Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

Gökmen Özdemir'in haberi yalanlanmadığına göre doğru gözüyle bakıyorum..

Yıllık 2.5 milyon euro'yu beğenmemiş Paşa, Elano'ya Lincoln'e daha fazlasını verdiniz, ben gitmek istiyorum ama yıllık 4 milyon euro verirseniz kalırım, demiş.

İşte has Galatasaray'lı Büyük Kaptan Arda Turan.

Şu Büyük Kaptan lafını yakışan adamlara söylemek lazım, herkes taşıyamıyor..

Ünal Aysal,%50 zam teklif ettik,ama gitmek istedi demiş.Yani 3 milyon € teklif edilmiş.Zaten A.Madrid'de 2,5 m € alacak.Dolayısıyla bu haberi kim yazmışsa uydurmuş.

Sitenin Ana Sayfasındaki Gibi "Dönüşün emre Gibi Değil, Hakan Gibi Olsun" Arda'dan Tek Beklentim Bu.

Arda'yı Galatasaray'dan Başka Takımda, Hele fenerbahçe'de Görmek Kahreder Beni :coffee:

Yıllık 2.5 milyon euro'yu beğenmemiş Paşa, Elano'ya Lincoln'e daha fazlasını verdiniz, ben gitmek istiyorum ama yıllık 4 milyon euro verirseniz kalırım, demiş.

4 milyon anzhi teklif etmis,2.5 veren madrid e gitti.

Para icin gitmedi.

Aslinda bir iki sene kalir diye düsünmüstüm, hep ümitliydim, sampionlar ligini kalirsak iyi bir paraya gider, ama kismet olmadi. Ne diyeyim en iyisi de belki bu oldu. Gecen dostluk maclarinda da, yine oyunu yavaslatti, bu takima degil her takima bir 66li arda lazigm dir, ama 10luk Arda ilk sezon cok iydi, ama ondan sonra cok agir olmaya basladi, o yüzden hic üzülmedim.

Yolun acik olsun

vaybe kaptan gitti . aslında o kdar çok ipucu olmuştu ki son 1 haftadır hiçbirimiz kabul edemedik :) resmi sitenin arda bannerını kaldırışı berkinin hiç ortada yokken a takımla çalışmaya başlaması şeref aydının gitme vs. demesi felan.

artık liverpool atletico forumlarında arda yorumlarını göğsümüzü kabarta kabarta okuyamıyacak mıyız yani ? fenerlilerin kıskanclıktan çatır çatır çatladığı o adam bizde değil mi artık ? birdada asy de rakibi pazara yollamayacak mı yani :(

ulan dün geceden beri boğazımda düğümlenen birşeyler var be arda gelmiyecekmisin bir daha yani sen göremeyecek miyiz Galatasaray formasıyla birkez daha ?

Yolun açık olsun kaptan . umarım oraya damganı vurursun umarım en az messi ve ronaldo kadar konuşulursun

Olay para mevzusu değil. Eğer Arda 2-3 sene daha kalıp gitmediyse bu demektir ki Arda orada sıçrama yapmak istiyor. Belki Barcelona, belki Manchester vs. Galatasarayda bir iki sene daha kalıp bu dev takımlara gitmekteye çalışmaktansa böyle bir ara basamak yapmak, kurulu, iyi bir takıma gitmesi onun adaptasyonu için doğru bir hareket bence. Yeteneği çok fazla, bundan sonra sadece futbolu düşünüp, çok çalışıp cok iyi şeyler yapıp bizide sevindirebilir.

‎''Galatasaray ile sözleşmem ölene kadar!'' derdin..

Yoksa senin A.Madrid'e imza attığın gün öldüğün gün mü Kaptan?

''Kupa kaldırmadan gitmem!'' derdin..

Ama gittin Kaptan?

''Galatasaray büyük bir camia!'' derdin..

...A.Madrid daha mı büyük geldi yoksa Kaptan?

Galatasaray Taraftarına sesleniyorum: Nice Aslanlar yetişiyor Florya'da..

Kimse Arda gitti diye üzülmesin..

Çünkü Arda gitmek istediği için gitti..!

Yolu açık olsun. İnş başarılı olur ve geri dönmeye çalışmaz. İki taraf içinde hayırlı olur inş.

Kız arkadaşının her gün belden aşağı muhabbetlerle anıldığı bir yerde sadece futbolu düşünmek çok zor. Futbol camiası çok karmaşık durumda. Başkanlar, milli oyuncular hapste kimin ne yaptığı belli değil. Arda gideyim bu ortamdan uzaklaşayım sadece futbolu düşüneyim dedi. Olay bu.

Olay para mevzusu değil. Eğer Arda 2-3 sene daha kalıp gitmediyse bu demektir ki Arda orada sıçrama yapmak istiyor. Belki Barcelona, belki Manchester vs. Galatasarayda bir iki sene daha kalıp bu dev takımlara gitmekteye çalışmaktansa böyle bir ara basamak yapmak, kurulu, iyi bir takıma gitmesi onun adaptasyonu için doğru bir hareket bence. Yeteneği çok fazla, bundan sonra sadece futbolu düşünüp, çok çalışıp cok iyi şeyler yapıp bizide sevindirebilir.

Herkesin bildiği şeyler bunlar. Ben bu haberden bahsediyorum, güvenilen bir isim olan Gökmen Özdemir diyor ki Arda "4 milyon euro garanti para verin, kalayım" dedi. Bu haber doğruysa ki yalanlama gelmedi, Arda için söylediklerim aynen geçerli..

Giderken havalanında uğurlamak iyi olur aslında.

Herkesin bildiği şeyler bunlar. Ben bu haberden bahsediyorum, güvenilen bir isim olan Gökmen Özdemir diyor ki Arda "4 milyon euro garanti para verin, kalayım" dedi. Bu haber doğruysa ki yalanlama gelmedi, Arda için söylediklerim aynen geçerli..

Gökmen Özdemir nerede demiş hocam bunu?

Saçma sapan sallamayın bari adamın arkasından. Adam bizden aldığı paradan daha azına gidiyor. Hem de vergisini çıkarttığınızda bayağı bir az. Para için gitmedi, sizin gibi Galatasaraylılar'ın suçu da var tabi, her ne kadar O'nun da suçu olsa da.

Tamam la en büyük Galatasaray'lı sizsiniz Metin Oktay bile zamanında Palermo'ya gidip geri dönmüşken siz hiç bir şartta bırakmazdınız. Kulüp tarihinin en yüksek bonservisini de ebem kazandırdı tamam herşeye tamam. Rahat bırakın işte adam gitti dertleriniz bitti. Ben keyifle izleyeceğim maçlarını ve başarılarından gurur duyacağım.

:asd:

vay be kaptan seni bu topik tede görmek varmış :(

Bu haber dogru bile olsa bu Ardanın kötü amaçlı olduğunu göstermez bence. Sen her sene bir sürü yabancı oyuncuya istediği her parayı ver kaptanına gelince mırın kırın et. Bende Arda olsam bende takımda ne hakediyorsam onu isterim.

Gökmen Özdemir nerede demiş hocam bunu?

Adios Arda - GAZETEVATAN.COM

Milli yıldız, sarı-kırmızılılara 12 milyon öneren İspanyol ekibinin yıllık 3 milyon Euro’luk teklifine ‘evet’ dedi. Terim’in bırakmak istememesine rağmen Aysal dün A.Madrid CEO’su Miguel Angel Gil ile bir araya gelip el sıkıştı.

G.Saray’da Arda Turan dönemi sona erdi. Geçen sezondan beri milli yıldızın peşini bırakmayan İspanyol ekibi Atletico Madrid, 24 yaşındaki oyuncuyu 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı renklerine bağladı. İşte Türk futbol tarihine geçecek olan G.Saray Kaptanı’nın Atletico Madrid’e transferinin günbegün perde arkası:

UZUN süre önce G.Saray’dan ayrılmayı kafasına koyan genç yıldız, Terim’in dümene geçmesiyle aslında bu fikrinden vazgeçmişti. Ancak ondan bir türlü vazgeçmeyen bir kulüp vardı: Atletico Madrid... Milli oyuncuyu transfer etmek için fırsat kollayan İspanyollar, 10 gün önce Çeşme 7800 Otel’de tatil yapan ve daha önce 2.4 milyon Euro önerdikleri Arda’ya yeni bir teklifle geldiler: Yıllık 3 milyon Euro... Bu rakam karşısında bir süre düşünen Arda, Madrid’li yetkililere ‘tamam’ cevabını verdi. Ve böyle bir teklif geldiğini yine Çeşme’de tatilde bulunan hocası Fatih Terim’in kulağına gidecek şekilde tiyatro ve sinema oyuncusu Demet Akbağ ile eşi Zafer Çika’ya anlattı. Ardından tatilini tamamlayan 24 yaşındaki yıldız oyuncu İstanbul’a döndü ve soluğu Florya’da aldı. İdman öncesi Terim’le bir araya gelip kendisine gelen teklifi ileten Arda, İmparator’a “Hocam benim ayaklarım Florya’ya geri geri geliyor. Buradasınız diye geliyorum. Gitmek istiyorum ama son söz sizde” dedi. Terim’in yanıtı gayet net oldu: “Seni bırakmam, sen benim oğlumsun. Bu takım için önemlisin. Sözleşmeni de iyileştireceğiz.” BU görüşmenin akabinde sarı-kırmızılılar 1 gün sonra kaptanlarına yeni bir teklif sundu. Yılda 2 milyon Euro garanti ve maç başı 10 bin Euro alan Arda’ya önerilen rakam yıllık 2.5 milyon Euro garanti+maç başı 20 bin Euro. Bu öneriye bozulan milli yıldız “Bu Melo’nun aldığı garanti para. Daha fazlasını Elano’ya, Lincoln’e, Baros’a ödediniz. Ben kaptanım. Bana bunu mu layık görüyorsunuz?” diyerek uzlaşmacı bir tavır sergileyemeceğinin sinyallerini verdi. Pazar günü de önce Ali Dürüst’ü, ardından Ünal Aysal’ı arayarak “Derdim para değil. Avrupa’da oynamak istiyorum. Önümü açarsanız sevinirim” sözleriyle gemileri yaktığını belli ediyordu.

ARDA’DAN gelen beklenmedik bu isteğe kızan Aysal, Terim’i arayıp “Ben yarım gönülle oynayacak futbolcu istemiyorum. Hocam biz bu Arda’yı bırakalım” diyerek bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Ancak oyuncusunu ne olursa olsun bırakmak istemeyen İmparator’un yanıtı yine çok net oldu: “Başkanım Arda’yı bırakmayalım. Bizim için önemli futbolcu. Hem psikolojik hem teknik olarak ona ihtiyacımız var.”

GİTMEYİ kafasına koyan Arda, pazartesi günü yönetici Ali Gürsoy’u arıyor ve “Ağabey ben gitmek istiyorum. Ama 4 milyon Euro garanti para verirseniz kalırım” diyor. Bunun ardından yönetim kanadında “Gitmek mi istiyor, kalmak mı anlamadık. Hani derdi para değildi” düşüncesi öne çıktı ve salı günü görüşmek üzere A.Madrid’in CEO’su Miguel Angel Gil, İstanbul’a davet edildi. 4GÖRÜŞME öncesi dün saat 15.00’te Aysal, Terim ve Dürüst bir araya geldi. Bu buluşmada Terim, Arda’yı bırakmak istemediğini yineledi. Ancak Aysal “Aklı dışarda olan biriyle çalışmanın ne sana ne bize faydası olmaz” diyerek Arda’nın yolunu açacağının sinyallerini verdi. Ardından 17.00’de yönetim kurulu toplantısına giden Aysal, burada konuyla ilgili kimseye bir şey demeden 18.45’te kulüp binasından ayrılıp Ali Dürüst ve Ali Gürsoy’la beraber Four Seasons Otel’e geldi. Arda’nın menajeri Ahmet Bulut ve Gil ile bir araya gelen başkan, İspanyol ekibinin teklifine evet dedi ve 20.15’te el sıkışılıp protokol imzalandı.

SÖZLEŞMENİN detaylarına gelirsek; A.Madrid bu transfer karşılığında 12 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Bunun 6 milyonu peşin, kalan 6 milyonu ise 1 sene içinde ödenecek. Ayrıca İspanyol ekibi La Liga’yı ilk 7 içinde bitirirse bonus olarak 1 milyon Euro daha sarı-kırmızılıların kasasına girecek. Arda da yıllık 3 milyon Euro karşılığı 5 senelik sözleşme imzalayacak.

ne yaziki.. adam gitti hayla arkasindan atip tutanlar var..

bu adam daha 24 yasinda,

futbolcu yetenekli galatasarayda ARMAsi icin oynadi senelerce,

arda disariya cikti olay oldu

sevgilisi oldu olay oldu

gece hayatindaydi olay oldu

ICKI sigara kulanmiyor diye olay oldu

pembe giyniyo diye olay oldu

kendi taraftari olan clubun taraftarindan kufur yiyende o oldu..

GALATASARAYA olan askini F5 maclarinda gosterende o oldu..

galatasarayin gozbebegi yine o oldu..

tamam yari yolda birakti bizi,

ama kirgin degilim ardaya,

kendi yolunda gitsin,

gscimbomda yazdigi gibi

Donusun EMRE gibi degil HAKAN SUKUR gibi olsun,

cunku galatasarayin futbolcusuna bu yakisir..

Arda bence ortamın nabzını yoklamış. Birisi çıkıpta 6 da veririz 8 de veririz yeterki sen kal derse kalırdı. Bir sürü yabancı oyuncu gelip gitti iki maç oynamadan milyonlarca dolar aldılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt