Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

arda bey türkiyede dizi yıldızı veya amerikada hollywood starı gibi medyatik.magazine malzeme olup duruyo

ve bu durum benım hiç hoşuma gitmiyo hacılar delnan başkanın çözmesi gerek

Malzeme nedir? Bu adam arkadaşının düğününe gidemeyecek mi?

ulan bi tane kız arkadaşı var zaten,onla da gayet normal bi şekilde yaşıyor,ben arda nın yerinde olsam belirli bi sevgili edinmeyip her gün farklı kızlarla takılırım:D,bu çocuğun hiçbişey yaptığı yok ki,özel hayatı gayet normal,hatta baya normal:o

ulan bi tane kız arkadaşı var zaten,onla da gayet normal bi şekilde yaşıyor,ben arda nın yerinde olsam belirli bi sevgili edinmeyip her gün farklı kızlarla takılırım:D,bu çocuğun hiçbişey yaptığı yok ki,özel hayatı gayet normal,hatta baya normal:o

O zaman demediğini bırakmazsın adele sakatlığı yaşar,Arda kendine bakmıyor diyenlere zaten bir yerimle gülüyorum,adam her sezon 50 maç oynuyor helal olsun..

bide ardanın tek takım elbisesi var galiba hep onu giyiyo

son bi ekleme daha ben eski 66 numaralı mutlu ardayı istiyorum pazubandı olmadan kaptanlık yapabileni.o geçen sene gençti bu sene takımın lideri yaptılar adam magazinlerde

Farklı takım elbiseler giyse haber oluyo yok ceketi 2 bin pantolonu 3 bin diye eleştirilir. Aynı takım elbise giyiyo yine eleştiriliyor. İLGİNÇ!

Emre Turunç Rijkaard konusunda biraz yazarmısın?

10 numara Galatasarayli, 9 numara futbolcu. Kaptan olmasa kendisi icin daha iyi olurdu ama saglik olsun. Bize Arda'nin yüregi yeter.

54818489.jpg

Pantolon olmamış kaptan. :asd:

Ardayı tembellikle vs çok suçladım çünkü kondisyonu gerçekten dibe vurmuştu bir dönem hala da çok iyi değil bu düzensiz yaşadığını gösterir ancak tek bir sevgilisi olan adama bazı kişilerin serseri yakıştırması çok saçma . Arda kadar param ve şöhretim olsa kendime harem kurardım.

Özel hayatına laf atamayız, yaşadağı hayat çok normal. Ancak gözde görülür bi düşüş var performansında, sanırım rijkaard kaynaklı, çünkü milli takımda döktürüyo.

Arda döndüğünde ilerde çok daha fazla top tutacağız. Misimovic ilerde kalacak, performansı artacak. Dolayısıyla Baros'un performansı da artar. Arkasındaki Insua da iyiye gider. Çünkü Arda arkasındaki oyuncuyu çok iyi oynatan bir adam.

Kaptanın da katılmasıyla çok iyi olacağız.

Yokluğu hissediliyor.İleriye top taşıyan tek adamımız neredeyse.Misimovici de besleyecektir.Biricik Kaptanımız her zaman arkandayız..

Karabüke karsi oynaya bilecek mi?

Kaptan dön artık, özledik seni...

Arda'nın takıma katılmasıyla birlikte çok daha iyi işler çıkartacağız. Takımdaki yerini alması lazım bir an önce. Takımda bir kişi eksik gözüküyoruz hep. Belkide Arda'ya alıştığımız içinde olabilir. Ama sahada gözler onu arıyor. Açıkçası ne kadar eleştirsemde Arda şart!

Dönmesini en cok Cana oynayacak diye istiyorum. Sarp'a gercekten tahammülüm kalmadi!

Arda'nın katılımıyla kanatlarımız da güçlenecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt