Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

gitsin zaten butun sezon boyunca pek bi yararı olmadı isteksiz oynuyodu hem onun önünü açalım hemde bizim önümüz açılsın kaptan dediğin Bülent Korkmaz gibi olacak.maddi yöndende transfere paramız olur

gitsin zaten butun sezon boyunca pek bi yararı olmadı isteksiz oynuyodu hem onun önünü açalım hemde bizim önümüz açılsın kaptan dediğin Bülent Korkmaz gibi olacak.maddi yöndende transfere paramız olur

Bülent Korkmaz gibi kaptan nasıl oluyor, anlatır mısın? Kolu çıkık oynamak mı kaptanlık? Ayağı kırık oynadı Arda da. Ya da sahada inatla savaşmak mı? Arda da yaptı. Takıma bağırıp çağırmak, gerekirse kavga etmek mi? Servet'i paylamadı mı Arda? Ne farkı var Bülent'ten bu adamın? Ben söyleyeyim, bıraktıktan sonra Galatasaray için ağzından bir tane olumsuz laf çıkmaz bunun. Gelip de takımın başında takımın en büyük yıldızıyla ego savaşına girmez Arda. Siz kıymet bilmezsiniz, sorun da bu zaten.

Giderse bizi M.Topal gibi başarıyla temsil edecektir.Kalırsa Galatasaray formasıyla başarılı olacaktır.Her iki karara da saygı duymak lazım.

Bulent Korkmaz mı ideal kaptan? Çirkef, çıkarcı tayfasının kaptanı H.Unsal, H.Sukur'un kaptanı olur ancak. Arda, o eski nesilden (ergun, suat ve h.şaş hariç) bin kat terbiyeli ve adildir. İşine gelince euroları alınca iyi, haksız olup en kucuk bi çıkarı gittiginde kulube, başkana, taraftara saydıranlar yakısır bize... Bulent ne ahlak ne akıl fikir olarak idealden cok uzak bi insandır.

İspanya ve İngiltere liglerinde oynayıp kendini kendine ve dünyaya kanıtlama rüyası her üst düzey Türk futbolcusunda var olan birşey. Bunun için kızmaya ve darılmaya hakkımız yok onların yerine kendimizi koyarsak şayet. Ama bunu duygusal (uA'nın organize protestosu, medyanın bel altı vuruşları gibi) nedenlere bağlayıp giderse Arda burda hataya düşer. Günün birinde dönüp dolaşıp geri geleceği yerde yine benzer taraftarlar ve medya olacak. Kendini sabote etmekten başka birşey değil bu.

Diğer bir konuda bu futbolcuların bu liglerde başarılı olamadıklarında yada vasat futbolcu olduklarını anladıklarında ortaya çıkıyor. Egosu parçalanmış eski oyuncularımızın geri döndüklerinde ortaya koydukları performansları biliyoruz. Fayda dan çok zarar verdiler. Taraftarın gözünde de itibarları sarsıldı.

Bu iki unsuru yan yana koyduğumuzda Arda dönüşünde bıraktığı gibi bir ortam bulamayacak, bu kesin. Hele hele ona ihtiyacımız varken (bir tek Sabri kalacak misyonumuzu yeni gelenlere aktaracak) gitmekte ısrar etmesi etkiyi bir kat arttırıyor. Başarılı olması onun tek çıkış yolu. İnşallah başarılı olur Galatasaray ve Türkiye'mizi en iyi şekilde temsil eder. Bizde gururla izleriz, buruk da olsa.

Kendi futbolcu ve kaptanına çirkef, ahlaksız diye hitap edenler Galatasaray "Efendisi" ise diğerlerini düşünmek bile istemiyorum!

Öyle ama bir kişi de çıkıp Bulent Korkmaz Allah için durust, ahlaklı, bencillikten uzak, sakin, oturaklı, sözünün eri falan demez.

Bulent iyi bir stoper oldugu için G.Saray'da oynadı, iyi insan oldugu için değil. Bu bugun butun meslek dallarında boyledir. İş cevrenize bakın, el üstünde tutulup, aslında bozuk insanlar yok mu cevrenizde? Var. Onemli olan performansı, iş biter o zmana saygısı karakteri kalır.

Tanju'yu seven saygı duyan var mı? Takım değiştirmesiyle alakası yok. Bazı futbolcuları da herkes sever Beşiktaş'lısı Fener'lisi... Gucu elinde bulundurdugu için sevgi gözterisi yapılır o ayrı. Sıradan hale gelsin bakalım kaç kişi arkasından olumlu konusur. Ya gucu vardır ya da basarısı. İnsanlıgı bundan ayıralım.

Bırak onlar demesin bunları ama sen "Efendi"liğinin hakkını ver kardeşim.

Bugun Tugay'ın gidip Vedat'ın gelmesini hiç kimse futboliçi sebeple açıklayamaz. Misal... Neyse, kulubumden ben de soguyorum ara sıra, ve buna hakkım var bence. Yapılanları saymaya kalksak, herkes az cok biliyor, destek vermemek lazım ama işte alışkanlık, takımını yine de seviyorsun.

Bu zor zamanda kaptanı olduğu kulübü bırakıp gidiyorsa, iyi bir Galatasaraylı değildir benim gözümde. Yemişim profesyonelliğini, 1 sene daha oynasa hiçbirşey eksilmez itibarından, seneye de teklif alır.

Bugun Tugay'ın gidip Vedat'ın gelmesini hiç kimse futboliçi sebeple açıklayamaz. Misal... Neyse, kulubumden ben de soguyorum ara sıra, ve buna hakkım var bence. Yapılanları saymaya kalksak, herkes az cok biliyor, destek vermemek lazım ama işte alışkanlık, takımını yine de seviyorsun.

ya tugay diyoruz da,hiçbir etkinliğini göremedik,,,,cok pasif kaldı,,,,

açık ve net konuşuyorum. şu durumda giderse benim için kızmayın ama adam olmadığını anlarım. batan gemiyi ilk fareler terkeder. ünal aysal ve fatih terim olmasaydı gitse anlayış gösterirdim

Şu zor zamanda herkes gemiyi kurtarmak için elini taşın altına koyuyorsa. Fatih terim çıkıp söz konusu Galatasaray ise gerisi önemli degil diyorsa. Yönetim zor zamanda zor bir yükün altına giriyorsa Arda danda en az 1 sene bunu beklerdim kendi adıma.

Ama gitmeyi kafaya koyduysada burda kalsada verim alınamaz zaten

Tugay gitmiyor, alt yapi'ya geri donuyor ki en dogru hamle budur.

Vedat ise Yeni Malatyaspor ile cok iyi isler cikardi diye soyleniyor.

Öyle ama bir kişi de çıkıp Bulent Korkmaz Allah için durust, ahlaklı, bencillikten uzak, sakin, oturaklı, sözünün eri falan demez.

Bulent iyi bir stoper oldugu için G.Saray'da oynadı, iyi insan oldugu için değil. Bu bugun butun meslek dallarında boyledir. İş cevrenize bakın, el üstünde tutulup, aslında bozuk insanlar yok mu cevrenizde? Var. Onemli olan performansı, iş biter o zmana saygısı karakteri kalır.

Tanju'yu seven saygı duyan var mı? Takım değiştirmesiyle alakası yok. Bazı futbolcuları da herkes sever Beşiktaş'lısı Fener'lisi... Gucu elinde bulundurdugu için sevgi gözterisi yapılır o ayrı. Sıradan hale gelsin bakalım kaç kişi arkasından olumlu konusur. Ya gucu vardır ya da basarısı. İnsanlıgı bundan ayıralım.

Ben diyorum hadi napcan simdi.

Bülent Korkmaz gibi kaptan nasıl oluyor, anlatır mısın? Kolu çıkık oynamak mı kaptanlık? Ayağı kırık oynadı Arda da. Ya da sahada inatla savaşmak mı? Arda da yaptı. Takıma bağırıp çağırmak, gerekirse kavga etmek mi? Servet'i paylamadı mı Arda? Ne farkı var Bülent'ten bu adamın? Ben söyleyeyim, bıraktıktan sonra Galatasaray için ağzından bir tane olumsuz laf çıkmaz bunun. Gelip de takımın başında takımın en büyük yıldızıyla ego savaşına girmez Arda. Siz kıymet bilmezsiniz, sorun da bu zaten.

Bülent Korkmaz okyanus ise Arda henüz azmaktır.

güle güle youln açık olsun bu takımı bu hale sen getirdin zaten. senin yasında adamı kaptan olursa olacagı da budur! yahu sen kimsin nesin? ne kariyerin var senin yaşın kaç? harry kewell, milan baros gibi ş.ligi şampıyonlugu görmüş 30 küsür yaşında adamlar senin kaptanlıgı ciddiye alır mı sandın? aslında sana da kızamıyorum arda bütün suç seni kaptan yapıp bitiren o çok sevgili başkanın sn. adnan polat da!... bak eskiden popescu, hagi, taffarel gibi kariyerli adamların kaptanı bülentti ama bülent bu yükü taşıyabiliyordu çünlü kariyeri, tecrubesi ve 30un üzerinde yaşı vardı! onlarca sampıyonluk onlarca başarı gordugu için, hagi, taffarel, popescu gibi adamlar onun kaptanlıgını kabulleniyordu, ona saygı duyuyordu. ama sen nesin yahu ne karıyerın varda harry kwell mılan baros gıbı dünya capında adamlar sana saygı gostersın, kaptanım desin ? kusura bakma ama sen yeni yetme, kendini gerrard yada lampard zanneden bi veletten ötesi degilsin. şimdi atletico madrid e mi gidiyorsun nereye gidiyorsan git! zaten bu yurtdısı sevdası için çok özendin, heves ettin, ağzının suları aktı ama sonu hüsran olacak. sunu da soyleyım gittigin takım galatasaray'dan daha iyi bir takım degil... tabi sende haklısın senin mesut özil, nuri sahin, hamit altıntop gibi hakiki madrid'e gidecek halin yokya sende çakma madride gitte ispanya liginde küme düşmeme mücadelesi ver! gerçi o bile fazla ya sana... 2 sene sonra da o cok sevdigin emre abicigin gibi donersin yuvana olur biter. defol git arda!!! ne güzel demiş taraftarımız? herkes gider bizkalırız, çünkü biz galatasaraylıyız!

güle güle youln açık olsun bu takımı bu hale sen getirdin zaten. senin yasında adamı kaptan olursa olacagı da budur! yahu sen kimsin nesin? ne kariyerin var senin yaşın kaç? harry kewell, milan baros gibi ş.ligi şampıyonlugu görmüş 30 küsür yaşında adamlar senin kaptanlıgı ciddiye alır mı sandın? aslında sana da kızamıyorum arda bütün suç seni kaptan yapıp bitiren o çok sevgili başkanın sn. adnan polat da!... bak eskiden popescu, hagi, taffarel gibi kariyerli adamların kaptanı bülentti ama bülent bu yükü taşıyabiliyordu çünlü kariyeri, tecrubesi ve 30un üzerinde yaşı vardı! onlarca sampıyonluk onlarca başarı gordugu için, hagi, taffarel, popescu gibi adamlar onun kaptanlıgını kabulleniyordu, ona saygı duyuyordu. ama sen nesin yahu ne karıyerın varda harry kwell mılan baros gıbı dünya capında adamlar sana saygı gostersın, kaptanım desin ? kusura bakma ama sen yeni yetme, kendini gerrard yada lampard zanneden bi veletten ötesi degilsin. şimdi atletico madrid e mi gidiyorsun nereye gidiyorsan git! zaten bu yurtdısı sevdası için çok ağladın, çok heves ettin ama hevesin boşa çıkacak, sonu cok kötü olacak. sunu da soyleyım çünkü gittigin takım galatasaray'dan buyuk bir takım degil... tabi sende haklısın senin mesut özil, nuri sahin, hamit altıntop gibi gerçek madrid'e gidecek halin yokya sende çakma madride gitte ispanya liginde küme düşmeme mücadelesi ver! gerçi o bile fazla ya sana... 2 sene sonra da o cok sevdigin emre abicigin gibi donersin yuvana olur biter. defol arda!!!

Çakma Madrid dediğin takım UEFA şampiyonu oldu. Forlan (forveti) Türkiye'ye gelse herkes kıçını yırtar dünya yıldızı aldık diye, Aguero'yu falan saymıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt