Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

Takimin %30 u gitti.

Arda bu takim için çok önemliydi. :(

Geçen sene medyanın davranışları sonrasında Avrupayı istemesi çok doğal.

Başarılar Dilerim Kaptan...

Üzdün be çocuk.

Şoklardayım.

Tamam gelmeyin üstüme.

Koyu Ardacılığımla bilinen ben bugün şirkette gördüğü eziyet karşısında az kaldı isyan etmek üzere..

Kaptanım yolun açık olsun.

Bu takımda bu taraftarda yerin hiç değişmeyecek..

Yıldızımızdın, gururumuz olmaya gidiyorsun..

Nerede olursan ol bulunduğun yerde değil, düşündüğümüz yerde-kalbimizde- olacaksın Kaptanım.

Dokunmayın ağlarım

güle güle kaptan umarın senin içinde galatasaray içinde hayırlı olur. Takımın motivasyonu bozulmaz inşallah.

Tamam la en büyük Galatasaray'lı sizsiniz Metin Oktay bile zamanında Palermo'ya gidip geri dönmüşken siz hiç bir şartta bırakmazdınız. Kulüp tarihinin en yüksek bonservisini de ebem kazandırdı tamam herşeye tamam. Rahat bırakın işte adam gitti dertleriniz bitti. Ben keyifle izleyeceğim maçlarını ve başarılarından gurur duyacağım.

Yolun açık olsun Büyük Kaptan.

Seni unutmayacağız.

içim bir hoş oldu Galatasaray tarihinde görünce :sad007:

Bilen bilir, bu forumda Arda'yı en çok sevenlerden ve adamı kirletmeye çalışanlara karşı her yerde savunanlardanım. Ama doğruya doğru; iki senedir milli takım dışında doğru düzgün top oynamayan bir futbolcuyu çok iyi fiyata sattık. Sinirlendiğim tek şey iki senedir kendisine iyi bakıp adam gibi top oynasaydı en az 25 milyon Euro ederdi. Onu geçtim bu sene de kalmayı tercih edip iyi bir kadro içerisinde kendisini gösterseydi, sene sonunda hem daha iyi bir kulübe gidebilirdi, hem de en az 3-5 milyon Euro daha kazanabilirdik. Bu açıdan baktığımızda aslında bu transferden kar değil zarar eden tarafız. Çok daha iyi fiyata satabileceğimiz bir futbolcumuzu/kaptanımızı değerinin en düşük olduğu zaman satmak zorunda kaldık. Arda'nın tek bacağı olmasa da zaten en az 10 milyon Euro eder. Transferin tek elle tutulur yanı ise bonservisin nakit ödenecek olması. Böylece vakit kaybetmeden yerli transferi yapabiliriz.

Atletico'da işi zor. İspanya'da 60 dakika oynayabilecek adamı ilk 11'e koymazlar.Yolu açık olsun.

Burası şu bir kez daha ispatlıyor GALATASARAY BİR HİS TAKIMIDIR

[video=youtube;cLOmPmBXGc0]https://www.youtube.com/watch?v=cLOmPmBXGc0[/video]

:tiphat:

'Galatasaray'da gitmek isteyen gönderilir,hep öyle olmuştur.İstemeyen de gitmemiştir...' Metin Oktay.

olay ardanın tercihidir kalması istendi ama o gitmeyi istedi, Büyük kaptan yolun açık olsun....

Menajeriyle,Emre B.'nun kesin parmağı vardır bu transferde.

hayırlı olsun.Bence iyi bir karardı ve o da bu kararı aldı.

Hoşgeldin diyeceğimiz günde görüşmek ümidiyle. Yolun açık olsun. Allah yardımcın olsun.

:wave:

Arda gerçekten Galatasaray'da en sevdiğim futbolcuların başında geliyordu. Takım kaptanıydı, yıldızdı derken Fatih Hoca'nın gelişiyle, takımın düzelmesiyle vs. tam işler rayına oturmuştu. Arda bu sezon şampiyon Galatasaray'ın kaptanı olarak kupayı havalandıracaktı. Ancak Atletico Madrid yeniden araya girdi işleri bozdu. Arda'nın fikrini değiştirmesi çok zamansız oldu. Hani gidersin ama neden şimdi ? Çocukluğundan beri en büyük hayalin olan formaya böyle mi veda etmeliydin ? Baskı, medya, taraftarla aram açıldı vs. diyorsun ama gidişinle onların yanında milyonlarca Galatasaraylıyı da ağlattın.

Şimdi çok istediğin Avrupa hayalin gerçekleşti. Umarım orada kafan rahat bir şekilde mücadele edersin. Biz zaten senin hırsını, mücadeleni sevdik. Umarım bunları İspanya'da da sürdürürsün. Zaten senin için en uygun yer orasıydı. Artık karşında Yalçın gibi kasaplar değil, profesyonel defanslar olacak. En iyi seçimi yaptın İspanya'yla.

Gitmene biraz kızdım ama çok üzüldüm be Arda ... Sen bizim çocuğumuzsun. Kapımız sana her zaman açık. Senin bazıları gibi Galatasaraylıyım diye konuşup sonra vazgeçmeyeceğini biliyorum. Ama elimizde böyle örnekler varken güvenmek çok zor inan ...

Elbet bir gün buluşacağız. Yukarıda yazmışım büyük kaptan olarak hatırlanmayacaksın diye. Bu belki doğru belki yanlış, ama sen bizim için büyük Galatasaraylı olarak kalacaksın hep. Dönüşün elbet olacak. Umarım kötü değil, kral olarak dönersin geri. Ve o zaman yeniden taht kurarsın gönlümüzde, o zaman Bülent abin, Hakan abin gibi, Metin Oktay gibi Galatasaray'ın en büyük değerlerinden olursun.

Yolun açık olsun her zaman. Hoşcakal çocuk, HOŞÇAKAL BÜYÜK GALATASARAYLI !

arda-turan_2010.jpg

Gökmen Özdemir'in haberi yalanlanmadığına göre doğru gözüyle bakıyorum..

Yıllık 2.5 milyon euro'yu beğenmemiş Paşa, Elano'ya Lincoln'e daha fazlasını verdiniz, ben gitmek istiyorum ama yıllık 4 milyon euro verirseniz kalırım, demiş.

İşte has Galatasaray'lı Büyük Kaptan Arda Turan.

Şu Büyük Kaptan lafını yakışan adamlara söylemek lazım, herkes taşıyamıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt