Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

konusma yasagimi var? arada bir maclardan sonra dinlesek

ugrasiyoruz uzgunuz falan filan dese kaptan olarak

ne bilim yani hani taraftarla iletisimi saglamak yada takimin sozcusu olmak gibi bir gorevide vardirya kaptanin

neden bu haldeyiz diye sorsalar ne diyecek merak ediyorum bir taraftar olarak

ha eger konusma yasagi olan bir kPtansan buda trajikomik

ne bilim cik bir umit ver ne bilim yaaaa kaptansin be

adnan polat tarafından konuşma yasağı varmış

Yeter Allahaşkına ! Yeter ! Arda Arda Arda... Benim Galatasaray'ım ne hale düşmüş siz hala aman Arda'ya bişey olmasın derdindesiniz. Gitsin kardeşim, Galatasaray'a bir katkısı olmayacak, tam tersine takımın içinde devamlı kazan kaynatmaya devam edecekse gitsin ! Bitsin kardeşim, Galatasaray can çekişirken kendini düşünen adam bitiyorsa da bitsin.. Siz Ardasporlular.. Eğer Arda Galatasrayadan önce geliyorsa sizin için; siz de gidin zaten ardından.. Hem de 1 dk bile beklemeden.. Hem de ardınıza bile bakmadan....

Trt 3'de Arda'nın kaptanlığı alınıyor diye birşey gördüm.Hagi Ankaragücü maçını göremez felan diyorlar.

aRDa Kaptan gemi su alıyor yetiş artık...

Trt 3'de Arda'nın kaptanlığı alınıyor diye birşey gördüm.Hagi Ankaragücü maçını göremez felan diyorlar.

Alıntı:

Futbol Arenasından spor yazarı bir beyefendi dediki " Sayın Polat ile Sezginin istifası sonrası görüştüm ve çok üzgün oluğunu belirtti. Sezginin istifası sonrası, A.Polat 3. Kaptan, Sabri çağırılmış ve Sabriye, "Ufuk, Aydın, Ayhan, Balta, Sarp ve 1 futbolcu içinde "kendilerine gelecek sezon kulüp bulmalarını" iletmesini söylemiş. burada diğer yazarlar neden Arda çağırılmamış diye sordu. Gözden çıkarıldığını söyledi. Yazar, Arda’nında gideceğini ve kendisine kulüp bulduğunuda ima etti. Ayrıca Polat, Sabriden " Stancu ve Culio’ya iletilmesi dahilinde gelecek sezon kendilerine takım bulmalarını" istemiş.

Takimda okadar berbat oyuncu varki :D ama gözden cikarilan isimlere bakin arda,culio,stancu,misimovic (hemen hemen takimin acik ara en iyileri)

Yeter Allahaşkına ! Yeter ! Arda Arda Arda... Benim Galatasaray'ım ne hale düşmüş siz hala aman Arda'ya bişey olmasın derdindesiniz. Gitsin kardeşim, Galatasaray'a bir katkısı olmayacak, tam tersine takımın içinde devamlı kazan kaynatmaya devam edecekse gitsin ! Bitsin kardeşim, Galatasaray can çekişirken kendini düşünen adam bitiyorsa da bitsin.. Siz Ardasporlular.. Eğer Arda Galatasrayadan önce geliyorsa sizin için; siz de gidin zaten ardından.. Hem de 1 dk bile beklemeden.. Hem de ardınıza bile bakmadan....

İyi futbol iyi oyuncularla oynanıyor. Son 10 yılda Galatasaray'a gelmiş en iyi oyuncu da Arda. Bu sezonki sakatlığına kadar her zaman en çok maç yapan, en çok skora katkıda bulunan, en çok koşan adam Arda iken bu adamı desteklemek bizi Ardaspor taraftarı yapmaz ama gazetelerin kötü sonuçların da etkisiyle yaptıkları asparagas haberlere inanarak her gün Arda diye ortalığı velveleye veren kimilerini pekala iyi gün taraftarı yapar.

Neymiş Arda oynamayarak klübe zarar veriyomuş. O zaman bu klüpte olmayarak da zarar verir. Arkadaş tek bir adamın ayağına bakarsa koca takım tabiki olmadığında ters dönersin. Geçen sezon Arda sakatlanana kadar şampiyonluk iddiamız vardı. Arda sakatlandı o gün bu gündür kendine gelemedi koca Galatasaray. Burda suç Arda'nın mı yoksa takımı Arda'nın üzerine kurucaz derken takımda Arda'dan başka top oynamayı bilen adam bırakmayanların mı?

Alıntı:

Futbol Arenasından spor yazarı bir beyefendi dediki " Sayın Polat ile Sezginin istifası sonrası görüştüm ve çok üzgün oluğunu belirtti. Sezginin istifası sonrası, A.Polat 3. Kaptan, Sabri çağırılmış ve Sabriye, "Ufuk, Aydın, Ayhan, Balta, Sarp ve 1 futbolcu içinde "kendilerine gelecek sezon kulüp bulmalarını" iletmesini söylemiş. burada diğer yazarlar neden Arda çağırılmamış diye sordu. Gözden çıkarıldığını söyledi. Yazar, Arda’nında gideceğini ve kendisine kulüp bulduğunuda ima etti. Ayrıca Polat, Sabriden " Stancu ve Culio’ya iletilmesi dahilinde gelecek sezon kendilerine takım bulmalarını" istemiş.

Culio ile Stancu kalır beyler sanki gidip messiyi falan mı alacak bunlar +2 için ideal futbolcular culio ile stancu

Doğaldır. Koskoca Kaka dahi Arda ile aynı sakatlıktan çıktı çıkalı Real Madrid gibi muntazam bir takım içinde bile normal performansının 1/3'üne ulaşamadı.

Ama onlar futbolcu Arda robot. O yüzden bu rezil Galatasaray'ı bile çok ağır bir sakatlıktan sonra oynadığı her maç kurtarmalı.

Sahi bi gol kralı muhteşem Baros ve profesyonellik abidesi Kewell vardı onlara nooldu?

Niye şov yapmıyolar?

Çünkü takımın kötüyse iyi futbolcular tek başlarına işe yaramazlar.

Rahat bırakın artık şu çocuğu.

Henüz oynanmamış maçlardaki performansıyla ilgili bile acımasızca eleştiriyosunuz.

Ben sakatsa tam iyileşmeden oynatılması taraftarı değilim,Fener maçı dahil çok da önemli değil yani onun sağlığından,sahada eksik oynayacağımıza oynamasın..

Ayrıca kendini Super Man sanıp Arda'yı göklere uçurmanın mantığını çözemiyorum,konular felanda açmışsın birşey diyeyim mi? Herkesin fikri vardır sevgili dostum,eğer bu söylemler çok ağır olursa zaten moderasyondan cezamızı alırız her kim olursak olalım.Şimdi Arda'nın çok üstüne geliniyor evet herşeye evet haklısın,ama bir şeyi unutma,şuanda Galatasaraylı oyuncular dışarda marketten ekmek alamazlar niye?

Yolda kim görse laf atar..Yani bu duruma futbolcular getirdi Galatasaray'ı ve o futbolcu kadrosunun içinde günahıyla sevabıyla Arda'da vardı,yani tamam mükemmel yetenekli vs vs ama bakıyorum abi 32'lik Alex tek başına şampiyon yaparken hiç etkilenmiyorda Arda herşeye alınıyor,Cristiano Ronaldo'ya kaç kere sex yaptığını soruyorlar haftada gülüp geçiyor,kardeşim iyi futbolcu olmak şu devirde çok sağlam bir sinir mekanizmasına gerek duymaktadır,yani öyle her b.ku kafana takarsan işini yapamazsın sen,+ akıllı olacaksın her yerde Galatasaray'ı temsil ediyorsun çekme kırarım o kamerayı diyor tek başına yürürken mesela,madem Kaptansın takım otobüsünle gitsene moral olsana,ama Arda öyle durumda ki Arda'ya birinin moral vermesi gerek,inanamıyorum çünkü bir takımın Kaptanı diz çökerse yere,takım yerlerde yatıyor demektir Batu...

Arda profesyonel olamıyor,ben olsam ne gazete alırım,ne tv izlerim adam gibi..

Ne de öyle siyah zırhlı arabalara binerim cool olmak çok mu zor?

Akıllı olacaksın mağlupken gözükmeyeceksin..

Yani bu oyunu kuralına göre oynayacaksın Arda çok duygusal bir insan olduğu için idare edemiyor bu çizgiyi,neyse yaşı daha genç anlar 4-5 sene sonra...

Şu adamlar bazıları için formadan daha kutsal olmuş.Bu taraftar maç bileti alabilmek için neler çekiyor beyefendiler son model arabalarla stada gelip gidiyor.Arda dün takımla beraber ayrılmadı kendi otomobiliyle arkadaşlarıyla binip gitti.Siz hala aman Ardaya birşey olmasın aman morali bozulmasın yeter artık

İyi futbol iyi oyuncularla oynanıyor. Son 10 yılda Galatasaray'a gelmiş en iyi oyuncu da Arda. Bu sezonki sakatlığına kadar her zaman en çok maç yapan, en çok skora katkıda bulunan, en çok koşan adam Arda iken bu adamı desteklemek bizi Ardaspor taraftarı yapmaz ama gazetelerin kötü sonuçların da etkisiyle yaptıkları asparagas haberlere inanarak her gün Arda diye ortalığı velveleye veren kimilerini pekala iyi gün taraftarı yapar.

Neymiş Arda oynamayarak klübe zarar veriyomuş. O zaman bu klüpte olmayarak da zarar verir. Arkadaş tek bir adamın ayağına bakarsa koca takım tabiki olmadığında ters dönersin. Geçen sezon Arda sakatlanana kadar şampiyonluk iddiamız vardı. Arda sakatlandı o gün bu gündür kendine gelemedi koca Galatasaray. Burda suç Arda'nın mı yoksa takımı Arda'nın üzerine kurucaz derken takımda Arda'dan başka top oynamayı bilen adam bırakmayanların mı?

ribery daha iyi kanımca

Çıkardığımız en yetenekli futbolcunun Arda Turan olması ve en az o kalitede bir tane daha futbolcumuzun olmaması,alt yapımızın vahim durumunu ortaya koyuyor.

Çıkardığımız en yetenekli futbolcunun Arda Turan olması ve en az o kalitede bir tane daha futbolcumuzun olmaması,alt yapımızın vahim durumunu ortaya koyuyor.

aslında yetenekli oyuncular çıkarıyor altyapımız

ancak bu oyunculara yeterince fırsat vermiyoruz

düzenli forma şansı veremiyor teknik adamlar

çünkü başarısızlık olunca taraftar tepkisinden korkuyorlar

bu nedenle bu konuda taraftarı ve teknik direktörleri suçlu buluyorum

tabi bir de başarısızlıkta destek olacak bir yönetim lazım

bu konuda yönetim de suçlu

Arda herşeyiyle belliydi zaten, geliyorum diyordu. Hem genç milli takımlardaki performansıyla hem de manisa dönemiyle. Manisada kiradayken yarı sezonda 2 gol 8 asistle oynamıştı ki sağ bekte oynadı çoğu maç. Haftanın altın karmalarına baktığımda Arda'yı görüyordum. Samiyen'deki maçta da çok güzel oynamıştı. Asist yapmıştı ama hiç sevinmemişti. Yanımızdaki herifler küfretti eski açıkta, komikti.

İlk defa a takım formasını da ankaraspor maçında giydi. 60'dan sonra girmişti yanlış hatırlamıyorsam ve mükemmel oynamıştı. Sonra boleslav, ondan sonrasını hepimiz biliyoruz zaten:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt