Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Çok büyük dediğine göre Atletico Madrid falan değil.:)

Real Madrid olabilir. :)

Sen o adamin agzindan cikan tek bir kelimeye bile inaniyormusun? Dünya üzerinde baska menajer yokmus gibi niye bu adama bel baglar bütün oyuncularimiz onu da anlamiyorum.. belezoglan'in kariyerini nasil bitirdiyse Arda'ninkini de öyle bitirecek.

Bunlar çok büyük tanımına uymuyor.

Menajerlerin işi belli olmaz belki de pazarlama stratejisidir bu açıklaması.

Valencia uyuyor. Barcelona-Madrid olmasa, her sene La-Liga'da şampiyon olacak takım. Her sene 3. bitiriyorlar ligi. Bizim ülkeye kıyasladığında, her sene CL'de adamlar iyi veya kötü.

12.5 milyonluk teklif varmış İspanya'dan Taner Aşkın açıkladı.Arda gidiyor gerçekten.

Valencia veya Atletico'dur.

Cevap: Kaptan Arda neden Galatasaray 'da kalmalı? | Destek konusu

Ben Arda'nın bir süre bu ülkeden uzak kalması taraftarıyım.

Bunun nedeni:

1- Çok istiyor

2- Olgunlaşmasın da fayda sağlayacak.

3- Değeri daha çok anlaşılacak.

Ancak bunu onu satarak değil, tam tersi sözleşmesini uzatıp, kiralık olarak gönderilmesi taraftarıyım. Satın alma opsiyonunun denildiği gibi 12,5 milyon dolar olarak değil 20-25 milyon aralığında tutulmasını savunuyorum.

- Eğer Arda kendini elit yıldız satatüsüne taşır, oynadığı klüp bonservisini alırsa hem Arda hem Galatasaray bundan karlı çıkar.

- Vasat performans gösterir ve geri gönderilir ise karşımızda kendini test etmiş ve daha motive bir Arda buluruz.

yonetim kurulu (baskanin son mashasi Taner Askin) arda gitmek istiyor diyor

siz hala tutalim diyorsunuz:)

bende bunu anlamiyorum

gitsin yahu nereye gitmek istiyorsa

siz boyle davrandikca o da aaaa ben hakliyim beni yuhladilar bende gidiyorum diyor

hadi ordan yaaaaaaa sanki ilk yuhlanan futbolcu ilk paparazzi odagi sporcu kendisi

gecelim bu isleri

kalmak istemeyeni tutmayiz

Arda, kararını başkanlık seçiminden sonra verecekmiş.

Yahu Arda Galatasaraymıdır?

Beğenmiyorsa gitsin arkadaş yapmayın etmeyin çıkıcak gitmek istiyorum diycek

Çıkıcak sağa sola küsücek hemde top oynamadan koskoca bir sezon millette gitmesin diycek gitsin $emre gibi olur

Modlarda arda konusu kapattılar :D

Neden Kaptan yazdıklarımızı okuyup gitmemi isteyen varmış ammada çok demesin diye.

Şimdi bu forum özgür bir forumsa insanlar bir şeyi belli saygı çerçevesinde tartışıyorsa neden Arda Turan İspanyaya gidicek adlı konuyu kitlediler ilginç

Bunuda buraya yazdık ceza vermezlerse şaşırmayacağım. Arda zaten gitmeyi kafasına koymuş yolu açık olsun zaten bizede bi hayrı dokunmadı bu sezon.

Gitsin ispanyada bi top göstermesinler sonra emre abisi gibi malum takıma gider millette nasıl Galatasaraylısın utanmıyormusun falan diye ayağa kaldırır ortalığı Bir şahıs Galatasaraysa Oda Metin Oktaydır. Arda Turan değil... Bari Ülkemizi iyi temsil ederde bizide utandırır.

Neden Kaptan yazdıklarımızı okuyup gitmemi isteyen varmış ammada çok demesin diye.

Şimdi bu forum özgür bir forumsa insanlar bir şeyi belli saygı çerçevesinde tartışıyorsa neden Arda Turan İspanyaya gidicek adlı konuyu kitlediler ilginç

Bunuda buraya yazdık ceza vermezlerse şaşırmayacağım. Arda zaten gitmeyi kafasına koymuş yolu açık olsun zaten bizede bi hayrı dokunmadı bu sezon.

Gitsin ispanyada bi top göstermesinler sonra emre abisi gibi malum takıma gider millette nasıl Galatasaraylısın utanmıyormusun falan diye ayağa kaldırır ortalığı Bir şahıs Galatasaraysa Oda Metin Oktaydır. Arda Turan değil... Bari Ülkemizi iyi temsil ederde bizide utandırır.

Hıhı Ardada forumu takip ediyor,bakalım ne diyorlar ona göre gitsemmi diye

Günde 88 tane Arda haberi başlığı midemi bulandırmaya başlamıştı,şahsen memnun oldum

Kaptan Arda başlığı

Ve Arda transfer dedikoduları başlığı fazlası ile kafi

Abi Gitmeyi kafasına koymuş adam...

Ağlıyacksınız nerdeyse Ya bu çocuk Galatasaraydan büyükmüdür.

Metin Oktay Kalkmış Napoliye Gitmiş Arda Kim? Of Of iyi bide ağıt yakalım tam olsun.

Gidene kal demek yalvarmak olurmu gidicek olan çeksin gitsin.

Hepinizin abilerimin kardeşlerimin fikirlerine saygım var fakat gitmeyi kafasına koyan adamdan daha fayda gelmezz. Buda benim fikrim.

Umarım herkes için hayırlısı olur.

300 konuya gerek yok

Her konuyu bu transfer oldu oluyor, gitti gidiyor saçmalıklarıyla kirletip duygusal oyuncumuzu daha da fazla demotive etmesek? FB medyasına çanak tutmasak?

Konuyu kilitlerken silebilirdik de, biz ne yaptık? İnsan gibi diğerine birleştirelim, netice de görüştür, üşenilmemiş yazılmış dedik. Çok mu önemli hangi alt başlıkta olduğu?

Bunlar bir yana, bir konu açtık, destek konusu dedik, başka görüşü olan varsa gitsin şu konuya yazsın dedik. Ne yaptın? Geldin yine gitsin de, yaramıyor da, ne yapmış da...

Bize yapmıyorsun, ama kendine istemekte çekinmiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt