Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

Şans mı desem ama diyemem, çünkü tekniğine ve futbol zekasına hakaret olur. Şöyle desek yine de olur; Futbol şansı var biraz.

Kısaca öyle bir oyuncu ki en kötü oynadığı maçta bile, takımına çok büyük katkı verebilecek Türkiye'de tek, Avrupa'da nadir oyunculardan bir tanesi.

Gene birilerine çarptırarak attın golünü.. :)

Maç 1-1 olduktan sonra resmen kontrolü ele aldı, 1 net gol pozisyonu yaptı, penaltı yaptırdı atamadı Burak Kazması, gitti kendi attı en son.Zaten Ardasız bi milli takım 3 puan alamadı bayadır.Azerbaycanı bile yenememiştik.

sonunda teröristte yapmışlar seni ben daha biş demiyorum ama sen suçlusun şehit askerlerimizin diyecektin yanlış anlaşıldın

Ahmet çakar twitter da şu an Arda'ya sallıyor :eek:

Git ispanyaya maçını oyna gözünü seviyim bırak şu şerefsizleri.

arda sadece futbola konsantre olsa çok daha iyi olur kendisi için. burdaki beş para etmez adamlara laf yetiştirmeye kalkarsa psikolojisi de bozulacaktır eminim. o yüzden sen kendini futbola ver kardeşim hiçbir polemiğede girme bundan sonra. ha bide nolur milli maçlarda duran topların başına geçme bundan sonra:)

Kaptan izledik maçını yine döktürmüşsün. Bizi temsil etmeye devam et kaptan

AZaZ7xJCEAAdIEy.jpg

[video=youtube;3P0fIk0AaFc]https://www.youtube.com/watch?v=3P0fIk0AaFc[/video]

Basarilarinin devami ile Koca Kafa :)

Fenerliler it gibi havlıyorlar şimdi onları anlıyorum da hala içimizde Arda'nın ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu anlayamamış dengesizler(çok daha ağır bir şey yazacaktım aslında ama...) var ona hayret ediyorum.Kendi değerimiz bu adam bizim kendinize gelin yoksa kapak manyağı olacaksınız.

Arda'nın gitmesinde Avrupa hedefleride vardı muhakkak ama asıl gitme sebebi son yıllarda şampiyonlar liginde, Uefada oynayamamız, Medya vs.

En kötü giyinen futbolcu?

Arda Turan:Mustafa Sarp:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt