Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

2 gün önce yırtınıpta şimdi şeyimde değil havaları sorun.Kötü oynaması problem değil kesinlikle.Çok isteksizdi.Bi de kaptan olcak takımını ateşleyecek peeeh tam komedi:) Şimdi siz bitirdiniz böyle diye diye sallarsınız bu mesajıma da, kimsenin Arda'yı bitirdiği yok.2 gün önce böyle oynayıpta 2 gün sonra ne b.k olursa olsun gibilerinden dolanırsan sahada tepki çekmen normal.Takımın en iyi oyuncusu olduğunu düşündüğümden buraya yazıyorum.Maçı kurtarmasını beklediğimiz adam Arda çünkü.

Kurtaran bi adam vardı da Arda değil reis, bu sene yok kendisi:)

hayir hepsinin katkisi var

ama kotu oynadiginda kotu oynuyor demeye utananlar oldugu icin sinirim tepeme cikiyor

kac pozisyonda su macta bile

oglum pas oglum pasver diye bagirdim

pas verecegi adama dogru futursuzca gidiyor topla

ben alamıyorum tamam arda öyle arda böyle de tek başına ne yapacak ki adam,futbol takım oyunu..messiyi gördük arjantin milli takımında niye takır takır oynayamıyo bi düşünün, fener meyasının ülkenin en iyi futbolcusunu sırf galatasarylı diye bitirmeye çalıştığını görmüyormusunuz. Bunların hepsi planlı programlı işler beyleri, Antalya da taraftar diyemeyeceğim bi grup ana avrat düz gitmeseydi ardaya ve takıma dün maç öyle olmazdı bence.. Eyy Galatasaray taraftarı silkelen kendine gel Fener medyasının oyununa geliyorsun..AÇ GÖZÜNÜ!!!

Arda'nın tavırları ve üzerine medyanın taraftarı galeyana getirme çabasıyla haliyle Arda en çok tepki çeken futbolculardan biri oluyor ama bir anektodu paylaşmak isterim:

Acaba medyada neden Servet Çetin ya da Hakan Balta aleyhine tepki yer almazken devamlı Arda Turan'ı gündeme getiriyorlar?

Dünya üzerinde hep yildiz oyuncular konusulur, hep onlar manset olur. En büyük beklenti onlardan oldugu icin, en cok da onlar elestirilir. Ingiltere'de de Rooney manset oluyor hep, Portekiz'de Ronaldo.. bunun anormal bir tarafi yok.

Dünya üzerinde hep yildiz oyuncular konusulur, hep onlar manset olur. En büyük beklenti onlardan oldugu icin, en cok da onlar elestirilir. Ingiltere'de de Rooney manset oluyor hep, Portekiz'de Ronaldo.. bunun anormal bir tarafi yok.

anarmal olan taraf bizizi rooney in yediği haltlardan sonra adama ana avrat küfür edip stadda ıslıklamıyo taraftarı, ve kimse rooney o arabaya biniyomuş bu sinemaya gidiyomuş diye eleştirmiyo. Ardan rooney in yaptığının 10 da 1 ini yapsa linç edip taksimde asarlardı heralde...

Nası eleştirilmiyo ya:asd: Rooney'in kız arkadaşının yaptığı harcamalar her Allah'ın günü haber oluyo:o Arda'nun buna gelene kadar çok daha büyük sorunları var zaten.Medya baskısı falan işin en hafif tarafı.

Türkiye ile Avrupa ülkelerini kıyaslamayın. Burda 10-15 yaşında çocukların zihinlerine günah-ayıp ikilemi yüklenip, duyguları bastırılıyor. Çocukken kız-erkek arkadaş hayatı olmayanlar, Arda gibi kızlarla gezen(en büyük hakkı) ünlüleri hedef alıp, komplekslerini saldırarak çıkarıyorlar. Rooney veya özellikle Ronaldo'ya bu ''Ahmet Çakar'' vari bir adam İspanyol kanalında böyle, ''oynat kızın elini tuttu, dur şimdi'' fln tarzı yorumlar yapsalar, Ronaldo diğer gün kameralara açar gösterir. Ama zaten Avrupai ülkelerde, kızlarla gezmek normal birşey olduğundan, Ahmet Çakar ve varoş ekibi tarzda adamlar da yok. Olsa bile prim yapamıyorlar. O yüzden sorun Arda-Hüsamettin sorunu değil, ülke mantığı sorunudur. Tıpkı Galatasaray'da ki, Teknik Direktör'lerde olmayan, yönetimde olan sorun gibi.

Nası eleştirilmiyo ya:asd: Rooney'in kız arkadaşının yaptığı harcamalar her Allah'ın günü haber oluyo:o Arda'nun buna gelene kadar çok daha büyük sorunları var zaten.Medya baskısı falan işin en hafif tarafı.

eleştirilmiyor demiyorum medya herşeyi yazar ama taraftarı maç sırasında yuhlayıp. Ben taraftarsam saha dışı beni ilgilendirmez ilgilendirmemeli..!!

Orası kesin.Ama saha içinde iyi değilsen bunların gündeme gelmesi kaçınılmaz bişey hangi ülkede olursa olsun.Bi de Arda'da bu haberleri umrusadığını gösteriyo sürekli çanak tutuyo,adamlar da daha çok üstüne gidiyolar.Taraftar herkesi yuhlayıp eleştiriyor zaten Arda'yı ayrı tutamayız.Kişisel oalrak küfür Servet ve türevleri hariç her oyuncuya yanlıştır tabi böyle denyo taraftarlık olmaz bişey diyemem.

Kardeşim bu taraftar, istatistik olarak ligi sallayan Lincoln'ü de harcadı, geçen sene Arda'yı da harcadı. Yani geçiniz. Oynayan adamı bile bitirmede bizim üstümüze yok. Sonra '' Alex harika yhaaaa, ligin en iyi yabancısı yhaaaaaa'' tarzında yorumlar oluyor. Lincoln bir kere uçakla geç döndü, vatan haini ilan edildi. Ama Fenerbahçe'de Alex 6 yılda en az 3-4 defa uçakla geç döndü, kimse çıtını çıkardı mı? Bu bir örnek hadi cevap versin, Alex sevenler.

anarmal olan taraf bizizi rooney in yediği haltlardan sonra adama ana avrat küfür edip stadda ıslıklamıyo taraftarı, ve kimse rooney o arabaya biniyomuş bu sinemaya gidiyomuş diye eleştirmiyo. Ardan rooney in yaptığının 10 da 1 ini yapsa linç edip taksimde asarlardı heralde...

Ingilterede yasiyan biri olarak sana soyleyim arkadasim... Rooney'ede cok yukleniyorlar, hatta comedi showlarinda bile adam shrek ve karisini donkey e benzetip guluyorlar dalga geciyorlar. Ama adamin arkasinda Ferguson var ve onu koruyo...

YouTube - WAYNE ROONEY PISS TAKE REALLY FUNNY WATCH IT

Kaptan sen sahada böyle davranırsan diğerleri ne yapsın..

Golden sonra hangi oyuncuyu motive ettin?

Hangisine gidip birşeyler söyledin?

Olmaz böyle..

Toparlanmaktan başka çaren yok..

He gideceksende bari elinden geleni yap sezon sonuna kadar sonra omuzlarda yollayalım seni..

Merak ediyorum evde macı tekrar seyrediyormudur kendini görüyormudur

Arda milli maçta da yırtınmadı kendinize doğrular yaratmak için kasmayın. O maçtan sonra da yazdım. Önünden geçen adama ayağını uzatmadı. Çoğu pozisyonda ilerde kaldı geriye dönmedi. Hatta bir ara forvette kaldı Semih geçti sola. Kondüsyonu yok çünkü. Yani milli maçta yırtındı burda oynamadı lafı tam manasıyla zırvadır. Orada ayağına iyi toplar attılar, ki onları da değerlendiremedi eskisi gibi güçlü değil. Takım iyi olduğu için zekasıyla oynaması yetiyor ama bizim takımı sadece zekanla kurtarman için einstein falan olman lazım.

Laf bana yine:asd: Yırtındı derken kastım çok daha istekliydi bu maça göre anlamışsındır zaten.Aksini iddia ediyosan bilemem.Bi de tam sakatlıktan çıktıktan sonra oynadı maç çarşamba idi yanlış hatırlamıyosam bizim maçta p.tesi.Fizik olarak daha dinç olması gerekirken o maçta bile daha güçsüz ve en önemlisi İSTEKSİZ bi Arda vardı.Sorun isteksizliği en azından benim açımdan.Yüzde 200'ünü vermesi lazımdı bu maçta .

İstek ölçer değilim hocu bilemem insanın içini. Hem Sertaç ve Namık beğenmiş bu dava burada kapanır:ays:

Aha harbiden lan beğenmişler hiç dikkat etmedim.Şimdi aksi bi cevap yazarsam ban yerim,sustum:(

edit:görüşcez sizle la durun:asd:

Sen Rooney'e bu sezon yapilanlardan haberdar degilsin sanirim. Ingiltere'de bunun bin katini yapiyorlar, özel hayatlari Türkiye'dekinden cok daha fazla kurcalaniyor, ve cok daha fazla tepki aliyorlar emin ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt