Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Oha,

adam bize 11 Milyon Euro kazandirdi,

altyapimizdan yetisti,

yurt disina gitti, orada ülkemizi temsil ediyor.

Daha ne istiyorsunuz ki bu adamdan ?

Yazik ya.

hazırlık döneminin sonunda takımının kendini kanıtlama senesinde yüz üstü bırakıp gitti para kazandırmış bizden aldıgı yıllıklara primlere saysın

Sanki Arda Turan gibi oyuncular bizim ülkede cok yetisiyor, yerden yere vuruyorsunuz.

Bir Türk Milleti klasigi: adami yücelt, sonra yerden yere vur.

Arda 66 numarayla oynarken, Lincoln gittikten sonra, 10 numara + kaptanlik pazubandi verildi.

BÜYÜK KAPTAN oldu, taraftarlar öyle bagirdi.

Isler yürümeyince, Arda da sakat iken, suclu arandi, ve Arda'ya ana avrat düz küfür edildi.

Herseye ragmen herif oyunu oynamaya calisti, basin hicbir zaman cocugun pesini birakmadi, hep gereksiz haberler yapip, konsantrasyonunu bozdu.

sonra Aysal geldi, Terim geldi, ama Arda kafasina koymus ben gitcem diye,

gec olsa da, yine de, cocugun gidecegi belliydi.

caglarin maalesef beyin olumu gerceklesmis aci kaybimis :/

Arda 66 numarayla oynarken, Lincoln gittikten sonra, 10 numara + kaptanlik pazubandi verildi.

Isler yürümeyince, Arda da sakat iken, suclu arandi, ve Arda'ya ana avrat düz küfür edildi.

Herseye ragmen herif oyunu oynamaya calisti, basin hicbir zaman cocugun pesini birakmadi, hep gereksiz haberler yapip, konsantrasyonunu bozdu.

keşke hep 66 numara sipsi olarak kalsaydı keske ben kaptan olucam diye maç sonu toplantılarında aglamasaydı

senin doktorun çıkıp arda şimdiye iyileşmesi lazımdı derse ama sen milli maçlarda köpek gibi oynayıp Galatasaray a gelince sakatım diye 1 sezon yatarsan orda burda fotografların gözükürsede afedersin ama taraftar sana tepki gösterir

adam bizdeyken hazırlık kampında domuz gibiydi noldu arda bey o kiloları vermek atletico madrid e gidince mi aklına geldi zaten Galatasaray babanın çiftligi bir çaba göstermene gerek yok

ayrıca madem bu kadar netti tavrın niye çıkıp hazırlık kampı başında ben gidicem ona göre planınızı yapın demedin

Basınla, medyayla kendisi iç içeydi kimse hikaye okumasın. Fener medyası diyip duruyoruz. Fener medyasının şu anda üzerine oynamaya en müsait olduğu adam Selçuk İnan. Fener'i reddedip bize geldi ve şu anda Türkiye'nin en iyi 2 oyuncusundan biri Burak'la beraber. Selçuk medyaya koz verse şu anda Arda kadar kötüydü durumu. Ama Arda gibi hem "medya benle çok uğraşıyo yaa" diyip hem de medyaya malzeme vermek yerine işine bakıyor.

Basınla, medyayla kendisi iç içeydi kimse hikaye okumasın. Fener medyası diyip duruyoruz. Fener medyasının şu anda üzerine oynamaya en müsait olduğu adam Selçuk İnan. Fener'i reddedip bize geldi ve şu anda Türkiye'nin en iyi 2 oyuncusundan biri Burak'la beraber. Selçuk medyaya koz verse şu anda Arda kadar kötüydü durumu. Ama Arda gibi hem "medya benle çok uğraşıyo yaa" diyip hem de medyaya malzeme vermek yerine işine bakıyor.

şu elmayla armutu neden yanyana koyuyorsun . selçukla ardanın medya önündeki popülerligi tamamen farklı .. ardanın yanında selçuk kimdir ? medya neden üstüne gitsin ? bir popülerligi var mı ? selçuk habaeri ne kadar tiraj yapabilir ? ufuk ceylanla karşılaştırsan daha makul .. adam gelin bana çöyle böyle yapın demedi.. bizim 7cedden bozuk paparazzi dedikleri mallık yüzünden bıktı , her önüne gelen oturdugu yerden salladığı , rencide ettigi için bıktı ..

şu elmayla armutu neden yanyana koyuyorsun . selçukla ardanın medya önündeki popülerligi tamamen farklı .. ardanın yanında selçuk kimdir ? medya neden üstüne gitsin ? bir popülerligi var mı ? selçuk habaeri ne kadar tiraj yapabilir ? ufuk ceylanla karşılaştırsan daha makul .. adam gelin bana çöyle böyle yapın demedi.. bizim 7cedden bozuk paparazzi dedikleri mallık yüzünden bıktı , her önüne gelen oturdugu yerden salladığı , rencide ettigi için bıktı ..

He o açıdan doğru. Sinem Kobal gibi bir kız arkadaşı yok oradan kaybediyor, doğru.

Ama ne bileyim, gece bi yere çıktığında Paparazzi'le illa ki yakalar. Yani illa manken bi manitasının olması gerekmiyor, anlatabiliyor muyum?

Senin dediğini anladım, haklısın da o konuda.

kaybediyor derken inş gündemde kalmak için sinemle oldugunu ima etmemişsindir ..

ama arda kadar malzeme olmuyor işte .. hem sinem kobal gibi ünlü biriyleyse daha da olay olur .. kim napsın tanınmamış sevgilisiyle gezen topçunun haberini vssini

Bir de Bilbao maçındaki oyununu Bosna-Türkiye maçını domine edişine benzettim

[video=youtube;W1jXpthNnWk]https://www.youtube.com/watch?v=W1jXpthNnWk[/video]

Gokhan Gonul bildigin ..... etmis yani o mac

kaybediyor derken inş gündemde kalmak için sinemle oldugunu ima etmemişsindir ..

ama arda kadar malzeme olmuyor işte .. hem sinem kobal gibi ünlü biriyleyse daha da olay olur .. kim napsın tanınmamış sevgilisiyle gezen topçunun haberini vssini

Yok onu ima etmedim. Dediğin doğru bişey demiyorum ona. Ama Sinem Kobal'la da olsa, Bülent Ersoy'la da olsa dikkat etsin abi. Her adımına dikkat etsin. Şikayet etmeyecekse tamam, ama çok malzeme verdi.

Bu arada iyi oynamış bilbao maçında.

ben ardacı yada anti ardacı degilim ama bence berbat oynamış o kadar top kullanmış tek olumlu hareketi yok nerdeyse

birsürü top kaybetmiş bencilce oynamış tercih hataları takımı yavaşlatması felaket derecede bence. sol ayakla vurduğu şutlar gereksiz

çalım atmak iyi futbolsa ayrı. videodaki tek iyi ozellik çalım atması.

Bir tane sağ ayağının dışıyla verdiği pas var adam kaleciyle karşı karşıya kalmış, bir de arka direkte falcao'ya kestiği top var bunlar gol olabilirdi. Bir de kaybettiği toplar kadar çaldıklarını da eklemek gerekir bence. Topu ayağında tutması demek karşı takımın tutamaması demektir aynı zamanda. Sen karşı alana yerleşirsin defansın ileri çıkar vs. Böyle katkıları vardır. Daha efektif oynayabilirdi tabii.

İyi de ezmiş bütün topları. Çalıma girmek iyi oynamaksa bilemem tabi.

Al liseli al

İspanyol basınından Arda'ya övgüler

İspanyol basını, La Liga'da Athletic Bilbao'yu 2-1 yenen Atletico Madrid'de forma giyen Türk futbolcu Arda Turan'a övgüler yağdırdı.

El Pais gazetesi, ''Arda Turan herkese karşı oynuyor'' başlığı altında verdiği haberde, ''Atletico'da futbolu ortaya koyan, takımı fişekleyen tek futbolcu'' yorumunda bulundu.

Arda'nın futbolunun, teknik direktör Simeone'nin sisteminin bir parçası olmadığı, Türk futbolcunun özel bir stile sahip olduğu vurgulanan yazıda, ''her zaman topa sahip olmak isteyen ve kimsenin yapmadığı gibi topla oynayan Arda'nın, takım arkadaşlarına iyi bir yol açıcı olduğu'' ifade edildi.

İspanyol basını, Athletic Bilbao maçının ilk yarısında sahanın en iyisi olarak Arda'yı gösterirken, AS gazetesi, ''Arda parıldadı. Türk futbolcunun mükemmel maçı, çok büyük bir teknik kapasiteye sahip ve asla bunu saklamıyor. Sahadan alkışlarla ayrıldı'' diye yazdı.

Diğer spor gazetelerinden Marca ise ''Atletico Madrid için bir kaynak. Türk futbolcu maça çok motive başladı ve ilk yarının en iyi hareketleri ondan geldi. Saldırdı ama aynı zamanda top da çaldı'', El Mundo Deportivo da ''Fırtına gibi başladı ve en tehlikeli atakları yarattı. Ama kendini tüketti'' ifadelerini ön plana çıkardı.

Öte yandan, Athletic Bilbao karşısındaki galibiyetle puanını 39'a çıkaran ve ligde 7'nci sıraya yükselen Atletico Madrid'in, ilk 4'e kalarak gelecek sezon UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için yeniden ümitlendiği belirtildi.

Kaynak Ntvspor

ben ardacı yada anti ardacı degilim ama bence berbat oynamış o kadar top kullanmış tek olumlu hareketi yok nerdeyse

birsürü top kaybetmiş bencilce oynamış tercih hataları takımı yavaşlatması felaket derecede bence. sol ayakla vurduğu şutlar gereksiz

çalım atmak iyi futbolsa ayrı. videodaki tek iyi ozellik çalım atması.

''mis'' ile ''mus'' ile konusmakla olmuyor. Maci izleseydin. Evet agir oynuyor ama sandigin gibi takimi da yavaslatmadi dun. Zeki adam bir kere. takimi organize eden, baski yediklerinde hem geriye yardim eden hem de ileride top saklayabilen bir adam... Acikcasi Arda ya da Diego olmadiginda Atletico cok kotu bir takim. Futbol akli olan bu ikisi var sadece...Zaten biraz daha hizli olsa emin ol Atletico da oynamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt