Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Baros'un Karabük maçında oynayamamaıyla birlikte solda o oynaması lazım forvette de Kewell.

karabük macinda kadroda olacakmis sonra dan gireri oyuna

Simdi Ligtv'de söylediler, Arda takimla calisamadigi icin hafta ici kadroya alinmamis. Maalesef tahmin ettigim gibi oldu, Belcika macindan sonra Almanya macina kadar kendini riske atmaz diye düsünüyordum, öyle de oldu. Milli takim cok özel bir yer, Milli forma kutsaldir oyuncular icin anliyorum da, size milyon eurolar ödeyen, profesyonel sözlesmelerle bagli oldugunuz kulüplere karsi sorumlulugunuz Milli takima olan sorumlulugunuzdan daha fazla. Gökhan Gönül, Emre gibi oyuncular en ufak sakatliklarinda, kendilerini riske etmemek icin oynamiyorlar milli takimda, biz oyuncularimizi milli mactan milli maca izleyebiliyoruz ancak. Adim gibi eminim ki Balta, Sabri, Arda Almanya macinda oynayacak. Ama o mactan sonra bir daha ne zaman oynarlar orasi mechul.

Arda gidip Almanya maçında oynarsa yazıklar olsun, en dandik adamlar bile milli takıma ayağı çizilince rest çekerken, Arda'nın gidip sakat sakat oynamasına ben tahammül edemem.

Gerçekten ilk oynayacağı maçın Almanya maçı olması garip. Umarım sakatlanmaz.

Simdi Ligtv'de söylediler, Arda takimla calisamadigi icin hafta ici kadroya alinmamis. Maalesef tahmin ettigim gibi oldu, Belcika macindan sonra Almanya macina kadar kendini riske atmaz diye düsünüyordum, öyle de oldu. Milli takim cok özel bir yer, Milli forma kutsaldir oyuncular icin anliyorum da, size milyon eurolar ödeyen, profesyonel sözlesmelerle bagli oldugunuz kulüplere karsi sorumlulugunuz Milli takima olan sorumlulugunuzdan daha fazla. Gökhan Gönül, Emre gibi oyuncular en ufak sakatliklarinda, kendilerini riske etmemek icin oynamiyorlar milli takimda, biz oyuncularimizi milli mactan milli maca izleyebiliyoruz ancak. Adim gibi eminim ki Balta, Sabri, Arda Almanya macinda oynayacak. Ama o mactan sonra bir daha ne zaman oynarlar orasi mechul.

Yemişim milli takımın o özel yerini! Seni sen yapan takımına 5 kuruşluk katkın olmadan, milli maçlarda bir tarafını yırtarak oynayacaksın öyle mi?! O zaman milli takımın sözleşmeli topçusu olsunlar! Ne milli takım, ne Arda, ne Sabri, ne de bir başkası Galatasaray'dan büyük değildir!

cidden benim de cok kafam bozuldu bu olaya , 3 adamın birden aynı maçlardan sonra sakatlanıp aynı maça yetişmesi nasıl bir tesadüfse artık. tabi bu olaydan giren-çıkan bize olucak.

Ehehe:D Demedim mi sana çocuk?

Demedim mi? Tamer:)

Aferin çok iyi yoldasın Arda, git Almanya maçında döktür Ondan sonra Kadıköy'de yokları oyna. Milli takım için kendi klübünün maçlarını önemseme. Başlarım öyle milli takıma da oyuncuya da. :mad:

Aferin çok iyi yoldasın Arda, git Almanya maçında döktür Ondan sonra Kadıköy'de yokları oyna. Milli takım için kendi klübünün maçlarını önemseme. Başlarım öyle milli takıma da oyuncuya da. :mad:

Kadıköyde takım olarak şov yapıyoruz Ardada oynamasın ne olacak.

bana biraz sanki arda-rijkaard hatta yerliler-rijkaard anlaşmazlığı gibi geliyor

Asgari zeka sınırlarını zorlayan yorumların bolluğu şaşırtıcı. Geçen sene Fenerbahçe maçında tam iyileşmeden oynadığı için yerden yere vurulan hatta küfredilen Arda, şimdi kendini riske atmadığı için eleştiriliyor. Yok kimse Galatasaray'dan büyük değilmişmiş, yok milyon eurolarmış. Alt kesim ağıdı bunlar. Hiç bir kulüp de Türkiye Milli Takımından büyük değildir. Milli takımın ihtiyacı olduğu sürece, her türlü risk göze alınır. Gönül isterki Arda sakatlanmasın, hem milli takım hem Galatasarayımızda devamlı oynasın ama şu an şartlar öyle değil. Keza Arda, ben dahil burda yorum yazan yahut yazılanları okuyan herkesten kat kat daha Galatasaraylıdır oynayacak durumu olsa oynar milletin ağzına laf vermez.

Arda geçen sene de Fener maçında sakat sakat oynadı, trabzon maçını delik bacakla tamamlayıp, 3 gün sonra Hamburg maçına çıktı. Terbiyesizlikte sınır yok...

Büyük(!) Kaptan kendini Almanya maçına saklasın, şov yapsın 3 gol 5 asist yapsın. Nolacak sanki Galatasaray puan kaybetmişse, ne önemi var millitakımın yanında.

Milli takım=Galatasaray bunu anlamadığınız için hala yok milli takım her klüpten büyükmüş bıdı bıdı

Galatasaray milli takıma adam yollamasa, Türkiye ancak Faroe Adaları, San Marinolarla mücadele edebilir.

Bjk Avrupa maçına 8 yabancıyla çıkıyor neden çünkü Türk oyuncularının çoğu kazma, Fb'de zaten Brezilyalılar var, Şimdi de Afrikalılara döndüler.

Siz de enayi gibi devam edin milli takımmış, Galatasaray puan kaybediyosa benim umrumda olmaz Almanya maçıymış vız gelir tırıs gider.

Bu mantaliteyle ancak Premier ligin asansör takımlarına gidebilirsin Arda, Tuncay gibi.

Galatasaray > Milli takım

Hadi dağılın şimdi.

Yahu bu adam Fener maçında sakat sakat oynamadı mı? Oynadı diye yerin dibine sokulmadı mı? Trabzon maçını delik bacakla bitirip, 3 gün sonra hamburg maçına çıkmadı mı? Sahada kalp spazmı geçirmedi mi?

Şimdi milli takımda öyle kendi takımında böyle demek terbiyesizlik değil mi?

Sağlam bir Arda'yı 4 gözle bekliyoruz.. :)

Fenerbahçe derbisinde ona çok ihtiyacımız var.

Koskocaman Galatasaray Takımını bir Futbolcuya Muhtaç bırakmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt