Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Azalarak biteceğine inanıyorum..

Sinem'den ayrilmis sanirim.

Yıl olmuş 2012 hala Arda'dan konuşanlar var.

ligtvden ömer güvençe 15-20 dakikalık bir röportaj vermiş beyefendi, bakalım yine neler yumurtladı

Hayri Cund 2 tane formasını almış bugün.

Arda'nın yaptığı çok şey olabilir hatalı ama bence bu yaptıklarında herkesin biraz payı var. Malesef çok çabuk insanları büyütüp küçültüyoruz. Belki böyle yapılmasaydı şu an bizde oynuyor olurdu rahat rahat. Kaptanlık verilmesi en büyük hataydı belki de. İnsanları kaybetmek kolaydır her zaman.

Ömer Güvenç ile röporaj yapmış Ömer denen truva atı gündem yaratmak için okadar puştça sorular sormuş ki Arda bukez malzeme vermemiş ama.

Arda Turan: Ben her zaman Galatasaraylı olduğumu ifade ediyorum.Ama hayatın ne getireceği belli olmaz fakat şu an bunları düşünmüyorum

aynısını beleşoğlu da diyordu, boş adam arda

Ardasiz Galatasaray o kadar güzel ki bu takimin kaptani kim diye kimse sormuyor mesela bu bile cok sey söylüyor bize arkadaslar.

Arda NTV Spor canli yayininda Ridvan abisiyle bulustu simdi.

arda yol yapıyor ama akıllanmış gibi biraz, her cümlenin sonunda "konuşunca yanlış anlaşılıyorum" kılıfını da koymayı ihmal etmiyor :D

Konuşmasın o zaman.89456984 tane programa çıkmak zorunda mı?Amacı gündem yaratmak zaten.

Saka maka arda suan gelse kimse istemez. Takimin bu denli basarili olmasi onu unutturdu bize. Iyi de olmus. Geri de gelmesin , Galatasarayin kapisi kapali artik ona.

Avrupada oynuyor diye destek oluyordum ama ; Arda trye donersen diye soru sorarken muhabir,bu isler belli olmaz profsyenelm , hersey olabilir ama madde var sozlesmemde , tarzinda biseyler soyledi. Bu adam fenere gelirse sasirmayin. Neyse. Arda biz cok mutluyuz. Sende bize uzak ol.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

fenere gitse nolur ya, şampiyon mu yapacak. yapsa bizi yapardı zaten

arda simartildi.

alt yapidna geldi, onun gibisi yok, olmadi , messi den iyi, aguerodan iyi vs vs diye diye cocuk kendini bir b.k sandi.

sonra üstüne 10 numarayi verdiler, kaptanligi verdiler

ama genel olarak baktiginda, arda Galatasarayda ne yapmis, yada söyle diyelim, arda Galatasaraya ne vermis?

bir sampiyonlugu var sanirim sadece.

arda simartildi.

alt yapidna geldi, onun gibisi yok, olmadi , messi den iyi, aguerodan iyi vs vs diye diye cocuk kendini bir b.k sandi.

sonra üstüne 10 numarayi verdiler, kaptanligi verdiler

ama genel olarak baktiginda, arda Galatasarayda ne yapmis, yada söyle diyelim, arda Galatasaraya ne vermis?

bir sampiyonlugu var sanirim sadece.

Oda 66 numarayken :D

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

8.20'ye gelin, adamin sesi titredi Galatasaray hakkinda konusmasi istenince :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt