Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bu mudur yani? Bu kadar saçma bir örnek olamaz. Avrupa'dan futbolla, yönetimle ilgili herşeyi örnek veriyorsunuz, işinize gelmeyince, işeyelim mi diyorsunuz. Pes...

Alakasız ötesi... Arda dese ki ben maça çıkmam arkadaş partim var, o zaman iş örneğin belki bir anlam kazanır.

Ben bunu diyen zihniyeti eleştiriyorum zaten;)

ne demek alakasiz GS in iscisi degilmi bu?

hersey yazili sozlesmedemi olacak

kaptanlikta sozlesmedir gonulde

tabiiki takimi toparlamaya ugrasacaksin takimla zaman gecireceksin vesaire

kaptan oldugu icin ayricaliklari yokmu?

hadi sine geldigi gibi davran

yonetim geregini yapmiyor ama taraftar yapiyor

sevgisi azaliyor, nefret ediyor vesaire

alakasizmis

sanki adam karin tokluguna takiliyor orda

basit ornek

donuste otobuste kavga cikti mesela

kaptan ortaligi yatistirmayacakmi?

ben size soylimmm oda kimsenin onu takmadigini biliyor belkide

yada takimin tamami ajan onlarla olmak istemiyor

olaya bak yaaaaaaa

yemin ediyorum cildiriyorum

ozel izin alirsin isin vardir gidersin arabanla kimse agzini acamaz

ama kaptansan soke soke takimin yaninda olacaksin

iki adim atamiyor dedim sana bana kilo almamis dedin

kicini donduremiyor dedim 3 sayfa yazi yazdin

kusura bakma ama bu isler boyle 8 kilo aldim tenisi biraktim iki kere lifim atti 3 ayda

10 senede 1 kere atmisti

simdi sittin sene veremiyorum kilo falan zaten:)

benmi sakatladim adami

bana niye kiziyorsunki

bu adam sakatken burada neler yazdigimi biliyormusun?

kac kere elestirmisim ardayi gir bak

ama bu son olaylardan sonra bassin gitsin isine kusura bakmayin

ne demek kardesim olay ortada

miside o otobuse binmese simdi kadrodaydi

bumudur yani

hayir diyebiliyormusun?

aglamis gulmus banane

ozel arabasina binip aglayani

otobuse binip gulene tercih etmem

bu kadar basit

Haklı çıkmışsın gibi yazmışsın. Saçma yani. Sakat adam. Sezon başında gayet iyiydi.

Sana göre kaptanlık laftaysa sorun yok zaten.Kimse kaptan olmuş futbolcuya dayatma yapamaz, ama kaptan olmuş adamda ona göre davranır sonuçta kaptanlık bir vasıf ve Galatasaray kaptanısın takım ruhuyla hareket etmek zorundasın.

Arda Euro 2008'den sonra gidip kurtulsaydı şimdi avrupanın en elit futbolcularındandı.

ne demek alakasiz GS in iscisi degilmi bu?

kaptan oldugu icin ayricaliklari yokmu?

hadi sine geldigi gibi davran

yonetim geregini yapmiyor ama taraftar yapiyor

sevgisi azaliyor, nefret ediyor vesaire

alakasizmis

sanki adam karin tokluguna takiliyor orda

Ben her soruna ayrı ayrı cevap veriyorum. Sen seçip seçip yazıyorsun. Böyle olmaz bu bir.

İkincisi kaptanın ne yapması gerektine dair söylediklerin tamamen senin yorumundur. Sahadaki işlere benzemez, burada pres yap, orda şut atma demek gibi değildir. Herkesin bir tarzı vardır onun doğrultusunda yapar bu işi.

Sen de bunu beğenmezsin, burayı yanlış yapmış, beceremiyor dersin. Ama sanki kaptanlığın yazılı kanunlarına aykırı davranmış gibi bir muamele yapılıyor burada, o çok saçma.

Takım dediğin s*çmaya bile beraber gider. En başta takımın kaptanı özgür takılıyor cemaat ne yapsın?

Ben her soruna ayrı ayrı cevap veriyorum. Sen seçip seçip yazıyorsun. Böyle olmaz bu bir.

İkincisi kaptanın ne yapması gerektine dair söylediklerin tamamen senin yorumundur. Sahadaki işlere benzemez, burada pres yap, orda şut atma demek gibi değildir. Herkesin bir tarzı vardır onun doğrultusunda yapar bu işi.

Sen de bunu beğenmezsin, burayı yanlış yapmış, beceremiyor dersin. Ama sanki kaptanlığın yazılı kanunlarına aykırı davranmış gibi bir muamele yapılıyor burada, o çok saçma.

cok basit bişey var.kaptanlık konusunda ornek bulent vardı hakan vardı

bu adam hıc mı bu adamlardan bısey kapmadı?

ya da gs taraftarının nasıl kaptan ıstedıgının farkında degıl mı

sorumsuz demiyorum ama sorumsuz gorunmek ıcın her hareketi yapıyor ve bu benı cogu gs taraftarını cok rahatsız etmeye basladı

bunları bır ınsan dusunmez mi hiç?

en basiti ben otobuste olsam misi gulerken haginin gordugunu hissetesem doner misiye sus isareti yaparim olayi gecistiririm

cok basit isler bunlar cokkkkkkkkkkkk

sizin icin olay sadece arabasiyla gitmesi dimi

bende kaptan olurum ya burdan sorun degil o zaman

hatta sen ol, belliki benden cok yapabiliyorsun isine geleni sonucunu dusunmeden

tam bir sovalye

off mukemmeldi hep istedigim bekledigim ardaydi

Eskişehir deplasmanı? Ne kadar zor bir dönemde olduğumuzu anımsadınız mı?

Milli maçlar vs. Hani kilo falan babında. Tabii iki günde fit hale geliyordu diyorsan bilemem...

cok basit bişey var.kaptanlık konusunda ornek bulent vardı hakan vardı

bu adam hıc mı bu adamlardan bısey kapmadı?

ya da gs taraftarının nasıl kaptan ıstedıgının farkında degıl mı

sorumsuz demiyorum ama sorumsuz gorunmek ıcın her hareketi yapıyor ve bu benı cogu gs taraftarını cok rahatsız etmeye basladı

bunları bır ınsan dusunmez mi hiç?

Ben düşünmem şahsen. O yüzden anlıyorum.

Arda onlara göre yaşamaya kalksa, orijinal bir tek hareketi kalmaz. Hepsini milletin dediğine göre yaşamak zorunda kalır. Oraya gitme, ona binme, onla gezme, orada durma, onunla konuşma, programa bağlanma, röportaj verme, onu savunma, o konuda yorum yapma vs... Bunların hepsi dendi yalan değil.

Bu adam bot değil.

Milli maçlar vs. Hani kilo falan babında. Tabii iki günde fit hale geliyordu diyorsan bilemem...

Arda onlara göre yaşamaya kalksa, orijinal bir tek hareketi kalmaz. Hepsini milletin dediğine göre yaşamak zorunda kalır. Oraya gitme, ona binme, onla gezme, orada durma, onunla konuşma, programa bağlanma, röportaj verme vs... Bunların hepsi dendi yalan değil.

Bu adam bot değil.

turk basini dunyanin en ocu basini yani:)

guldurmeyin beni

burda celebritylere neler yapiyorlar kendi kendiniz kandirmayin

tutarsin bir PR ci bilmemne halledersin ona gore davranirsin

basinla iliskilerini ayarlarsin vesaire

banane abicim benim cebimemi giriyor milyonlar benmi dusuncem

ben takimin durumuna bakarim

hiyerarsik olarak suclamaya baslarim

ister kabul etsinle ister etmesinler

hatalarinida kollarimmmm saldirmak icin

ha takim klup iyi gitsin o zamanda hatalarini gormezlikten gelirim belki canim isterse

bu is icin para almiyorum amacim belli hata yapmasinlar mumkunse

ben taraftarim

kotu gunde emegi olan dusmanimdir iyi gunde emegi olan dostum

Arda onlara göre yaşamaya kalksa, orijinal bir tek hareketi kalmaz. Hepsini milletin dediğine göre yaşamak zorunda kalır. Oraya gitme, ona binme, onla gezme, orada durma, onunla konuşma, programa bağlanma, röportaj verme vs... Bunların hepsi dendi yalan değil.

Bu adam bot değil.

kazandıgı ucret bellli.bazı kısıtlamalar olabılır geyet.burda futbolcuları sıradan ınsanlarmıs gıbı lanse etmeyın degıller. o yuzden bazı kısıtlamalar olur bunları yapacaksın

arda da bılmıyorum .mesela kaptan olmayı ıstıyordu ama kafasındaki kaptanlık profılı kimdiki.bu kulubun alt yapısında yetısırken kımı ornek rol model alırsın kaptan deyınce,hıc mı etkılemez bunlar ınsanları yapma lutfen ahmet.

eskisehir deplasmanı e zahmet olmadı mı?zaten ben bursa macındakı ardaya da anlam verememıstım butun mac hıc bısey yapmadı.gene kcını yırtan bı baros vardı

Kaptanın görevi takımı toparlamak değil mi zor zamanlarda. Arda'nın bunu yaptığını söyleyebilecek bir baba yiğit var mı acaba şurda. Arda'yı savunanlar bile biliyorki Arda ne takımı kenetlemeye çalışmış ne de başka birşey yapmıştır.

İster sakat ol ister olma o ayrı bir konu. Takımın bu kadar çivisinin çıkmasının sebeplerinden biridir kaptanın işini yapmaması.

2003-2004'te fiyasko sezonda bile bu kadar çivisi çıkmamıştı takımın. O zaman takımın kaptanı Bülent Korkmaz kadro dışı bırakılmıştı hem de Fath Terim tarafından.

kazandıgı ucret bellli.bazı kısıtlamalar olabılır geyet.burda futbolcuları sıradan ınsanlarmıs gıbı lanse etmeyın degıller. o yuzden bazı kısıtlamalar olur bunları yapacaksın

arda da bılmıyorum .mesela kaptan olmayı ıstıyordu ama kafasındaki kaptanlık profılı kimdiki.bu kulubun alt yapısında yetısırken kımı ornek rol model alırsın kaptan deyınce,hıc mı etkılemez bunlar ınsanları yapma lutfen ahmet.

eskisehir deplasmanı e zahmet olmadı mı?zaten ben bursa macındakı ardaya da anlam verememıstım butun mac hıc bısey yapmadı.gene kcını yırtan bı baros vardı

Ligde kaç tane maçı var ki zaten? Yani ancak o örnek çıkar. Sivas maçında da asist yapmıştı örneğin.

Arda da etkilenmiştir tabii de otobüse binmekten falan değil. Biz bir tek bunları görüyoruz. İçeride neler yapıyor, neler diyor? Nasıl ilgileniyor? Ben bilmiyorum şahsen.

turk basini dunyanin en ocu basini yani:)

guldurmeyin beni

burda celebritylere neler yapiyorlar kendi kendiniz kandirmayin

tutarsin bir PR ci bilmemne halledersin ona gore davranirsin

basinla iliskilerini ayarlarsin vesaire

banane abicim benim cebimemi giriyor milyonlar benmi dusuncem

ben takimin durumuna bakarim

hiyerarsik olarak suclamaya baslarim

ister kabul etsinle ister etmesinler

hatalarinida kollarimmmm saldirmak icin

ha takim klup iyi gitsin o zamanda hatalarini gormezlikten gelirim belki canim isterse

bu is icin para almiyorum amacim belli hata yapmasinlar mumkunse

ben taraftarim

kotu gunde emegi olan dusmanimdir iyi gunde emegi olan dostum

Basın demedim.

Ligde kaç tane maçı var ki zaten? Yani ancak o örnek çıkar. Sivas maçında da asist yapmıştı örneğin.

Arda da etkilenmiştir tabii de otobüse binmekten falan değil. Biz bir tek bunları görüyoruz. İçeride neler yapıyor, neler diyor? Nasıl ilgileniyor? Ben bilmiyorum şahsen.

Basın demedim.

public manasinda basin diyorum

publicity, public

ayni kokten hem halk hem halk ile iiliskilendiren organlar demek

dedigim gibi boyle koruyabilirsiniz sorun yok

kendi bildigini yapsin

YAPMACIK BIR SEKILDE TAKIM OTOBUSUNE BINMESIN:)

ASLANIM BENIM

Basın demedim.

sözün özü güzel baslayan hikaye kötü sonla bitmeye basladı gibi...allah yardım etsin insallah normale donelım kaptanından futbolcusuna yonetımıne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt