Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Al liseli al

İspanyol basınından Arda'ya övgüler

İspanyol basını, La Liga'da Athletic Bilbao'yu 2-1 yenen Atletico Madrid'de forma giyen Türk futbolcu Arda Turan'a övgüler yağdırdı.

El Pais gazetesi, ''Arda Turan herkese karşı oynuyor'' başlığı altında verdiği haberde, ''Atletico'da futbolu ortaya koyan, takımı fişekleyen tek futbolcu'' yorumunda bulundu.

Arda'nın futbolunun, teknik direktör Simeone'nin sisteminin bir parçası olmadığı, Türk futbolcunun özel bir stile sahip olduğu vurgulanan yazıda, ''her zaman topa sahip olmak isteyen ve kimsenin yapmadığı gibi topla oynayan Arda'nın, takım arkadaşlarına iyi bir yol açıcı olduğu'' ifade edildi.

İspanyol basını, Athletic Bilbao maçının ilk yarısında sahanın en iyisi olarak Arda'yı gösterirken, AS gazetesi, ''Arda parıldadı. Türk futbolcunun mükemmel maçı, çok büyük bir teknik kapasiteye sahip ve asla bunu saklamıyor. Sahadan alkışlarla ayrıldı'' diye yazdı.

Diğer spor gazetelerinden Marca ise ''Atletico Madrid için bir kaynak. Türk futbolcu maça çok motive başladı ve ilk yarının en iyi hareketleri ondan geldi. Saldırdı ama aynı zamanda top da çaldı'', El Mundo Deportivo da ''Fırtına gibi başladı ve en tehlikeli atakları yarattı. Ama kendini tüketti'' ifadelerini ön plana çıkardı.

Öte yandan, Athletic Bilbao karşısındaki galibiyetle puanını 39'a çıkaran ve ligde 7'nci sıraya yükselen Atletico Madrid'in, ilk 4'e kalarak gelecek sezon UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için yeniden ümitlendiği belirtildi.

Kaynak Ntvspor

:):):):):):):):):):):)

ben ardacı yada anti ardacı degilim ama bence berbat oynamış o kadar top kullanmış tek olumlu hareketi yok nerdeyse

birsürü top kaybetmiş bencilce oynamış tercih hataları takımı yavaşlatması felaket derecede bence. sol ayakla vurduğu şutlar gereksiz

çalım atmak iyi futbolsa ayrı. videodaki tek iyi ozellik çalım atması.

who are u?

Arda Turan Oley. :)

[video=youtube;MkKyiLtJqAU]https://www.youtube.com/watch?v=MkKyiLtJqAU&feature=player_embedded[/video]

Arda'nın olması herşeyi bu kadar güzelleştiren. :)

Bizden daha fazla sahip çıkıyorlar Arda'ya, sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim..

goruruz sahip cikiyorlarmis, bu taraftarin sahip ciktigi kadar kimse sahip cikmadi ardaya.. bence yanlis yorum..

Tek tek gelin be.:hı':

Galatasaraydaydı sahip olduk yeterince şimdi çekti gitti, bırakalım hadi baay triplerine girende bi ben değildim heralde.

Bırakın ya arkasından saymayanınız kalmadı. He bu çocuk yanlışlarda yaptı, kimi zaman tepkiyi haketti ama bağrımıza basmayı bilemedik tekrardan.

Galatasaraydaydı sahip olduk yeterince şimdi çekti gitti, bırakalım hadi baay triplerine girende bi ben değildim heralde.

Bırakın ya arkasından saymayanınız kalmadı. He bu çocuk yanlışlarda yaptı, kimi zaman tepkiyi haketti ama bağrımıza basmayı bilemedik tekrardan.

Ya bi git Allah'ını seversen. 10 defa yuhalandıysa, protesto edildiyse 100 defa bağırlara basılmıştır Arda. Arda'yı koruyacam diye onun mantığıyla o kadar taraftarın desteğini çöpe atmak bu kadar kolay demek ki. Nankörsünüz, çok net.

arda böyle oynamaya devam ederse görücem ben onu seneye eduardo salvio diego'dan da arda'dan da çok daha iyi oynuyor atletico'da, sahada yürüyor arda bu kadar olur hiç euro 2008'deki havası yok Allah'tan premier lige filan gitmemiş yoksa ölür kalırdı orda..

Adrian > Salvio > Diego > Arda o hücum hattında ilk gözden çıkarıcak oyuncu arda şuan şimdilik bişey demezler ama 1 sene sonra filan mırıldanmalar başlar atletico taraftarında..

Ya bi git Allah'ını seversen. 10 defa yuhalandıysa, protesto edildiyse 100 defa bağırlara basılmıştır Arda. Arda'yı koruyacam diye onun mantığıyla o kadar taraftarın desteğini çöpe atmak bu kadar kolay demek ki. Nankörsünüz, çok net.

Değilim(z). Destek hattınızı Galatasaray'lı Arda, Madrid'li Arda olarak ayırdığınız an göze battı herşey.

10 defa yuhalanma, 100 defa bağra basılma olayıda bu genellemeye dahil.

Değilim(z). Destek hattınızı Galatasaray'lı Arda, Madrid'li Arda olarak ayırdığınız an göze battı herşey.

10 defa yuhalanma, 100 defa bağra basılma olayıda bu genellemeye dahil.

Arda kendini Galatasaray'dan soyutladıktan sonra göze battı her şey. Olayları çarpıtmayalım. Arda'nın Galatasaray'a ne çeşit şerefsizlikler yaptığını biliyoruz.

dedigin gibi genel olarak ''girdigi maclarda'' etkili oluyor. 11'de oldugunda katkısı pek yok. Degisik bir adam.

11'de çok fazla şans bulamadı sürekli oynatılması lazım..

ama muhtemel arda ve diego daha maliyetli ve daha yıldız olduklarından ilk tercihler şuan ama ilerleyen dönemde salvio 2'sinden birini kesicektir diego kiralık zaten dönücek gerçi..

Arda Alinmiycak Leyla.. bu taraftar Ardayi protesto ettiyse.. 3-4 kere etmistir.. ondada hemen kustu arda.. biz bi aileyiz dedi.. 1 sene boyunca yatti kimse tik etmedi.. gitti milli maclarda pasa pasa topunu oynadi.. ayni olayi yabancilar yaptimi Arda beyefendi yabancilar boyle aga demesini bilip.. yabancilar ve turkler arasina mesafeyi koyup.. IRKCILIK yapti benim gozumde.. hani yabanciyi sirtinda tasimiycaksin ama.. ben burda Hollandalilarla nasil top oynayip adamlar beni kabulleniyorsa aynisini Ardada yapmali ben amatorum o profesyonel.. yani o hayli hayli yapmali.. amatorde olur Turku sevmezler vs ama sen profesyonel futbolcu olarak isine bakacaksin.. Arda bu takimi satti Leyla.. 1 sene top oynamadi milli takima kosa kosa gitti.. sakatlandi geldi.. 1 allahin kulu o zaman laf etmedi.. edilse bile haksizmi? hakli.. eyvallah.. sonra Galatasaraydayim deyip.. son anda Ispanyaya cekti gitti.. neoldu simdi neoldu? o kadar mac oynadi.. biz diyoruz ya.. Riera ne katti bize? Arda Atleticoya ne katti? kac golu var kac asisti var okadar macta? geciniz Arda Atleticoda siradan bi topcu halinde.. yani Arda yildizken siradanlasmayi secti..

simdi acsin IPodunu.. Kendim ettim kendim buldumu dinlesin.. gul gibi sararsin morarsin.. Arda IBNE FORMA dedi bizim armamiz olan formaya.. o kim oluyorda IBNE diyor.. tovbe yarabbi Leyla boyle bi futbolcuyu koruma tamammi, mumkune Ibne formasi dedigi formayi bidaha giymesin.. mumkunse diyorum..

sunuda unutma Arda bundan sonra bisey olmaz.. adam ha bire kilo aliyor.. yapisi bu.. kilo almaya cok musait.. gorunuyor bu acik acik..

Arda kendini Galatasaray'dan soyutladıktan sonra göze battı her şey. Olayları çarpıtmayalım. Arda'nın Galatasaray'a ne çeşit şerefsizlikler yaptığını biliyoruz.

Arda kendini Galatasaray'dan soyutlamadı hiç bir zaman. Sadece kariyeri gereği takım değiştirdi. Bu değişiklik bi bakıma onu kötü etkiledi. Yalnız kaldı, ne yapacağını şaşırdı, gördüğü mikrofona "Ben mutluyum" mesajı verdi. Bunları bizim çocuk işte deyip geçemedik işte, yalan değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt