Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

A.madrid akıllı olsun 45 mn € serbest kalma maddesi varmıs kun agüeronun!

Atletico Madrid'den Agüero dan sonra De Gea da ayrılıcak. Arda nabıcan Atletico da yeğenim?

Arda'nın takımdan ayrılmasını isteyenler, bunun olumlu bir gelişme olduğunu düşünenler ya cehalet ya da ihanet içindedir...

Bu yorumu bir sen birde Nihat Doğan yapardı :) Harbiden kelime seçimlerin çok benzemiş ' Cehalet, İhanet, bir tek seytan yok) :)

Arda gitmeyi kafasına koymuş bence :/ Ama ne var yahu milli takım maçından sonra kalacağını söylese.Ardından da selçuk kararını açıklayıp bize geleceğini söylese de çifte mutluluk yaşasak :/

Agüero'yu istiyoruz Ünal Başkan :D

GsCimbom ailesinden biri olarak bu başlığın kaldırılmaını istiyorum. Yeni sezonda hep beraber daha güçlü şekilde girmek için birlik beraberlik sağlamalıyız. Ardanın gitmeyeceği bu sene sanırım belli oldu birazda olsa. En azından şimdilik kapatalım gitsin mi kalsın mı tartışmasına son verelim.

Başlığa bide İNŞALLAH ekleyelim,lütfen. Böyle olmamış!

Bu başlığın sabit olmasını anlayamıyorum.

Fatih Terim kalıcak diyor. Sözleşmesi devam ediyor diyor.

Keza Ünal Aysal da.

Arda da çıkıp hiç bir yerde gidicem demedi.

Sırf başında GSCHaber yazıyor diye mi sabit?

Kesinleşirse sabitlenir. Diğer olması kuvvetle muhtemel haberlerden farkı nedir biri bana açıklasın.

Neden Selçuk transferi bu transferden daha olasıyken sabitlenmedi de bu sabitleniyor?

Gidecek galiba.

Bu başlığın sabit olmasını anlayamıyorum.

Fatih Terim kalıcak diyor. Sözleşmesi devam ediyor diyor.

Keza Ünal Aysal da.

Arda da çıkıp hiç bir yerde gidicem demedi.

Sırf başında GSCHaber yazıyor diye mi sabit?

Kesinleşirse sabitlenir. Diğer olması kuvvetle muhtemel haberlerden farkı nedir biri bana açıklasın.

Neden Selçuk transferi bu transferden daha olasıyken sabitlenmedi de bu sabitleniyor?

bugün anladinmi niye sabitlendigini :D

ben gideceğine pek ihtimal vermiyorum,reyesi forlanı vermeyen bir kulübe tırnağımı vermem..arda zaten söz vermişdi olay kapanmışdı şimdi nerden çıktı bu?

bende gitceğini sannetmiyorum Fatih Terimle 1 yıl oynar öyle gider son senesi bu yıl olur

Acaba,Reyes-Forlan + Paramı verdi Atl.Madrid.Başka türlü hiçbir açıklaması yok bir ay gibi kısa sürede futbolcu almadan Arda'yı satmak saçmalık olur.Zaten sağ kanatta Kazım akssıyordu bide takımın en garanti mevkisi olan solda aksayacak şimdi :(

benim düşüncem devre arasında şayet takım güzel giderse yeni bir sözleşmede yaptırabilirler,yönetimde akıllı davransın büyük klüp olacağız avrupada kupalar kazanacağız diyorsa arda gibi oyuncuları elinde tuttun.arda gibi oyuncular kolay gelmiyor,bizde büyük klübüz ona göre hareket etmeliyiz.fatih terim,fatih terimken burası benim yuvam burda ben terim oldum diyorsa ardaya gelene kadar gün akşam olur.Arda avrupa macerasını bıraksın bence ,kronik sakatlıkları onun avrupa defterini kısa sürdürür.

Noluyo len? kim dedi transfer mi oluyo diye?

Beyler yeri dolar dolmaz bilemem, Arda satılmamalı kalmalı laflarını da anlamıyorum, satılmıyo ki adam kendi gitmek istiyor, zorlamı tutacak yönetim adamı. Arda önce adam olsun, nerde kaptan olduğunu henüz anlayamamış sanırım, bu durumda takımı bırakıp gitmek isteyen benim gözümde bitmiştir, 20 bilmem kaç yaşında daha çocukken kaptan dedik başımıza tac ettik e daha napalım. Kendi bilir, cokları geldi gitti bu klupten. Arda da istiyosa çeksin gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt