Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Doğaldır. Koskoca Kaka dahi Arda ile aynı sakatlıktan çıktı çıkalı Real Madrid gibi muntazam bir takım içinde bile normal performansının 1/3'üne ulaşamadı.
Ama onlar futbolcu Arda robot. O yüzden bu rezil Galatasaray'ı bile çok ağır bir sakatlıktan sonra oynadığı her maç kurtarmalı.
Sahi bi gol kralı muhteşem Baros ve profesyonellik abidesi Kewell vardı onlara nooldu?
Niye şov yapmıyolar?
Çünkü takımın kötüyse iyi futbolcular tek başlarına işe yaramazlar.
Rahat bırakın artık şu çocuğu.
Henüz oynanmamış maçlardaki performansıyla ilgili bile acımasızca eleştiriyosunuz.
Ben sakatsa tam iyileşmeden oynatılması taraftarı değilim,Fener maçı dahil çok da önemli değil yani onun sağlığından,sahada eksik oynayacağımıza oynamasın..
Ayrıca kendini Super Man sanıp Arda'yı göklere uçurmanın mantığını çözemiyorum,konular felanda açmışsın birşey diyeyim mi? Herkesin fikri vardır sevgili dostum,eğer bu söylemler çok ağır olursa zaten moderasyondan cezamızı alırız her kim olursak olalım.Şimdi Arda'nın çok üstüne geliniyor evet herşeye evet haklısın,ama bir şeyi unutma,şuanda Galatasaraylı oyuncular dışarda marketten ekmek alamazlar niye?
Yolda kim görse laf atar..Yani bu duruma futbolcular getirdi Galatasaray'ı ve o futbolcu kadrosunun içinde günahıyla sevabıyla Arda'da vardı,yani tamam mükemmel yetenekli vs vs ama bakıyorum abi 32'lik Alex tek başına şampiyon yaparken hiç etkilenmiyorda Arda herşeye alınıyor,Cristiano Ronaldo'ya kaç kere sex yaptığını soruyorlar haftada gülüp geçiyor,kardeşim iyi futbolcu olmak şu devirde çok sağlam bir sinir mekanizmasına gerek duymaktadır,yani öyle her b.ku kafana takarsan işini yapamazsın sen,+ akıllı olacaksın her yerde Galatasaray'ı temsil ediyorsun çekme kırarım o kamerayı diyor tek başına yürürken mesela,madem Kaptansın takım otobüsünle gitsene moral olsana,ama Arda öyle durumda ki Arda'ya birinin moral vermesi gerek,inanamıyorum çünkü bir takımın Kaptanı diz çökerse yere,takım yerlerde yatıyor demektir Batu...
Arda profesyonel olamıyor,ben olsam ne gazete alırım,ne tv izlerim adam gibi..
Ne de öyle siyah zırhlı arabalara binerim cool olmak çok mu zor?
Akıllı olacaksın mağlupken gözükmeyeceksin..
Yani bu oyunu kuralına göre oynayacaksın Arda çok duygusal bir insan olduğu için idare edemiyor bu çizgiyi,neyse yaşı daha genç anlar 4-5 sene sonra...