Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Bak buraya yazıyorum, yakındır dönmesi galatasaraya...

Büyük kaptan diye bağırdım günlere acıdım hakkaten

..arda ispanyada harikalar yaratır diyenler vardı bu forumda.burdakinin 2 katı koşmasına rağmen vasat üstü oynuyor.zaten senede en az 10 maç sakat.kesinlikle geri gelmesini istemem

Yapmayın abi, tamam en kötü zamanda bıraktı gitti, çok konuşuyor, çok sakatlanıyor ama en iyi yerli sol kanat Arda'dan bahsediyorum. Galatasaraylı olduğunu da kimsenin şüphesi yok. Bu takıma makul bir fiyat karşılığı geri dönmesini çoğunluk ister.

Psikolok veya psikoloijden anlayan varsa lütfen yorumlasın,

Bir insan neden sürekli ben mutluyum, ben huzurluyum deme ihtiyacı duyar??

Psikolok veya psikoloijden anlayan varsa lütfen yorumlasın,

Bir insan neden sürekli ben mutluyum, ben huzurluyum deme ihtiyacı duyar??

Mutsuz ve huzursuz olduğu için karşı tarafa bu tarz laflar söyleyerek aksini iddia etmeye çalışıyor ama ne yazık ki başarılı olduğu söylenemez.Arda beni çok yanılttı.İyi bir Galatasay'lı olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım.Bu saatten sonra geri gelse ne olur,alırlarsa hata yaparlar.

Ne yapmış gene?

1 2 gün evvel lig tv de güzel konuşmuştu bu 1 günlük kısacık arada yine konuşmuş olamaz?

Lig Tv'deki videoda 8.20'den sonraki konuşmada Galatasarayla ilgili soru için "çok iyi oynuyoruz" diyerek Ardayı Fenere yakıştıran herkese iyi cevap verdi diye düşünüyorum

Daha önceki konuşmasında "bu kulüp" dediğinden tepkileri topladığı için böyle bir yalakalık çabası içine girmesi normal..

An itibariyle takımı 38. dakikad 1-0 öne geçti Granada karşısında. Miranda attı.

Geri dönerse artık eski tadında olmaz.Gitsin bjkye,fbye.Sene sonunda dönmek için yalvarır bize ama umarım almayız.En ihtiyacı olunan dönemde arkasına bile bakmadan kaçtı gitti.Şimdi ne hali varsa görsün.Efsane olabilecekken,adı sıradan furbolcuların yanına yazılacak!

Daha önceki konuşmasında "bu kulüp" dediğinden tepkileri topladığı için böyle bir yalakalık çabası içine girmesi normal..

An itibariyle takımı 38. dakikad 1-0 öne geçti Granada karşısında. Miranda attı.

Ya ne abarttınız bu kulüp demesini. Bu röportajda da orada diyor sonra yanlış anlarlar falan deyip sitemkar biçimde düzeltiyor. Arda'yı asla savunmuyorum ama o lafı bilerek demedi.

bu kadar kim , trip saglıga zarar renktaşlar ..

zamansız gitti etti hala laflar . bilmiyonuz sanki buranın çocugu oldugunu

Ya ne abarttınız bu kulüp demesini. Bu röportajda da orada diyor sonra yanlış anlarlar falan deyip sitemkar biçimde düzeltiyor. Arda'yı asla savunmuyorum ama o lafı bilerek demedi.

Yok takıldığımdan değil ben de saçma buldum insanların "bu kulüp" lafına takılmasını zaten. "Çok iyi oynuyoruz" diyerek tekrar taraftarın gözüne girmeye çalışıyor. Bunu yapması da normal ama uyuz oluyorum herife o yüzden yapmacık geliyor.

Fb ye gitsin gibi saçma sapan laflar etmeyin,Arda Türkiye ye dönecekse sadece Galatasaray a döner.

gün aşırı konuşuyor maşallah,adam medyatik olmayı seviyor, kimse çıkıp demesin artık medya bitirdi diye :(

Fb ye gitsin gibi saçma sapan laflar etmeyin,Arda Türkiye ye dönecekse sadece Galatasaray a döner.

bence bunddan öyle emin olma arkadas Galatasaraya arda öyle kolay kolay gelemez artik sen Galatasaray yi Fatih hoca ve yönetime calim at sonra tekrar Galatasaraya dön böyle birsey olmaz bence Karsiyaka ya giderse sasirmam.

Şımarıklığını,tavırlarını bende sevmiyorum ama kalitesini tartışmayın.Selçuk ile birlikte en yetenekli Türk oyuncu.18 yaşında,İngiltere´de Liverpool´a karşı şov yapmış bir adamdan bahsediyoruz.

Şımarıklığını,tavırlarını bende sevmiyorum ama kalitesini tartışmayın.Selçuk ile birlikte en yetenekli Türk oyuncu.18 yaşında,İngiltere´de Liverpool´a karşı şov yapmış bir adamdan bahsediyoruz.

Bence de kalitesini tartışmaz düpedüz aptallık, bugün atletico'nun en önemli oyuncularından biri olmak öyle kolay değil.Ama bizde ki performansını tartışırım.Avrupa da kupa kaldırmak hedefim dedi olmadı hak vermek lazım takım da o dönemlerde hiç düzlüğe çıkamadı.Ama arkadaş bi febe maçı hediye etseydin bari.Biz de tosuncuk gibiydi bugün maçını izledim baya zayıflamış.

Atletico-Besiktas öncesi verdigi Lig TV röporajinda, Galatasaray hakkinda " Bu sezon iyi top oynuyoruz" dedi.

Yani her Galatasaray taraftari gibi Galatasaray hakkinda konustugu zaman "biz" dedi, "onlar" demedi.

Ne olursa olsun, Galatasaray'a 11 Milyon Euro kazandirdi, saygi duymak lazim !

Arda'nın boyle olmasının sucu ;

1. Yonetim

2. Basın

3. Taraftar

Her futbolcudan kusursuz olmasını beklesende bos bir beklenti olur, Arda 66'yken iyiydi, gercek Arda Turan'dı. Galatasaray kendi icinde bitirdi Arda'yı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt