Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

beyler arda madrid in 18 ağustosdaki uefa ön eleme maçında oynayabiliyor mu, bu maçlar için liste falan veriliyor muydu?

Allah utandırmasın çocuk, yolun açık olsun...

yarın milli maçta öfkeyle kendisine ters davranışta dilerim bulunulmaz

maçta arenada

Madrid'de oturacağı evi Guti bulmuş. Ayrıca yeni evi, C.Ronaldo'nun evine yakınmış.

Twitter

ne desek boş,hala kendime gelemedim

vay be

9agustos 2006 da başlayan film bitti.

ne yazıkki bu da mutlu son değildi.

ah be arda keşke gitmeseydin keşke galatasaray forması haricinde seyretmeseydik seni

Hiç üzülmedim kaptanlığını da hiçbir zaman sindiremedim. Dönüşte fenere gitmesinden korkanları da anlamıyorum. Bu kulüp Arda 'dan daha iyilerini çıkarır.
bazı oyuncular özeldir taraftar için mesele futbol yeteneği değildir galatasaraylılığıdır ondan bunca sene sabriye kimse sesini çıkartmıyo bu yüzdende arda için telaşlananlarda var

bazı oyuncular özeldir taraftar için mesele futbol yeteneği değildir galatasaraylılığıdır ondan bunca sene sabriye kimse sesini çıkartmıyo bu yüzdende arda için telaşlananlarda var

parasız kalırsam fenerbahcede oynarım demişti

büyük konuşmamak lazım dediğini de söyleyeyim

arda,çok değişti 10 no dan sonra

keşke 66 olarak kalsaydı

olan oldu.

acı ama gerçek bir hikaye daha kötü bitti.

Arda 'nın hareketleri, açıklamaları bana samimi gelmediğinden böyle gidişini hiç yadırgamadım. Keşke 2 tane damardan laf edince birilerini ''ağa, paşa'' yerine koymasak da sonunda böyle hayal kırıklıkları yaşamasak.*

Ben telaşlanmıyorum gidebilir fenere şaşırmam. Ama sen Arda 'nın Galatasaraylılığına bu kadar inanıp da telaşlanıyorsan bir yerde hata var demektir.

Arda 'nın hareketleri, açıklamaları bana samimi gelmediğinden böyle gidişini hiç yadırgamadım. Keşke 2 tane damardan laf edince birilerini ''ağa, paşa'' yerine koymasak da sonunda böyle hayal kırıklıkları yaşamasak.*

yazmıştım .

ben 2000li yıllardayken ilerde oğlum olursa ismini hakan,okan ya da emre koyacaktım

malum olaylardan okan-emre elendi

2006da hakanın yanına arda da eklendi.

2011.hakan ismi gene yalnız.

haketmeyecek insanlara çok anlamlar yükledik.kız arkadasına küfredenlere karşı kardeşim gibi savunuyordum,falan filan

güzeldi

ama çok boşmuş

bu saat oldu uykum yok

parasız kalırsam fenerbahcede oynarım demişti

büyük konuşmamak lazım dediğini de söyleyeyim

arda,çok değişti 10 no dan sonra

keşke 66 olarak kalsaydı

olan oldu.

acı ama gerçek bir hikaye daha kötü bitti.
bence değişmedi değiştirildi bizim medyamız halkımız yüzünden ardanın üstüne gidildiği kadar herhangi birinin üstüne gidilse verdği tepkiler aynı belkide daha fazla olurdu

[video=youtube;Qf0pvYT8reU]https://www.youtube.com/watch?v=Qf0pvYT8reU&feature=related[/video]

burda olayımız bitmişti.o günden sonrada ne bizden ona,ne ondan bize hayır gelmedi

Ben telaşlanmıyorum gidebilir fenere şaşırmam. Ama sen Arda 'nın Galatasaraylılığına bu kadar inanıp da telaşlanıyorsan bir yerde hata var demektir.
ben telaşlanıyorum demiyorum inanıp inanmamakta kişinin kendi hislerine kalmış bişey oda ardanın kusuru olsun seni inandıramamışsa galatasaraylılığına

bence değişmedi değiştirildi bizim medyamız halkımız yüzünden ardanın üstüne gidildiği kadar herhangi birinin üstüne gidilse verdği tepkiler aynı belkide daha fazla olurdu

Yanlış anlama ama artık bu üzerine gidildi hikayesini kimse yutmaz, Arda yutturamaz. Rakiplerin yıpranmış, sen bembeyaz bir sayfa açmışsın, efsane hocan gelmiş, kaliteli oyuncular alınmış, yepyeni bir stadın var ve kalmaya karar vermişken ligin başlamasına 3 hafta kala en önemli futbolcumuz bizden daha düşük bir takıma gitmek için taklalar atmıştır.

Daha önceden de bir kısmın taraftarın böyle gaza getirici, duygusal, boş laflara karnı tokken artık Arda ne derse desin bu sefer kimsenin inanmaması lazım.

Yanlış anlama ama artık bu üzerine gidildi hikayesini kimse yutmaz, Arda yutturamaz. Rakiplerin yıpranmış, sen bembeyaz bir sayfa açmışsın, efsane hocan gelmiş, kaliteli oyuncular alınmış, yepyeni bir stadın var ve kalmaya karar vermişken ligin başlamasına 3 hafta kala en önemli futbolcumuz bizden daha düşük bir takıma gitmek için taklalar atmıştır.

Daha önceden de bir kısmın taraftarın böyle gaza getirici, duygusal, boş laflara karnı tokken artık Arda ne derse desin bu sefer kimsenin inanmaması lazım.

işin komiği lig başlamış olsa harbiden gidecek miydi?

bırakacak mıydı gerçekten

rijkaard döneminde tarihi kadro kuruldu denildi gitmedi geçen sezon arenada oynacaksın denildi gitmedi her sene bi bahaneyle kalırsa dahada çok yıpranacaktı

rijkaard döneminde tarihi kadro kuruldu denildi gitmedi geçen sezon arenada oynacaksın denildi gitmedi her sene bi bahaneyle kalırsa dahada çok yıpranacaktı

*O zaman böyle şok olup kahrolmaya devam. Ben Arda Galatasaraylı değil demedim tavırları, lafları samimi değil dedim ki bence bugün haklı çıktım ve şaşırmadım. O yüzden Fener 'e giderse de şaşırmam, hatta beklerim böyle bişeyi. Fatih Terim 'den beklemem mesela. Onun samimiyetine inanıyorum. Fatih Terim gitseydi yada giderse Fener 'e fenere o zaman kahrolurdum işte.

edit:*Gitmesin demedim ya gitmesini, ayrılmasını samimi bulmadım dedim.*

sampiyon olsak, yine "sampiyonlar ligi var ama" derlerdi

olamadigimizi var sayarsak, ayri bir dert olurdu zaten.

kisaca, bu olayin burda kapanmis olmasi cok iyi, keske bir ay önce falan gitseydi de, trasfer calismalarimizi ona göre yapsaydik ama olsun.

Gitsin, başarılı olsun, en tepeye çıksın eyvallah gurur duyarız da ben şu bakış açısını bir türlü anlayamıyorum. Arda da senin, benim, bizim gibi Galatasaraylı. Galatasaray'da oynamak nasıl yıpratıyor onu cidden çözemiyorum. Bana deseler ki hergün gazetelerde söveceğiz sana ama Galatasaray forması giyeceksin, koşa koşa giderim. Arda'nın da amatör yanı hiç mi yok, gece düşünürken "ulan tamam şöyle böyle ama Galatasaray kaptanıyım be koy gerisine rahvan gitsin" demiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt