Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN
Arda gerçekten Galatasaray'da en sevdiğim futbolcuların başında geliyordu. Takım kaptanıydı, yıldızdı derken Fatih Hoca'nın gelişiyle, takımın düzelmesiyle vs. tam işler rayına oturmuştu. Arda bu sezon şampiyon Galatasaray'ın kaptanı olarak kupayı havalandıracaktı. Ancak Atletico Madrid yeniden araya girdi işleri bozdu. Arda'nın fikrini değiştirmesi çok zamansız oldu. Hani gidersin ama neden şimdi ? Çocukluğundan beri en büyük hayalin olan formaya böyle mi veda etmeliydin ? Baskı, medya, taraftarla aram açıldı vs. diyorsun ama gidişinle onların yanında milyonlarca Galatasaraylıyı da ağlattın.
Şimdi çok istediğin Avrupa hayalin gerçekleşti. Umarım orada kafan rahat bir şekilde mücadele edersin. Biz zaten senin hırsını, mücadeleni sevdik. Umarım bunları İspanya'da da sürdürürsün. Zaten senin için en uygun yer orasıydı. Artık karşında Yalçın gibi kasaplar değil, profesyonel defanslar olacak. En iyi seçimi yaptın İspanya'yla.
Gitmene biraz kızdım ama çok üzüldüm be Arda ... Sen bizim çocuğumuzsun. Kapımız sana her zaman açık. Senin bazıları gibi Galatasaraylıyım diye konuşup sonra vazgeçmeyeceğini biliyorum. Ama elimizde böyle örnekler varken güvenmek çok zor inan ...
Elbet bir gün buluşacağız. Yukarıda yazmışım büyük kaptan olarak hatırlanmayacaksın diye. Bu belki doğru belki yanlış, ama sen bizim için büyük Galatasaraylı olarak kalacaksın hep. Dönüşün elbet olacak. Umarım kötü değil, kral olarak dönersin geri. Ve o zaman yeniden taht kurarsın gönlümüzde, o zaman Bülent abin, Hakan abin gibi, Metin Oktay gibi Galatasaray'ın en büyük değerlerinden olursun.
Yolun açık olsun her zaman. Hoşcakal çocuk, HOŞÇAKAL BÜYÜK GALATASARAYLI !