Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

Atletico 2013 te Estadio La Peineta'ya geçecek biliyorum.

[video=youtube;udH_XQ4h4a8]https://www.youtube.com/watch?v=udH_XQ4h4a8&feature=related[/video]

228799_10150285458977389_310044472388_7569874_3955687_n.jpg

291814_10150285459147389_310044472388_7569875_7914858_n.jpg

294119_10150285459412389_310044472388_7569878_5915618_n.jpg

Arkadaslar acaba Arda Turan imza töreni videosu var mıdır ?

Sporx TV - Bir Arda Turan klibi video - Arda Turan, Klip, Frikik

yemin ediyorum gözlerimden yas geldi

biz senin degerini bilemedik kocum

bazilari simdi kina yakabilir bi tarafina umarim hayatin boyunca hep basarili olursun

Adnan Polat adisi olmasa da şampiyonlar ligine gidebilseydik 2 sene önce ... şimdiye kalmadan Arsenal gibi bir takıma gidecekti eminim

birgün türkiyeye dönersen bu kesin GALATASARAY olacakdir buna kesin eminim UOTE]

Bugün Ligtv de izledim. Arda gerçekten de sıradan bir takıma gittin. İspanya da hedefi 4. lük olan bir takımdasın. Ama burada Şampiyonluğun en büyük adayı ve Bir dev de olacaktın.

Yolun açık olsun ama Türkiye deki gib kimse orada nazını çekmez. Sıradan birisin artık burada çok özeldin. Bunu anladığında geç olacak.

Emre abisi gibi fenere döner.

Şaka len şaka saldırmayın:asd: İngiltere'ye gitse aynı şeyleri söylemezdim ama, Arda İspanya'da kesin başarılı olur, tam ona göre bi lig.

Arda'nın son dakika fikir değiştirip aniden gitmesinin nedeni de bence bugün cevap buldu. Play-Off sistemini daha önceden kulüp ve bazı futbolcular biiliyordu sanırım, Arda'da ne kadar önce kaçıp kurtulursam kârdır demiştir bu ligden ve gitmiştir.

Bugün Ligtv de izledim. Arda gerçekten de sıradan bir takıma gittin. İspanya da hedefi 4. lük olan bir takımdasın. Ama burada Şampiyonluğun en büyük adayı ve Bir dev de olacaktın.

Yolun açık olsun ama Türkiye deki gib kimse orada nazını çekmez. Sıradan birisin artık burada çok özeldin. Bunu anladığında geç olacak.

Hahah evet biz kendimizi kandıralım .. İspanya 4.sü bizi yenip uefayı alıyor ispanyada derbiler oynuyor... Keske gitmeseydi de MAA nın kurbanı olsaydı değil mi? Bence de

ahh ulan ahh yanlis zamanda gittin be kaptan

ama olsun bu taraftar her zaman seninle umarim orda cok basarili olursun

eni sonunda gitti cok üzüldüm ama dogru olani yapti türkiye de artik futbol felan oynanmaz

Çok arayacağız çok...

85'ten sonra Arda'yı izleyin, sadece 85'ten sonrasını, topla yaptıklarını değil, topsuz yaptıklarını, o kadar yani, Arda o adam işte, bunu da bi milli maç sonrası sallayan, adamı asıp kesen tipler için söylüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt