Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

hakaret ve tahrik etmeden mete

O zaman yazılan bir şeye alakasız cevap yazmaktan vazgeçilsin. Oldukça basit bir soru sordum ve Ardaya laf kondurmamak için sayfalardır kıvıranlar var.

Unutmayınız; Bir Galatasaraylı onbin Arda fanını yok eder.

Ahahahaha adam gitti , adama hala rahat yok. :ayatollah::ayatollah::ayatollah: Son yazdığından da sorduğun sorunun b*k atmak amaçlı olduğuda ortaya çıkıyor. :yenieek:

He alındım. :) Umarım Fener'e gider geldiğinde de çıldırırsın. :happynew:

Adi rardaninho olsaydi , millet youtube'da welcome to Galatasaray diye kicini yirtardi !!

Adam futbolu biliyor kral oldu benim gózumde suanda avrupanin ónde geleni !! :ayatollah:

He alındım. :) Umarım Fener'e gider geldiğinde de çıldırırsın. :happynew:

Daha demin adam başka takımda oynuyor dedin. Başka takımın bir futbolcusunun bir başka takıma gitmesine neden çıldırayım ki? Umurumda bile olmaz. Lakin bazılarınız galiba Ardanın fener yolcusu olduğuna ikna olmuş gibi. Ardanın tutarsızlığından olabilir.

Fair degil ama bu Ardaya karsi. Ardada kendi sosyal hayatinda tebrik etmistir kesinlikle.

Zannetmem. Oyle olsa Acun abisi duyar hemen her yere yayardi bence.

Neyse benim demem sudur; biz CL'den elenseydik eger, Arda illa ki cikar teselli mesajlari verirdi. Kendini Sampiyonlar Liginde tur atlayan takimin kaptani olarak hayal ettikce ici icini yiyor suanda. Zamansiz yuz ustu birakip gittigi takimin kaptani olarak.

Zannetmem. Oyle olsa Acun abisi duyar hemen her yere yayardi bence.

Neyse benim demem sudur; biz CL'den elenseydik eger, Arda illa ki cikar teselli mesajlari verirdi. Kendini Sampiyonlar Liginde tur atlayan takimin kaptani olarak hayal ettikce ici icini yiyor suanda. Zamansiz yuz ustu birakip gittigi takimin kaptani olarak.

Gelmesinde zaten geri. Takimin kimyasi 75% ihtimal ile bozulur.

Bu ne yahu "Dünya Çevre Gününde beni niye gezdirmedin aşkıııımmmm? :(((((" der gibi. İnce düşünmeye gerek yok.

Ahaha millet hala Arda'nın pişman olduğunu sanıyor. :ayatollah: Adam seneye daha büyük bir takıma gidecek millet kafayı çekmiş.Arsenal'in istediğini yazmış As gazetesi.Seneye gruptan her sene çıkan bir takıma gidiyor yani. :o Anlayana tabi.

Bizdeki durumuyla şuanki durumu baya farklı.Takım futbolcuyu nasıl geliştiriyor canlı örnek,bizdeyken tek çalım stili kıçını adama yaslayıp topu ilerletmekti yavaş yavaş ,A.Madridde fit hızlı bi oyuncu haline gelmiş.Niye bizde olmuyor düşünmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt