Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Eğer söylenenler doğruysa Arda'nın bizimle dalga geçmeye hakkı yok. Kalıyorum dedi. Fatih Terim'le başarılı olacağız dedi. Gönlümüze su serpti. Şimdi kalkmış Avrupa'da oynama hevesi peşine düşmüş. Git kardeşim o zaman! Git daha fazla üzmeden! Git daha fazla soğutmadan kendinden! Sana kaptan dedik! En büyük onurumuzu verdik! Hala üç kuruşluk heveslerinin peşinde koşmak istiyorsan, git gelme bir daha! Seni bugüne getiren değerle oyuncak gibi oynamaya ne hakkın var! Ekmeğini veren, bugün o çok sevdiğin kız arkadaşınla tanışmanın tek sebebi olan bir değere yeni gelin gibi naz yapmanın ne anlamı var! Koskoca Fatih Terim'i medyada küçük düşürmeye ne hakkın var senin! Daha kaç kişiden güzel söz duyman lazım kalmak için! Başkanımız çıkıyor en değerli oyuncumuz diyor, imparatorumuz çıkıyor en güvendiğimiz isim diyor! Yetmedi mi sana! Git artık! Sakın tekrar vazgeçme ama! Sanma ki sana muhtacız! Biz Hagileri Tafileri Metinleri gördük! Ne Ardalar çıkarırız daha! Git daha fazla nefret ettirmeden!

Bize yolun açık olsun deyip destek vermek düşer beyler.. GALATASARAY taraftarı bu yüzden büyük taraftardır..

Arkadaş bir gerrard yıllardır takımının formasını taşıyor.

Bir Guti yıllarca aynı şekilde taşıdı.

Bir Lampard.

Bir Casillas, Xavi, Henry.

Arda? 25 Yaşında avrupa ateşiyle tutuşup yanan ama kendi takımında 2 senedir oynamayan.

Sadece tek bir lafım var.

Bundan sonra her önünüze gelene sadece onore edicem diye ne kaptanlık verin ne de 10 numara.

Galatasaray'ın menfaatleri ön plandadır diyip çekip gidersen sen ne o kaptanlığa ne de o 10 numara yakışırsın demektir.

Takım kurulmuş, Selçuk İnan'a kadar herkes gelmiş. Şimdi sezonun başlamasına 1 ay kala gitmek yakışır mı?

Hiç bu takımın futbolcusunun karakterine sığar mı?

Oldu mu şimdi Arda?

Sen şimdi Galatasaray için ne ifade edeceksin? Bir Gerrard, Bir Xavi , Bir Guti, Bir Bülent olabilirmisin gittikten sonra?

Bak Hakan Abin de gitti avrupaya.

Ama istediği kadar Hakan Şükür olsun, Asla Galatasaray'lı BÜLENT olamadı bizim için.

Çünkü bizi en önemli zamanımızda ün, şan için satmadı.

Umarım sen de satmazsın arda... Galatasaraylı kalabilmek adına...

Yekta o bölgeyi doldurur merak etmeyin. Kos koca porto her oyuncusunu satabiliyorsa bizim için de problem olmamalı. Beş senedir bir arda var başka da bişey yok, fener düşerse yine basın ardanın üzerine düşecek yine yıpranacak o yüzden gitsin çok değil 3 sene sonra pişer geri dönmek isterse kapımız açık her zaman. Fakat öyle yok reyes + forlan+5 milyon'du. yok forlan+10 milyon'du geçsinler bu işleri adam gibi 17-20milyon verip alsınlar o parayla avrupadan 2 tane arda buluruz merak etmeyin

arda denilince nedense aklıma son iki yıl geliyo

ve öyle büyük bir kayıp yaşayacağımızı düşünmüyorum

Arda hazırlık maçlarında da gayet mutsuz bi şekilde oynuyodu

gitmesi kendisi için de bizim için de iyi oldu

çünkü 1 sezon daha ardanın triplerine dayanamayacaktık

bir sözüm de At. Madride

de geayı 18 milyon euroya

agueroyu 41 milyon euroya kaktırdınız

şimdi verin bakiyim ordan bir 20lik

Beyler yeri dolar dolmaz bilemem, Arda satılmamalı kalmalı laflarını da anlamıyorum, satılmıyo ki adam kendi gitmek istiyor, zorlamı tutacak yönetim adamı. Arda önce adam olsun, nerde kaptan olduğunu henüz anlayamamış sanırım, bu durumda takımı bırakıp gitmek isteyen benim gözümde bitmiştir, 20 bilmem kaç yaşında daha çocukken kaptan dedik başımıza tac ettik e daha napalım. Kendi bilir, cokları geldi gitti bu klupten. Arda da istiyosa çeksin gitsin.

Katılıyorum abi. Sözlerine birazda ben ekleme yapmak istiyorum destur varsa şayet; Arda TURAN medyanın veya sizlerin bahsettiği gibi 20 milyon euro değerli bir futbolcu değil. Ardanın yerinde ne oyuncular oynadı bizde.. Bahsedilen rakam arda için olur bir rakamdır. eğer haber gerçekse satılması taraftarıyım. Arda Galatasaraydaki misyonunu tamamlamıştır. üstelik başarıyla değil, başarısızlıkla tamamlamıştır.. bundan sonra takıma katkı sağlayacağını düşünmüyorum. aklında avrupa olan bir futbolcu, takıma istenileni veremez. Bırakın gitsin. Bizim sevgimiz futbolcuya değil. Armayadır!

hayırdır Ardamı gidiyo.kim dedi ?.birkaç saattir uzaktaydımda

Bir Lampard.

Arda? 25 Yaşında avrupa ateşiyle tutuşup yanan ama kendi takımında 2 senedir oynamayan.

Bundan sonra her önünüze gelene sadece onore edicem diye ne kaptanlık verin ne de 10 numara.

Galatasaray'ın menfaatleri ön plandadır diyip çekip gidersen sen ne o kaptanlığa ne de o 10 numara yakışırsın demektir.

Takım kurulmuş, Selçuk İnan'a kadar herkes gelmiş. Şimdi sezonun başlamasına 1 ay kala gitmek yakışır mı?

Oldu mu şimdi Arda?

Sen şimdi Galatasaray için ne ifade edeceksin? Bir Gerrard, Bir Xavi , Bir Guti, Bir Bülent olabilirmisin gittikten sonra?

Ama istediği kadar Hakan Şükür olsun, Asla Galatasaray'lı BÜLENT olamadı bizim için.

Umarım sen de satmazsın arda... Galatasaraylı kalabilmek adına...

Ya birakin gitsin simarigin teki. Ben bu oyuncudan usandim hep maclarda suratini asiyor son zamandir.

Artik menajeri Ahmet Bulutmu Ardanin kafasini karistiriyor yada Emre Belozoglundanmi kafa aliyor bilemiyorum ama gitsin artik. Gittigi takimda buyuk bir takim olsa, Atletico Madride. :mad:

Ardayı gitsin en başından beri söylüyorum nacizane yanlız atleco'ya felan gidecekse reyes+para şeklinde bir transfer yapmalıyız..

Kaptan dediğimiz adam daha dün kalıcam bilmemne derken kalkıpta gitmek istiyorum diye ağlıyorsa cehennem olsun zaten

Ardayı gitsin en başından beri söylüyorum nacizane yanlız atleco'ya felan gidecekse reyes+para şeklinde bir transfer yapmalıyız..

Kaptan dediğimiz adam daha dün kalıcam bilmemne derken kalkıpta gitmek istiyorum diye ağlıyorsa cehennem olsun zaten

Reyes gelmek istemiyor. Atletico Aguero'yu 43 milyon euro'ya satti, sonra gelep bizden Arda'yi belese alacaklar. 20 milyon eurodan asagi vermiyelim.

Reyes gelmek istemiyor. Atletico Aguero'yu 43 milyon euro'ya satti, sonra gelep bizden Arda'yi belese alacaklar. 20 milyon eurodan asagi vermiyelim.

Beleşe alamazlarda 20m€ ile alınmayacak sol kanat adamı yok bari cluio'yu vermeden gitseydi nereye gidiyorsa..

Ardaya 20 milyon euro verecek bir klup yok. Biraz gerçekçi olalım.

Evet ama gitmesi hiç iyi olmaz.

Yahu neden iyi olmasın? Bırakın gitsin. Arda yok diye takıma desteğimizimi esirgeyecez? değerini bulmuş işte. taş patlasın 15 olur. daha fazlası olmaz. mesut özil gibi bir futbolcuya 15 milyon euro veriliyor. Kim bana arda'nın mesuttan daha iyi olduğunu söyleyebilir ki. Başkanın yerinde olsam 1 dakika düşünmem. Hiçbir futbolcu satılmayacak kadar değerli değildir. değerini bulursa satılır. Ve hiçbir futbolcu Galatasaraydan büyük değildir.

Bir Lampard.

Oldu mu şimdi Arda?

Umarım sen de satmazsın arda... Galatasaraylı kalabilmek adına...[/QUOTE

Yazı güzel de bazı teknik hatalar var. Hakan iyi bir örnek olmamış mesela. Hakan Şükür'ün Galatasaray traftarındaki anlamı gelmiş geçmiş bütün oyunculardan daha büyüktür. Metin Oktay dışında kimse kapışamaz bence. Anket bile yapılabilir bu konuda.

Yahu neden iyi olmasın? Bırakın gitsin. Arda yok diye takıma desteğimizimi esirgeyecez? değerini bulmuş işte. taş patlasın 15 olur. daha fazlası olmaz. mesut özil gibi bir futbolcuya 15 milyon euro veriliyor. Kim bana arda'nın mesuttan daha iyi olduğunu söyleyebilir ki. Başkanın yerinde olsam 1 dakika düşünmem. Hiçbir futbolcu satılmayacak kadar değerli değildir. değerini bulursa satılır. Ve hiçbir futbolcu Galatasaraydan büyük değildir.

mesutun kontratinda özel madde vardi o yüzden 15 milyona gitti

Ardanın bize 80 milyon terörist diyen karaktersiz, cahil bir taraftara sahip olan Atletico'ya gitmesini istemiyorum.

Arda bence hata yapıyor, zira yanlış zamanda , yanlış takıma gidiyor herkim yönlendirdiyse kasten yapıyor.

1.GS yeni oluşuyor iyi oyuncular geldi ,gelecek mutlaka F.Teriminde bu takıma çok şey verecek , GS sadece ligde oynasa dahi, yapacagı hazırlık maçlarında GS yın performansı , mutlaka iyi olacaktır iyi netiecelerde ortaya çıkınca gelecek sene ARDA avrupanın vitrinine çıkacagından başta kendi ücreti artıp ,GS yada yüksek bonservis bedelini kazandıracaktır..

2.Bugünlerde Avrupa ülkelerinde ekonomik krizlerin oldugu dönemde , daha dün İngilterede isyanın başladıgı dönemde

bu gibi gösterilerin diger avrupa ülkelerinede sıçrayacagını yazıyorlar...Bunu şunun için yazdım İspanyada çıkacak olaylarda rahat edemiyecegi kesindir, orada Paranın yarısını indirdik derlerse ,Ardanın yapacagı bir şey yok hemen UEFA şöyle yapar demeyin ,zira o ülkede çok büyük kriz çıktıgında UEFAda o takımlara haklısın der (bunu Türkiye için yapmazlar).

3.Avrupada çıkan bu isyanların işaretini KADDAFİ vermişti muhtemelen sıradada İSPANYA var ,ama öyle,ama böyle oradada çıkma ihtimali var ..( Nato ilk vurdugunda Kaddafi demişti avrupadada İSYAN lar olabilir diye)

4.Ha eşi olacak Sinem hanım ne yapacak o zaman , Türkiyenin en ücra köşesinide ARARLAR..

5.Arda gitsin ama bu sene degil ekonomik-siyasi krizlerin olmadıgı zaman gitsin, buda 1 sene sonrası olur .

5.Bu sene çok iyi oynayıp ,kendini AVRUPAYA KANITLADIKTAN SONRA EN İYİ aVRUPA TAKIMINA da gidebilirdi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt