Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

timblnt Bulent Timurlenk

O.Pubis'in ne bela bir sakatlık olduğuna ve futbolcunun kariyerini yokuş aşağı çektiğine dair son iki örnek: Diego (Wolfsburg) ve Kaka'dır.

fedakarlık konusunu sergen iyi açıklamıştır,sakatlığının büyüyeceğini bile bile bi maçta oynamak fedakarlık falan değil,komik olmayın falan demiştir sergen,gayet haklı bana göre.

Olmuyor Arda. Iyi futbolcusun akilli adamsin, ama daha cocuksun. Ne zaman hangi adimi atacagini bilmiyorsun. E basinda da sana yol gösterecek kimseler olmayinca böyle bir tablo cikiyor ortaya.

Seneye Allahin izniyle güzel bi yere göndeririz seni, hem sen hem biz rahatlariz.

çok sorumsuz....allah da razı gelmiyor.....

B_1d37f046e386f97365ce7ad937c0337b.jpg

Sakatligi oldugu icin, milli takima katilmayan, yabanci oyuncumuz Baros'un resmidir bu KAPTAN! Gecmis olsun.

B_1d37f046e386f97365ce7ad937c0337b.jpg

Sakatligi oldugu icin, milli takima katilmayan, yabanci oyuncumuz Baros'un resmidir bu KAPTAN! Gecmis olsun.

Baros koşulara dün başladı, Arda geçen hafta başladı.

Milli Takım doktoru oynar raporu verdi yahu. Hala Arda'ya sallıyorsunuz.

Maksat üzüm yemek değil aga bağcıyı dövmek.

Ne olursa olsun yiyecek bu tilkiler ceylanı... Bahane? çok da mühim değil.

Arda hala milli takimda oynamak ici diretiyor bu durumuyla sanki bilmiyoruz. Oynar raporu vermis doktor, Allah razi olsun, parasini biz ödüyoruz nasilsa.

Bana mutluluğun resmini çizebilir misin, Abidin?

Gerçekten ayıp bilip bilmeden aptalca sallayıp duruyorsunuz.Konu farketmez, Arda suçludur, yiyelim yıkalım öldürelim keselim.Yok illa Avrupaya gitmek istiyomuş felan filanda.İlla arupaya gitmek isteyen adam boş mukaveleye imza atar mı?Sözleşmesi biten bir Ardayı Dünyanın her kulübü ilgilenebilir.

Zamanında Emir Satriani'nin Lincoln'ü savunduğu gibi sen de Arda'yı savunuyorsun Ahmet. Bir kişiyi bu kadar koyu bir şekilde savunmak için o kişiye karşı büyük bir sevgi beslemek gerekir. Neticede yeri geliyor 2 saat her şeyi bırakıp buradakilere cevap veriyorsun tek tek. Saygı duyuyorum. :)

Zamanında Emir Satriani'nin Lincoln'ü savunduğu gibi sen de Arda'yı savunuyorsun Ahmet. Bir kişiyi bu kadar koyu bir şekilde savunmak için o kişiye karşı büyük bir sevgi beslemek gerekir. Neticede yeri geliyor 2 saat her şeyi bırakıp buradakilere cevap veriyorsun tek tek. Saygı duyuyorum. :)

Savunmamın nedenleri burada;

https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/47479-kimdir-arda-turan_.html

Emir gibi Gerrard'dan iyi Messi'den teknik, no-look pas atabiliyor diye değil:)

Savunmamın nedenleri burada;

https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/47479-kimdir-arda-turan_.html

Emir gibi Gerrard'dan iyi Messi'den teknik, no-look pas atabiliyor diye değil:)

Emir'in de kendine göre haklı yanları vardı. Ki Lincoln'ün ne kadar yetenekli topçu olduğunu ikimiz de biliyoruz. :)

Ayrıca forumda birisi Emir Satriani yüzünden Lincoln'e bir türlü ısınamadım, Lincoln'ü bir türlü sevemedim tarzı mesaj yazmıştı. Benim için de aynısı Arda için geçerli. O kadar koyu savunuluyor ki istesemde sempati duyamıyorum. Zaten laubaliliği, tavırları yeterince itici, böyle koyu savunulunca daha da itici oluyor.

Ama tabii Arda'ya karşı duyduğun sevgiye hayranım, saygı duyuyorum. Orası ayrı. :)

Emir'in de kendine göre haklı yanları vardı. Ki Lincoln'ün ne kadar yetenekli topçu olduğunu ikimiz de biliyoruz. :)

Ayrıca forumda birisi Emir Satriani yüzünden Lincoln'e bir türlü ısınamadım, Lincoln'ü bir türlü sevemedim tarzı mesaj yazmıştı. Benim için de aynısı Arda için geçerli. O kadar koyu savunuluyor ki istesemde sempati duyamıyorum. Zaten laubaliliği, tavırları yeterince itici, böyle koyu savunulunca daha da itici oluyor.

Ama tabii Arda'ya karşı duyduğun sevgiye hayranım, saygı duyuyorum. Orası ayrı. :)

Seviyorum aga:D Sakatlandığını duyunca bildiğin kahroldum ya...

Bu adamla gözlerimiz aynı anda doldu geçen seneki sivas maçının son dakikasında... Bunun gibi nice örnek. Hamburg maçı sonrası gözyaşları, trabzon maçındaki mücadelesi...

Bu arada senin yazdığına benzer şeyleri ben de yazmıştım, gönderme mi yaptın bilemiyorum. Yani Lincoln'ün gereksiz savunulmasının antipati yaratabileceğini.

Ama sempati duyuyordum herşeye rağmen Lincoln'e, hiçbirşey sevmeme engel olmadı, sonradan yamuk yaptı orası ayrı.

Son olarak Lincoln çok yetenekli adamdı ama Emir'in haklı yanları baya azdı):

Arda'yı sadece siz seviyormuş,destekliyormuş gibi davranmayın lütfen.Yok bi vurmadığımız kalmış da falan filan.Onun iyiliğini istiyoruz biz.Fedakarlık yapmasını değil.Kasığından sakatlığında dolaylı yoldan suçu var Arda'nın."Ama o fedakar,hırslı" diye hatalarını söylemeyecek değiliz.Mustafa Sarp isterse 10 ay sakatlık süresi yaşasın,Arda kadar üzülmem.Ama,Arda'nın hatalarını görmezden gelmeye çalışmak,savunma aracı olarak hırstan bahsetmek garip geliyor bana fazlasıyla."Almanya maçında oynayım,sonra almeliyat olurum" düşüncesinin elle tutulur hiçbir tarafı yok zaten.Gerçeklerin farkına varsın artık.Sakat haliyle Almanya maçında oynarsa kahraman ilan edilmeyecek,aksine futbol hayatının büyük ölçüde etkilenmesine sebep olacak olaylar olacaktır.Dönüm noktası bir maç olsa bir bakımdan olmazsa olmaz diyebilirler.Eleme sadece,ne diye kasıp kendini hırpalayıp durusun anlamam.

Ardanın suçu ne? Yakında Gs tv'de.

ARDA'NIN ÜZERİNDEKİ BASKIYI ALMAK LAZIM-

Arda hakkında birşeyler söylemek istiyorum. Hepimiz futbolcuyuz böyle sakatlıklar olacaktır. Bunun büyütülmesine anlam veremiyorum. Büyütülmesi Arda'ya baskı gibi oluyor. Arda daha gençtir. Beklentiler ne kadar büyük olsa da gerçekçi olmak lazımdır. Camianın O'na böyle yaklaşması gelişmesini engelleyecektir. Son 2 yıldaki istatiktiklerini gördüm, hemen hemen her maçı yapmış. Bu çocuğun dinlenmesi gerekir. O kadar baskı var ki; sakat olduğu halde baskı altında olduğu için birşeyler vermek istiyor. Ama sağlıklı olduğunu sanmıyorum. Üzerindeki baskıyı almak lazım.

Hamit Altintop'un yorumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt