Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

sercan böyle bişeye inanmak istemiyorum.

ancak hakan şükür ve bu boşa da demez bunları.

böle bişey varsa ama...

Ben burda Arda'nın suçu gibisinden değil de, yine Adnan Polat'ın bir planı olduğunu ve Arda'yı susturduğunu düşünüyorum.

Belki Avrupa'dan bir kulüple anlaştılar sezon sonuna kadar sakatlanmasın diye oynatmıyorlardır.

Hangi maçta oynayacak! - www.fanatik.com.tr

Tribünde izledi, ağlayarak çıktı

Sezonun en kritik maçında oynamayan Arda Turan’ın bundan sonra hangi mücadelede ‘riske edileceği’ ise merak konusu. Diğer yandan kadro dışında kalan yıldızın maçı locada izlediği ve stadı gözyaşları dökerek terk etti öğrenildi.

Hangi maçta oynayacak! - www.fanatik.com.tr

Tribünde izledi, ağlayarak çıktı

Sezonun en kritik maçında oynamayan Arda Turan’ın bundan sonra hangi mücadelede ‘riske edileceği’ ise merak konusu. Diğer yandan kadro dışında kalan yıldızın maçı locada izlediği ve stadı gözyaşları dökerek terk etti öğrenildi.

gerçekten merak ettim;hangi maçta oynayacak , riske edilecek acaba ? ne yapıp ne edip bu maçta oynaması lazımdı bence

bu hafta yapacağımız karabükspor gazozuna maçında oynar artık.

Bir laf var Kaptan ''Düğün bittikten sonra davul zurna ... girsin'' diye..

Bu lafı odanın duvarına yaz..

Kolpadan oynamayan bir adam GS Kaptanıya en çok buna yanıyorum.

böyle başkana böyle kaptan yakışır zaten. devam et koçum, bizi ne güzel enayi yerine koyuyorsun, sakatım ayağına. neymiş hepimizden daha galatasaraylıymış, çok üzgünmüş, ağlıyormuş. galatasaray kaptanı nasıl olur, git hakan şüküre, bülent kormaza, cüneyt tanmana sor, git öğren ayıp değil, hayatta bunlar, yaşıyorlar hala, sana çok güzel anlatırlar.

Arda bu maçta oynayıp kötü performans gösterseydi ve sakatlansaydı, niye oynadı derdiniz... Oynamayınca da niye oynamadı oluyor... Daha önce aynı senoryoları gördük, devam edin böyle ;)

Arda milli maca hazir tutuyor kendini. bunu bilmeyen yoktur heralde. Hiddink amcasindan talimat almistir oynama diye.

hakan şükür gibi gerçek efsane gerçek kaptan olan birine arda hakkında söyledikleri için laf atanlara yazıklar olsun diyorum. hakan şükür yıllarca bu formayı en üst seviyede taşıdı en büyük başarıları yaşattı. leedse gol atarken de kraldı uefa finalinde penaltıyı atarken de ve son şampiyonluğumuzda da kral sahnede idi.arda ne yaptı peki bugüne kadar? yok hakan cemaatçi imiş yok şuymuş buymuş. size ne insanların siyasi görüşünden önemli olan o formayı taşıması ve bunu en iyi yapanlardan biri idi kral... kralın leedse attığı golü hayatım boyu unutmayacam ercan tanerin deyişi ile:çivi gibi çaktı...

Bu arkadasin sezon sonu icin Avrupada bir takimla anlastigini düsünmekteyim. O yüzden de bizde oynamayip kendisini ezmek istemiyor, zaten sezon gitmis, elde tutlur hic bisey kalmamis.

E kendine göre hakli tabi.

Ardanın yokluğu bizim için büyük bi zarar oysa varlığı zarar olan tonla futbolcu varken Ardanın gitmesini istemek nası bi mantık?

aziz in 15 milyonluk teklifi geçerli ise hemen yollansın takım kötü durumda ona ihtiyacı varken kasten oynamayan bir adamın bu takımda yeri yok utan be bide kaptan olacaksın fedekarlık yapacağına takımı toparlayacağına kaçıyorsun gerçi bunları yapacak ne yürek nede liderlik vasfı var sende

Ardanın yokluğu bizim için büyük bi zarar oysa varlığı zarar olan tonla futbolcu varken Ardanın gitmesini istemek nası bi mantık?

Delinin teki ortaya bi laf atiyor... Herkes yok sakat degil baskasiyla anlasti, yok milli maca saklior kendisini diyor. Bazilarimiz Ardanin sagligini kendisinden iyi biliyoruz sanki.

Hakan Şükür kolpadan laf üretecek bir adam değil, birşey biliyor ki söylüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt