlerinin arkasında olsun. Mertçe çıkıp ben bunu dedim ama özür dilerim deyip, tükürdüğünü yalamaya kalkmasın.

F.Terim'in lafları hoşuma gitmedi, bir problem çıkabilir.

Benim algıladığı, bu bir tehdit. " 2013'e kadar sözleşmen var "

Diğerinde ise, " Galatasaray sevgisi bazı şeylerin önüne geçmesi lazım " dedi.

Anlaşılan o ki Arda'yı ikna edememişler, etmek için herşeyi yapacaklar.

haklısın arda konusu hariç her konuda çok rahat çok emindi arda konusunda taraftara bırakıyor

iyi cokk sevindim bu haberin patlamasına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt