Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

Oyundan çıkarken Hiddinke birşey dedi mi yoksa ben mi yanlış gördüm?

atleticoya giderek iyi halt yemişsin arda oyunun çok gelişmiş maşallah maşallah..Takımı şampiyon yapıp gitmek işine gelmedi heralde

bi yorgunluk var belli .iyi olcaktır.arda senin için en iyisi olsun aslan .ne yapak yani gidersen gittin ne diye sızlanak ? bu fenerli medyayla,fenerli hakemlerle,fenerasyonla,fenerli millitakım teknik heyetiyle başa çıkılırmı ?

Almanların karşısında çok güçsüz kaldı.

Arda mı Götze mi? Bence her türlü Götze alır.

arda bugün ıslıklanmayı hak etmedi, oyundan çıkarken eski hesaplardan dolayı ardayı ıslıklayan taraftarlarımızı kınıyorum.

hahaha cok guldum. arda mi gotze mi sorusuna. gotze 92 dogumlu arda oturup aglasin. buyuk yetenek arda turan. pffffffffffff

Arda bugünkü yorgun halini anlamadım ama sen hala Galatasaray'ın bir parçasısın bana göre umarım çok başarılı olursun.

arda bugün ıslıklanmayı hak etmedi, oyundan çıkarken eski hesaplardan dolayı ardayı ıslıklayan taraftarlarımızı kınıyorum.

Eski hesaplardan dolayı ıslıklanacagı söyleniyordu ama macta bu yüzden ıslıklandıgını düşünmüyorum...

Ama ıslıklanacagını bile bile Arda'yı oyundan alan Hiddink öküzüne sormak gerek neden Arda'yı oyundan alıyorsun diye????

Arda bugun topmu oynadi?

Kendi kendine oynadi bugun. Top tutmalar, pas atacaga yerde calima gitmeler.

Tum Turkiyeyi yapayalniz sirtina alip

Kurtaracakmis gibi.

adam 1 e 1 de etkiliyim , 1e1 de iyi sayilirim, 1e1 de iyi oldugum soylenir demiyor 1e1 de kalirsam gecemeyecegim kimse yok diyo. iste senin futbolcun bu kafada. eyy turkiye.

adam 1 e 1 de etkiliyim , 1e1 de iyi sayilirim, 1e1 de iyi oldugum soylenir demiyor 1e1 de kalirsam gecemeyecegim kimse yok diyo. iste senin futbolcun bu kafada. eyy turkiye.

1e1 tamamda bi ara ortada 3 kisi var. Orta atacak, yok bi su ønumdeki 2-3 kisiyi bi geciyim derken topu kaptirdi.

Cok kizdim ben ardaya bugun

isabet olmuş gittiği

Ne güzel iste kurtulmusuz.. Arda'ya sus deyip deniyor da bazılarının da susması gerek bence artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt