Refik Arkın
Tecrübeli Üye
- 4 Haziran 2011
- 5.609
- 0
- 1.021
Cevap: #10 Arda Turan
Bak buraya yazıyorum, yakındır dönmesi galatasaraya...
Bak buraya yazıyorum, yakındır dönmesi galatasaraya...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
..arda ispanyada harikalar yaratır diyenler vardı bu forumda.burdakinin 2 katı koşmasına rağmen vasat üstü oynuyor.zaten senede en az 10 maç sakat.kesinlikle geri gelmesini istemem
Psikolok veya psikoloijden anlayan varsa lütfen yorumlasın,
Bir insan neden sürekli ben mutluyum, ben huzurluyum deme ihtiyacı duyar??
Lig Tv'deki videoda 8.20'den sonraki konuşmada Galatasarayla ilgili soru için "çok iyi oynuyoruz" diyerek Ardayı Fenere yakıştıran herkese iyi cevap verdi diye düşünüyorum
Daha önceki konuşmasında "bu kulüp" dediğinden tepkileri topladığı için böyle bir yalakalık çabası içine girmesi normal..
An itibariyle takımı 38. dakikad 1-0 öne geçti Granada karşısında. Miranda attı.
Ya ne abarttınız bu kulüp demesini. Bu röportajda da orada diyor sonra yanlış anlarlar falan deyip sitemkar biçimde düzeltiyor. Arda'yı asla savunmuyorum ama o lafı bilerek demedi.
Fb ye gitsin gibi saçma sapan laflar etmeyin,Arda Türkiye ye dönecekse sadece Galatasaray a döner.
Şımarıklığını,tavırlarını bende sevmiyorum ama kalitesini tartışmayın.Selçuk ile birlikte en yetenekli Türk oyuncu.18 yaşında,İngiltere´de Liverpool´a karşı şov yapmış bir adamdan bahsediyoruz.