Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Akilli olsaydi, "yuregini verdigi" klub e karsi boyle konusmazdi. Kanit yokken boyle laflar cok yanlis.

Arda Fener'e falan 15-20'ye gitsen üzülmem.

Kaptan, sana şerefsizce, ahlaksızca, oynamadığın halde seni suçlu bularak saldırmalarının tek bir sebebini sende biliyorsun.

Sen gelince takımın daha iyi oynayacağını düşünüyorlar. Sen sakatlığın yada başka sebeplerden dolayı oynayamadığından dolayı sana kızıyorlar. Sen olsaydın Gaziantep maçını alacağımızı onlarda biliyordu. Git şu takımdan git. Sen gidince senin değerini anlayacaklar. İster Fener'e git ister Avrupa'ya git ama git bu kulüpten. Bu taraftar seni zaten haketmiyor.

kusura bakmayin amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

"arda'nin aglayarak ozel aracina binip stadi terkettigi bildirildi"

analiz edin bakalim kendi mantiginizla

Kaptan, sana şerefsizce, ahlaksızca, oynamadığın halde seni suçlu bularak saldırmalarının tek bir sebebini sende biliyorsun.

Sen gelince takımın daha iyi oynayacağını düşünüyorlar. Sen sakatlığın yada başka sebeplerden dolayı oynayamadığından dolayı sana kızıyorlar. Sen olsaydın Gaziantep maçını alacağımızı onlarda biliyordu. Git şu takımdan git. Sen gidince senin değerini anlayacaklar. İster Fener'e git ister Avrupa'ya git ama git bu kulüpten. Bu taraftar seni zaten haketmiyor.

Hakan Şükür kim? Ne dedi? Arda aksini söyleyene kadar ki şu ana dek herhangi bir söylem gelmedi, zan altındadır.

Kötü kaptan işte bu kadar basit. Söylemeye çekinmeyin Arda kaptanlığı beceremedi. Koluna pazu bandı takmakla kaptan olunmuyor maalesef.

Daha önce aynı şeyleri yine yazmıştım. 22 yaşında adama kaptanlık verirsen kime sözünü geçirecek ?

Ancak kendinden yaşça küçük Emre Çolak'a falan laf geçirir. Yaşça kendisinden büyük ve tecrübeli adamlar Arda'nın sözünü mü dinleyecek.

96-2000 dönemlerinde o takımda kaptan 20 yaşındaki Emre Belözoğlu'nun olduğunu düşünebiliyor musunuz.

O zaman Arda'nın pozisyonunda Emre vardı, altyapıdan çıkmış genç yaşta a takıma girmiş vs. vs.

Son olarakta şu "Git Arda seni haketmiyoruz" gibisinden cümleleri yazan 500. arkadaşa, Arda'nın kapattığı sinemadan bir adet sinema bileti alacağım.

Kötü kaptan işte bu kadar basit. Söylemeye çekinmeyin Arda kaptanlığı beceremedi. Koluna pazu bandı takmakla kaptan olunmuyor maalesef.

Daha önce aynı şeyleri yine yazmıştım. 22 yaşında adama kaptanlık verirsen kime sözünü geçirecek ?

Ancak kendinden yaşça küçük Emre Çolak'a falan laf geçirir. Yaşça kendisinden büyük ve tecrübeli adamlar Arda'nın sözünü mü dinleyecek.

96-2000 dönemlerinde o takımda kaptan 20 yaşındaki Emre Belözoğlu'nun olduğunu düşünebiliyor musunuz.

O zaman Arda'nın pozisyonunda Emre vardı, altyapıdan çıkmış genç yaşta a takıma girmiş vs. vs.

Son olarakta şu "Git Arda seni haketmiyoruz" gibisinden cümleleri yazan 500. arkadaşa, Arda'nın kapattığı sinemadan bir adet sinema bileti alacağım.

Arkadaş hiçbişey yokken adamın kaptanlığı kötü diyip durma. Arda bugün kötü oynadı derler. Kötü kaptan dersin. Arda bugün sakatlandı derler. Kötü kaptan dersin.

Arda'da mı peki suç ? Kimsede çıkıp kendisine iyi kaptan demedi. Kolunda o bant olduğu için Kaptan diyorum yada diyoruz sadece.

Arda bugün sex yapmış. Kötü Kaptan :(

Hakan Şükür kim? Ne dedi? Arda aksini söyleyene kadar ki şu ana dek herhangi bir söylem gelmedi, zan altındadır.

Hakan Şükür, sözde Galatasaraylıyım diyip yönetim ile arasında sorunları olduğu için düşene bir de ben tekme atayım mantığıyla geçinen zavallı ve karakteri bozuk Türkiye'nin iyi futbolcularından biri. Benim için Galatasaraylı adamlar varsa bu Arif Erdem, Tugay Kerimoğlu, Emre Aşık'tır. Okan Buruk'tur.

Bülent Korkmaz, Hasan Şaş, Hakan Şükür gibi adamların Hakan Ünsal'ın yaptığından ne farkı var ? Hepsi yönetimi ve Galatasaray'ı olur olmaz eleştiriyor. Ama istenilmeyen adam Hakan Ünsal oluyor.

Arda sakat olmadığı halde oynamıyorsa bu suç Arda'nın değildir. Hagi, Arda'yı oynatacağım dediğinde Arda zaten oynamak zorundadır. Bizim bildiğimiz Hagi inatçıdır, kapris yapan futbolcuyu sevmez. Hagi de Arda'ya ihtiyacı olduğunu söylüyorsa demekki aralarında bir sorun yok. Eğer yönetimden bir talep aldıysa bu konu hakkında suç yine Arda'nın değildir.

Eminim ki Metin Oktay yaşıyor olsaydı ve teknik direktör olsaydı ona da küfrederdik, futbolculuk döneminde sinemada oynadı diye onada bel altından vururduk.

twitter den dila gönder yazmış arda ile yaptımız röpörtaj TSYD Ülker ödüllerinde ödül aldık diye.yorumsuz

Ulan bu adam şöyle, bu adam böyle diyenler, ne yapmış bu adam şu ana kadar? Söyleyin yahu.

Kazandigi parasiyla sinema kapatmis

Koyu Kaptan

kusura bakmayin amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

"arda'nin aglayarak ozel aracina binip stadi terkettigi bildirildi"

analiz edin bakalim kendi mantiginizla

bende oturudgum kafeden kalkınca arabanın ıcınde gozlerım yaşararak eve gittim sinirden saat 7de yattım,

kaptan olacak adamım

neyi analiz edecem.her gslinin yaptıgını yapmıs

Daha önce yine yazmıştım. Arda'nın bu klüpteki tek başarısı 2007-2008 Türkiye Süper Lig şampiyonluğu. Başka başarısı yok. Buna rağmen büyük kaptan oluyor.

Bülent Korkmaz'ın kariyerine bakarsak 8 lig şampiyonluğu, 6 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı kupası, Uefa ve Süper Kupa bunların yanında alınan ıvır zıvır kupalar ve tabiki onlarca Avrupa maçı galibiyeti.

Arda büyük kaptansa, Bülent Korkmaz'ın Süper-Ultra-Mega kaptan olması lazım.:o

Arda daha çoluk çocuk.

Bu Fener 'e gitme işi de tehdit gibi oldu. Giderse gider arkadaş daha çok Ardalar çıkar bu kulüpten.

Daha önce yine yazmıştım. Arda'nın bu klüpteki tek başarısı 2007-2008 Türkiye Süper Lig şampiyonluğu. Başka başarısı yok. Buna rağmen büyük kaptan oluyor.

Bülent Korkmaz'ın kariyerine bakarsak 8 lig şampiyonluğu, 6 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı kupası, Uefa ve Süper Kupa bunların yanında alınan ıvır zıvır kupalar ve tabiki onlarca Avrupa maçı galibiyeti.

Arda büyük kaptansa, Bülent Korkmaz'ın Süper-Ultra-Mega kaptan olması lazım.:o

2007-2008 deki başarı ardanın hanesine yazmam ben hakan şüküre ümit karana nondaya ayıp olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt