Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

Bi bakalim dedik,fakat burasi yine cocuklar toplumuna dönmüs.

Arda Hiddink'e ne yapıyorsun sen Hacı der gibi bi muhabbet yaptı. Keşke kalk la ben oturacam burda deyip kaldırsaydı. 3 tane sağbek oynattı adam(Hamit,Sabri,G.G),Selçuk ve Arda oyundan çıkar mı ya?

Uzun zamandır yazmak istiyordum. Tamam futbol içinde saha içi rotasyon önemlidir ama fazla koşmamak için yapılırsa rotasyon, sıkıntı çıkar. Arda dün sahada kaldığı dakikaların yüzde 70 inde santrafor oynadı, Burak'ı sol tarafa attı. Defansın arkasına sarkamadık. Burak da etkisiz gözüktü. Madem koşamayacaksın, söyle hocana forvet arkası oyna

Minibüsüne Atletico flaması astı

Arda Turan yeni takımının flamasını minibüsüne astı

Bugün oynanacak Almanya milli maçı için Milli Takım’la kampta olan Arda Turan minibüsüne yeni takımı Atletico Madrid’in flamasını astı.

Yardımcılarını minibüsüyle Prada mağazasına gönderip kendisine fiyatı 3 bin liradan başlayan takım elbiselerden aldıran Arda son röportajında,

“Biz 50 bindolar alamazken yabancı oyuncular helikopter bakardı” diyerek Galatasaray taraftarının tepkisini çekmişti.

07 Ekim 2011 Cuma, 09:54:58

sattığımız iyi oldu bence. arda yokları oynadı dün. şöyle sıkı bir takım ve defans oyuncularına denk geldimi hiçbirşey yapamıyor arda. arda anca kazakistana azerbaycana patlar malesef bu formuyla

Müller yerlerde sürüdü kaptanı...

olmadı..

Götzeyi, Mülleri falan görünce Arda gözüme çok sıradan geldi.Bu adamların hepsi Arda'dan sonra çıktı piyasaya kat ettikleri yola bakıyorumda biz gözümüzde fazla büyütmüşüz bu adamı

arda pek iyi oynamadi ama yaninda ki adamlara da bir bakmak lazim. istedigi toplari da alamadi zaten. dün kim iyi oynadi ki sanki?

Alman ve ingliz spikerler öve öve bitiremedi Arda´yi.Ama bizim GSCimbom Mourinholar,yine baska mac izlemisler.

Sirf tek basina Almanya defansini perisan etmedi diye,kötü oynadi deniliyor.Helal Olsun.Cok büyüksünüz.

hala karalama kampanyası bırakın artık şu çocuğu ya yapan kendine yapar başarılar arda

yeteneksizin teki. atletico madridin yöneticileri futbolcudan ne anlar (!)

son maçlarda ki performansıyla iyi ki gitmiş diyorum.

ya da benimkisi avuntu.

son maçlarda ki performansıyla iyi ki gitmiş diyorum.

ya da benimkisi avuntu.

avuntu değil gerçek bence. bi insan kendini gram geliştirmez mi yahu. hatta 2 sene öncesine bakarsan gerilemiş bile diyebiliriz. tamam bizim özürlü türk oyuncularımızın yanında baya ön plana çıkıyordu ama öyle çok abartılacak bir futbolcu değildir arda turan. hız yok, şut yok,fizik yok, kondüsyon yok, e sadece yetenekle bi yere kadar, gene çok iyi fiyata sattık biz, bence üzülmeyin boş yere

Bu yabanci dusmani kolpa kaptani bu kadar tartismanin alemi yok

iyi ki gitmis

Arda geçen sene neredeyse maç oynamadı. Tipik Türk sabırsızlığı nefret edici bir durum. Arda fazla kilo vermiş zaten hız yok, biraz daha kuvvetlendiği zaman eski Arda döner. Ortaları şu an için vasat, adam geçemiyor, her an yere düşecek gibi halsiz sahada.

Galiba Arda için ilk kez olumsuz yazıyorum ama Arda resmen bozmuş kendisini. Madrid'e gittiğinden bu yana çok laubali davranıyor. Orada hata yapmamak için oynarken, burada her topu kendisi kullanıyor ve artık kahraman değil "ilah" olmaya çalışıyor. Ona bu özgürlüğü sağlayan maalesef biziz, yani medya ve taraftarlar. Hiddink'in eli mahkum. Koltuğu sallantıda olduğu için Arda ne yaparsa yapsın onu oynatmak "zorunda". Hiddink'e ya tam destek verilmeli, ya da Mustafa Denizli gibi dirençli bir hocayla devam ederek Arda'nın uyarılmaya ihtiyacı var. Hem Milli Takım için hem de kendisi için.

Galiba Arda için ilk kez olumsuz yazıyorum ama Arda resmen bozmuş kendisini. Madrid'e gittiğinden bu yana çok laubali davranıyor. Orada hata yapmamak için oynarken, burada her topu kendisi kullanıyor ve artık kahraman değil "ilah" olmaya çalışıyor. Ona bu özgürlüğü sağlayan maalesef biziz, yani medya ve taraftarlar. Hiddink'in eli mahkum. Koltuğu sallantıda olduğu için Arda ne yaparsa yapsın onu oynatmak "zorunda". Hiddink'e ya tam destek verilmeli, ya da Mustafa Denizli gibi dirençli bir hocayla devam ederek Arda'nın uyarılmaya ihtiyacı var. Hem Milli Takım için hem de kendisi için.

Takim seciyor arkadas. Azerbaycana karsi asirtmalar kahkahalar, onemli Bosna maclarinda kendini kasmalar, Atleticoda kilo vermeler, Galatasarayda sakatim diyip yatmalar falan. Simdi playofflarda akar yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt