Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Abi bazı sitelerde ilk yarıyı kapayabilir deniliyo ama başkas bi sitede ardanın oynayıp oynamayacağı belli değil diyo bu nası bi saçmalık ya o zaman bütün oyuncularımızı bacakları kopana kadar milli takıma yollayalım artık paf takımıyla çıkarız sahaya

''arda, güçlü olmalı, çünkü o bir kaptan. bir benzetme yapmak gerekirse, yüksek bir ağaçsanız en çok rüzgarı siz alırsınız. arda bunu aşar ve taraftarlarla barışır."

Frank Rijkaard

Arkdaslar ardanin durumu ne zaman netlik kazanacak her heber sitesinden bir ses cikiyor tam olarak ne zaman iylesecek sahalara donacak ?

hiç profesyonel davranmıyosun arda

sakat olduğunu bile bile oynamaya çalışıyosun

1 maç için en az 15 maç kaçıracaksın

o 1 maçta da zaten oynayamıyosun

hiç profesyonel davranmıyosun arda

sakat olduğunu bile bile oynamaya çalışıyosun

1 maç için en az 15 maç kaçıracaksın

o 1 maçta da zaten oynayamıyosun

Sakat olduğunu blmek ne?Kasık sakatlığının ne zaman nüksedeceğini bilemezsin antremandada olur maçtada.

''Aşırı milliyetçi bir insanım. Türklüğümle gurur ve onur duyuyorum. Ama bu söylediğim yanlış anlaşılmasın. Pasaportum farklı olsaydı her şey çok daha farklı olabilirdi. Çünkü aynı yaş grubunda defalarca milli takımda oynadığım oyuncuların hepsi Arsenal'de, Real Madrid'de veya Avrupa'nın en büyük kulüplerinde oynuyorlar. Sadece benim için değil. Benim yaşımdaki tüm oyuncular için durum aynı. Avrupa üçüncüsü olmuş bir takımın oyuncusuyum. Orada iyi oynadığımı ve etkili olduğumu düşünüyorum. Ancak, orada benden daha az etkili olan futbolcularla beni kıyaslasanız, herkes onların iyi oynadığını söyler. Bunda pasaportlarının çok etkisi var. Bizim Türk olmamız, altyapımızın biraz daha eksik olması büyük bir eksiklik gibi gözüküyor.''

Peki niye böyle hic düsündün mü Kaptan, niye Avrupalilar bu kadar soguk bakiyor Türk oyunculara? Bir Israilli bile Chelseade oynayabilirken, sen niye oynayamiyorsun? Bu soruyu kendine sormadiysan bile cevabini herkese vermis oldun.

''Aşırı milliyetçi bir insanım. Türklüğümle gurur ve onur duyuyorum. Ama bu söylediğim yanlış anlaşılmasın. Pasaportum farklı olsaydı her şey çok daha farklı olabilirdi. Çünkü aynı yaş grubunda defalarca milli takımda oynadığım oyuncuların hepsi Arsenal'de, Real Madrid'de veya Avrupa'nın en büyük kulüplerinde oynuyorlar. Sadece benim için değil. Benim yaşımdaki tüm oyuncular için durum aynı. Avrupa üçüncüsü olmuş bir takımın oyuncusuyum. Orada iyi oynadığımı ve etkili olduğumu düşünüyorum. Ancak, orada benden daha az etkili olan futbolcularla beni kıyaslasanız, herkes onların iyi oynadığını söyler. Bunda pasaportlarının çok etkisi var. Bizim Türk olmamız, altyapımızın biraz daha eksik olması büyük bir eksiklik gibi gözüküyor.''

Peki niye böyle hic düsündün mü Kaptan, niye Avrupalilar bu kadar soguk bakiyor Türk oyunculara? Bir Israilli bile Chelseade oynayabilirken, sen niye oynayamiyorsun? Bu soruyu kendine sormadiysan bile cevabini herkese vermis oldun.

Arda'nın Avrupa'da oynamama sebebi Galatasaraylı'lığıdır. Peki sen hiç düşündün mü?

Size Emre Belözoğlu gibi adamlar lazım. Daha iyisine layık değilsiniz.

Arda'nın Avrupa'da oynamama sebebi Galatasaraylı'lığıdır. Peki sen hiç düşündün mü?

Yahu adamın söylediğiyle bunun ne alakası var şimdi

Emre Galatasaray'dan İntere gitti

İnter yaz döneminde Ardayı istese Arda gitmiycekmiydi sanıyorsunuz?

Hadi Emreyi geçtik Okandamı Galatasaraylı değildi ? Hakan Şükürdemi Galatasaraylı değildi takımı bırakıp gittiler

6 hafta? Çok uzun. Acil şifalar diliyorum. Geçen seneden kalan sakatlığı yaşıyormuş. Nüksetmiş sanırım. Olaya milli takıma gidip gitmemesi bazında görmemek lazım. Milli takımda antremanı yarıda bırakmış. Gitmemiş olsaydı sakatlığını konuşmuyor ama erteliyor olacaktık. Takımımızla çıktığı ilk antremanda da aynı sakatlığı nüksedecekti sadece 1,5 hafta sonra konuşuyor olacaktık :) Yani olayı "Milli takıma gitti, gitmeseydi!" ye indirgememek lazım.

Whatever Happened, Happened :)

Olan olmuştur.

Suçlu aramak yersiz, çözüm arayalım..

Oktay Derelioğlu'yu dinliyordum geçen, "Arda'ya tavsiyem grashoppers doktoruna gitsin. Bu sakatlığın ustası. Aynı sakatlığı bende yaşamıştım. 2,5 ay çok acı çektim. Bu doktor 3 günde ayağa kaldırdı top oynayabilir hale geldim. Boşuna beklemişim" dedi.

İnşallah dediği gibi olur. Çünkü, aynı doktoru Emre'de önermiş. Bakalım, göreceğiz..

İnşallah en kısa zamanda sahalara döner kaptan. Ağlamasıda çok üzücüydü.

Ya ne alakasi var? Türk oyuncularinin maalesef hic biri profesyonel degil, Avrupalilar bunu görmüyor mu? Bundan önce Avrupa'ya giden oyuncularimizin yüzde 90'i tipis tipis dönmedi mi ilk firsatta? Düsünce yapisi degismedigi sürece Türk oyuncularinin Avrupaya gidip, basari elde etmelerini beklemek hayal. Niye Arda'ya en ufak bir sey söylendiginde bu kadar agresiflesiyorsunuz, saldiriya geciyorsunuz bilmiyorum. Galatasarayliligiymis.. Evet, kesin Galatasarayli oldugundan teklif almiyordur. Galatasarayli olmasa simdiye Real Madrid'de oynardi dimi?

4 ay diyenler var. Çok fazla:S İnşallah o kadar uzun sürmez.

Yahu adamın söylediğiyle bunun ne alakası var şimdi

Emre Galatasaray'dan İntere gitti

İnter yaz döneminde Ardayı istese Arda gitmiycekmiydi sanıyorsunuz?

Hadi Emreyi geçtik Okandamı Galatasaraylı değildi ? Hakan Şükürdemi Galatasaraylı değildi takımı bırakıp gittiler

Euro 2008'de finalde oynasaydık yada kupayı alsaydık Arda'da giderdi.

Emre ile Okan bedavaya gittiler ayrıca. Arda yapsa öyle birşeyi demediğinizi bırakmazdınız. Atletico Madrid istedi Arda'yı fakat Adnan Polat satmadı.

Arda'nın futbol hayatını bitiren adam Adnan Polat'tır.

timblnt Bulent Timurlenk

O.Pubis'in ne bela bir sakatlık olduğuna ve futbolcunun kariyerini yokuş aşağı çektiğine dair son iki örnek: Diego (Wolfsburg) ve Kaka'dır.

Bu kadar kolpa olamaz! Kaka'nın sakatlığını bilmiyorum. Ama Diego'da Sağ uylukta, arka adelesinde çekme olmuş -iç kanama yapmış, sonra yırtılma olmuştu.

Pubis falan hikaye. iyi sallamış. Kaka'yı bilmiyorum.

Bu kadar kolpa olamaz! Kaka'nın sakatlığını bilmiyorum. Ama Diego'da Sağ uylukta, arka adelesinde çekme olmuş -iç kanama yapmış, sonra yırtılma olmuştu.

Pubis falan hikaye. iyi sallamış. Kaka'yı bilmiyorum.

Kaka doğru, pubis geçiriyor, o yüzden uzun zamandır sahalarda yok.

Euro 2008'de finalde oynasaydık yada kupayı alsaydık Arda'da giderdi.

Emre ile Okan bedavaya gittiler ayrıca. Arda yapsa öyle birşeyi demediğinizi bırakmazdınız. Atletico Madrid istedi Arda'yı fakat Adnan Polat satmadı.

Arda'nın futbol hayatını bitiren adam Adnan Polat'tır.

Emre ve Okan'a da demedigimizi birakmadik zaten takimi birakip gittiklerinde. Ardaya mahsus bir durum degil yani. Ayrica Rusya da final oynamadi, ama Arsenal Arda'dan yasca cok daha büyük olan Arshavin'e, 16 milyon Euro gibi bir rakam ödedi. o parayi Arda icin verselerdi satmazmiydi Adnan Polat sence? Bir takim transferin son günü de kaptanini satmaz. Hele ki o paraya. Zaten Arda'yi transferin son günü almak istemek de ayri bir komedi, pek inandirici gelmedi. Arda icin 10 milyon'un üstünde bir teklif gelseydi daha mantikli bir zamanda, Adnan Polat satardi, üstüne de göbek atardi. Türk oyuncularinin simarik, tembel, amatör ve istikrarsiz oldugunu Avrupa kulüpleri de görüyor maalesef. Bu güne kadar en yetenekli oyuncularimizi sattik Avrupaya da ne oldu? Futbollari sinif mi atladi, daha mi büyük futbolcu oldular? Yoksa ilk firsatta pes edip, kosa kosa geri mi döndüler?

Emre ve Okan'a da demedigimizi birakmadik zaten takimi birakip gittiklerinde. Ardaya mahsus bir durum degil yani. Ayrica Rusya da final oynamadi, ama Arsenal Arda'dan yasca cok daha büyük olan Arshavin'e, 16 milyon Euro gibi bir rakam ödedi. o parayi Arda icin verselerdi satmazmiydi Adnan Polat sence? Bir takim transferin son günü de kaptanini satmaz. Hele ki o paraya. Zaten Arda'yi transferin son günü almak istemek de ayri bir komedi, pek inandirici gelmedi. Arda icin 10 milyon'un üstünde bir teklif gelseydi daha mantikli bir zamanda, Adnan Polat satardi, üstüne de göbek atardi. Türk oyuncularinin simarik, tembel, amatör ve istikrarsiz oldugunu Avrupa kulüpleri de görüyor maalesef. Bu güne kadar en yetenekli oyuncularimizi sattik Avrupaya da ne oldu? Futbollari sinif mi atladi, daha mi büyük futbolcu oldular? Yoksa ilk firsatta pes edip, kosa kosa geri mi döndüler?

Türk olduğu için gidemiyor zaten. Pasaport önemli.

Türk olduğu için gidemiyor zaten. Pasaport önemli.

Bu durumu pasaporta baglamak, basarisizligi da sanssizliga baklamak gibi oluyor biraz. Yani isin kolayina kacmak. Arda da bahane olarak kendine Pasaportu secti, onu desteklemek icin de hep ayni bahane kullaniliyor. Bu ülkeden daha önce onlarca futbolcu gitti yurt disina. Hepsinin de Pasaportu ayni. Su an Chelsea'de bir Israilli oynuyor. Pasaport degil engel olan, Türk olmalari onlari Avrupalilarin gözünde olumsuz gösteriyor. Bunlarin nedenlerini de hepimiz biliyoruz da, görmemezlikten gelmek daha kolay. Yoksa Servet'in neden Marsilyaya gidemedigini biliyoruz aslinda.

Ortalığı Özer'e bıraktın ya lan, en çok ona üzülüyorum. Ne vardı sanki sakat sakat oynamasaydın da şimdi bu gece oynasaydın.

Az önce Arshavin Arsenal'e gitti ama Arda gidemedi gibi bir şey okudum. Yapmayın etmeyin, Arshavin lan bu. Boru değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt