Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ya arkadaşlar boşuna tartışıyoruz bence ardayı. olan olmuş artık, bu adamdan bu saatten sonra bize fayda geleceğini sanmıyorum. kişiliğini, hareketlerini, tepkilerini, kaptanlığını bu saatten sonra değiştirmeniz zor. bu adam kendine göre bir dünya kurmuş ve arkadaşları, sevgilisi bizler gibi değil o yüzden bizden farklı yaşıyor, farklı düşünüyor, çünkü o artık eski top toplayıcı çocuk değil yılda bilmem kaç trilyon kazanan bayrampaşalı genç bir çocuk. bu kadar parayı, şöhreti kaldırmak kolay değildi, ve bunun altında eziliyor aslında ama farkında değil. yanlışlarını daha sonra anlayacak ama iş işten geçmiş olacak. inşallah avrupada bir takıma gider ve bizi başarıyla temsil eder tek dileğim bu onun için.

yoo belki dunya capinda topcu olma sansini kaybetti ama hala GS in en buyuk yildizi kaptani olabilir akli varsa

Gercekler neymis balım?

50 bin kez yazdım. Üşeniyorum canım. Bak kafiyeli oldu.

Ama üste kopyaladım birşeyler, üşenmezsen.

ne gercegi arkadasim

misi ile hagi kapistiginda otobustemiydi

diyelimki degildi

olsaydi olayi tatliya baglayabilirmiydi

benimki sadece senaryo?

eger evet tatliya baglayabilirdi diyorsan

bende derimki kaptan dedigin soke soke soke o otobuste olmali

ha yok baglayamazdi diyorsan

bu ne bicim kaptan o zaman derim

olayin puf noktasi

o otobuste takimla olmasi gerektigini bilemeyecek kadar kaybolmus olmasi

sen bir sekilde hakli olabilirsin belki

otobustekilerin hepsi altimizi oymaya calisan adamlardir

kaptan kendini soyutluyordur

hah bunu ispat et ardanin elini opmezsem serefsizim

Ben nasıl ispat edeyim. Sen kendi kafandan senaryolar kurup, ona göre yorum yapıyorsun uydur buna da birşey. Ya da böyle bir ihtimalin var olduğunu düşünüp daha ayakları yere basan yorumlar yap.

50 bin kez yazdım. Üşeniyorum canım. Bak kafiyeli oldu.

Ama üste kopyaladım birşeyler, üşenmezsen.

Ben nasıl ispat edeyim. Sen kendi kafandan senaryolar kurup, ona göre yorum yapıyorsun uydur buna da birşey. Ya da böyle bir ihtimalin var olduğunu düşünüp daha ayakları yere basan yorumlar yap.

Bitanem kaptanlık nedir bilir misin sen? Hiç bir takımın kaptanlığını yaptın mı yada team leaderlık. Takım kaptanın ilk görevi takımın saha içinde pazubandı takıp maç başlamadan önce kale seçmek değildir, kaptanların ilk görevi takım ile T.D. arasındaki bağ olmaktır. Ondan sonra takımı motive etmek, birlikte tutmak T.D.'nin dileklerini takıma bildirmek gelir. Arda Turan bunların hiç birini malesef yapmadı ve bunu yapmamasını gidipte sakatlığa bağlamayın abi. Ben Galatasaray'ın kaptanıysam ve sakatsam haftanın en az 4 günü Florya'da olmalıyım, bitti lamı cimi yok. Alışveriş merkezi açılışlarında gezip durucağıma kardeşim giderim takım içi sorunları çözmeye uğraşırım. Kaptan ne demektir biliyor musun? Kaptan dediğin adam eğer takım halinde yemek yeniyorsa kendisi gelmeden kimsenin yemek yemeye başlayamadığı adamdır o ''buyrun arkadaşlar'' kimsenin fiileyete geçemediği adamdır. Arda Turan takımının ne kadar yanında durdu. Kusura bakmayın ben ki hiç bu konuları sevmem ve bu konuda Arda'yı hep korumuş olsam da artık yeter diyorum; kız arkadaşıyla geçirdiği zamanı Galatasaray ile geçirseydi bugün bu durumda olmayacağımızın garantisini veririm size. Galatasaray kaptanlığı karı boşattı Metin Oktay'a arkadaşım öylesine büyük bir şey bu boru değil. Yok efendim hala yok pubis olmuş yok efendim Kaka Leite'de düzelememiş. Banane arkadaşım banane. Her olay kendi dinamikleriyle tartışılmalı. Kaka ile Arda Turan arasında sakatlıkları dışında hiç bir ortak yön yok. Takım için değerleri, görevleri, duruşları çok farklı niye onunla kıyaslıyorsun.

Serdar Burak'ın da dediği gibi hiyerarşik eleştrilir her zaman bir kurum. En büyük suçlu Adnan Polattır ondan sonra yönetim kuruludur ardından Hagi gelir ve sıra takıma geldiğin de ise ilk suçlu kaptandır, bu kadar. Normal şartlarda Neill ortasaha oynatılırken ve bundan dolayı mutsuzken, orada iyi performans sergileyemediğini düşünüp bunu gidip Hagi'ye söylemez kardeşim, gider kaptana söyler o da yukarıya iletir ama gelin görünki Galatasaray'da öyle bir şey yok. Al işte Misimoviç ben sol açık oynayamam dedi Hagi'ye kadro dışı kaldı neredeydi ozaman Arda Turan bana bunun cevabını verin. Aziz Yıldırım bile bir acılısta Arda'yı görünce sen de mi burdasın diye sasırdı herif. Galatasaray kaptanı bu kadar özgür bu kadar vurdumduymaz olamaz kardeşim. Takımla aynı araca binmeden takımın oyuncusu olamazsın. Stadta ağlayıpta taraftarın ona acımasını hiç beklemesin.

kaptanların ilk görevi takım ile T.D. arasındaki bağ olmaktır. Ondan sonra takımı motive etmek, birlikte tutmak T.D.'nin dileklerini takıma bildirmek gelir. Arda Turan bunların hiç birini malesef yapmadı

Olaya değişik bir giriş yaptın. Arda'yı savunanlar var mı diye. Ben de neyini eleştirdiğini bilmediğimden sakatlık haberlerini koydum, ki o da eleştiriliyor tatlım.

Bunları nereden biliyorsun? Takımın içiyle bağlantım yok benim şahsen bilmiyorum. Bu dediklerini aynen yapıyor olabilir. Ki ben sana Elano'nun açıklamalarını da söylerim çok iyi bir kaptan, sürekli bizimle ilgileniyor vs diye? Zaten alt yapıdaki oyuncularla olan ilgisi malum?

Orda gezmesin, bununla olmasın kısmıyla ilgili yorumumu geçmiş sayfalarda yaptım. Ona binme, ona röportaj verme, orada gezme, onunla konuşma, o programa bağlanma vs vs vs... Bunlar söylendi. Herkesin beklentisine göre yaşayacak olsa hayatı kalmaz.

Sen kaptandan beklentilerini yazmışsın. Seninkini karşılamıyor. Benimkileri karşılıyor. Sana göre orda burda gezmemeli, benim için farketmez. Yani yorum farkı. 2 sayfa önce yazdığım şeyleri tekrarladım.

Sıkıldım. Sizin kaptanınız olmasın tamam, ben böyle iyiyim.

Olaya değişik bir giriş yaptın. Arda'yı savunanlar var mı diye. Ben de neyini eleştirdiğini bilmediğimden sakatlık haberlerini koydum, ki o da eleştiriliyor tatlım.

Bunları nereden biliyorsun? Takımın içiyle bağlantım yok benim şahsen bilmiyorum. Bu dediklerini aynen yapıyor olabilir. Ki ben sana Elano'nun açıklamalarını da söylerim çok iyi bir kaptan, sürekli bizimle ilgileniyor vs diye? Zaten alt yapıdaki oyuncularla olan ilgisi malum?

Orda gezmesin, bununla olmasın kısmıyla ilgili yorumumu geçmiş sayfalarda yaptım. Ona binme, ona röportaj verme, orada gezme, onunla konuşma, o programa bağlanma vs vs vs... Bunlar söylendi. Herkesin beklentisine göre yaşayacak olsa hayatı kalmaz.

Sen kaptandan beklentilerini yazmışsın. Seninkini karşılamıyor. Benimkileri karşılıyor. Sana göre orda burda gezmemeli, benim için farketmez. Yani yorum farkı. 2 sayfa önce yazdığım şeyleri tekrarladım.

Sıkıldım. Sizin kaptanınız olmasın tamam, ben böyle iyiyim.

Yahu gezsin kardeşim gezsin. Party versin coşsun eğlensin ot çeksin umrumda değil. Benim derdim bunları yaparken gerçek görevlerini unutmaması. Elano demişki vay efendim Arda harika kaptan. Yahu adam Galatasaray'da oynuyor alıyor 3M euro, gidipte Arda boktan bi kaptan mı dicekti? Hakan Şükür hala anlatır Lincoln olayında yönetimin Lincolnle yaptığı her toplantıda ben de vardım diye işte benim sorunum burda Arda adım gibi eminimki yönetim futbolcu görüşmelerinin bir çogunda orda değildi. Kaptan dediğin adam takımda herkesin saygı ve sevgi beslediği adamdır FM tabiriyle influence'i yüksektir. Bu da sürekli takımla beraber olmakla onların sorunlarıyla yada en basitinden yukarıyla olan görüşmelerinde bulunup ona öğütler vermekle olur. Terry dediğimiz adamın yemediği bok kalmadı ama oyuncu grubunun her zamanda yanında olan bir adam başarısızlık geldiğinde kendini suçlayan bir adam.

Yahu gezsin kardeşim gezsin. Party versin coşsun eğlensin ot çeksin umrumda değil. Benim derdim bunları yaparken gerçek görevlerini unutmaması. Elano demişki vay efendim Arda harika kaptan. Yahu adam Galatasaray'da oynuyor alıyor 3M euro, gidipte Arda boktan bi kaptan mı dicekti? Hakan Şükür hala anlatır Lincoln olayında yönetimin Lincolnle yaptığı her toplantıda ben de vardım diye işte benim sorunum burda Arda adım gibi eminimki yönetim futbolcu görüşmelerinin bir çogunda orda değildi. Kaptan dediğin adam takımda herkesin saygı ve sevgi beslediği adamdır FM tabiriyle influence'i yüksektir. Bu da sürekli takımla beraber olmakla onların sorunlarıyla yada en basitinden yukarıyla olan görüşmelerinde bulunup ona öğütler vermekle olur. Terry dediğimiz adamın yemediği bok kalmadı ama oyuncu grubunun her zamanda yanında olan bir adam başarısızlık geldiğinde kendini suçlayan bir adam.

Ben yapıp yapmadığını bilmiyorum. O yüzden yorum yapmam.

Misimovic olayı dışında da bir sorun yok. Ki onun da nedeni belli değil, Hagi genel bir disiplinsizlikten bahsetti.

Ben yapıp yapmadığını bilmiyorum. O yüzden yorum yapmam.

Misimovic olayı dışında da bir sorun yok. Ki onun da nedeni belli değil, Hagi genel bir disiplinsizlikten bahsetti.

Takımın kendisi sorun değilmi? Tarihin en kötü Galatasaray'ını izliyorsun ve Misimoviç dışında sorun yok öyle mi? Yahu tamam Arda mükemmel bir futbolcu ama kaptan değil be kardeşim.

Takımın kendisi sorun değilmi? Tarihin en kötü Galatasaray'ını izliyorsun ve Misimoviç dışında sorun yok öyle mi? Yahu tamam Arda mükemmel bir futbolcu ama kaptan değil be kardeşim.

Kaptan değişince Hakan Balta forma mı girecek? Mustafa Sarp box-to-box mu olacak?

Ben bunu anlamadım ama harbi yoruldum sonra tartışalım:)

Gerrard da Liverpool'un kaptani, ama adamlar bizim gibi sezona feci kotu basladi, ve bu sene arvupaya gitmeleri mucize.

Arda´nın saha dışı olaylarını geçiyorum ve saha içine bakıyorum.Kaptan dediğin nedir?Liderdir.Ben Arda´nın ne skora isyan ettiğini,ne canını dişine taktığını,ne arkadaşlarını ateşlediğini,nede klube çok bağlı olduğunu görmedim son 2 yıldır .Bunu yabancı oyuncularda gördüm.Mondragon´da,Song´da,Baros´ta ve maalesef kendisini çok az izleyebilmiş olduğum Hagi´de gördüm.Ama Arda´da görmedim .

Gerrard da Liverpool'un kaptani, ama adamlar bizim gibi sezona feci kotu basladi, ve bu sene arvupaya gitmeleri mucize.

Orada Ahmet Çakar ve ekibi gibi varoş adamlar yok, barındırmazlar. Gerrard'ın sevgilisiyle el ele tutuşmuş fotosunu, dur savaş oynat savaş, yaaaa şimdi arkideş bu Gerrard'ın baldırlarından belli, çok seks yapıyor diyen adamlar yok orada.

Sezon başı gitsin diyordum bu adam için. Medyum değilim de bazıları gibi körde değilim. Arda kendini bitirdi.Artık bu saatten sonra Arda dan bi ..... olmaz. Tartışmaya bile değmez.

Bu kiloyla donse ne olacak ki

Orada Ahmet Çakar ve ekibi gibi varoş adamlar yok, barındırmazlar. Gerrard'ın sevgilisiyle el ele tutuşmuş fotosunu, dur savaş oynat savaş, yaaaa şimdi arkideş bu Gerrard'ın baldırlarından belli, çok seks yapıyor diyen adamlar yok orada.

Var tabiki ama ordaki oyuncular takmiyorlar boyle seyleri ve görmezden geliyorlar. Oyuncular profesyonel davraniyorlar. Arda gibi amatörce bana bunu sunu dedi diye televizyona çikmiyorlar. Sen basin'a tepki verdikçe basin sana yüklenir.

Umarim sene sonu giderde Chelsea'ye hem kendisi hem biz kurtuluruz.

Arda bu haliyle gidebileceği en iyi takım Avrupa'da Ath.Madrid dir.

o değil de bana garip gelen antrenmanlarda bir gün takımla yarısına katılıp ertesi gün kondisyonerle çalışıp takımla antrenmana hiç katılmaması. bana da iyileşmiş ama hazır değil diye oynamıyormuş gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt