Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Adam ilk senesinde Avrupa Ligi'ni kazandi. Gelecek sene büyük bir olasilikla Sampiyonlar Ligi oynayacak. Sampiyonlar Ligi'nde Falcao da kalirsa daha farkli yerlere gelebilir. Birakin Arsenal'i . Su an Atlético > Arsenal !

Arda sözleşmesi bitince(iki sene sonra) bize gelsin. 1 sene oynasın tekrar satalım bi 15 milyona. Gerçek Galatasaray'lı olduğunu göstersin! :lol:

Adam ilk senesinde Avrupa Ligi'ni kazandi. Gelecek sene büyük bir olasilikla Sampiyonlar Ligi oynayacak. Sampiyonlar Ligi'nde Falcao da kalirsa daha farkli yerlere gelebilir. Birakin Arsenal'i . Su an Atlético > Arsenal !

Arsenal'e 10 kisiyle aci aci koymustuk, simdi Arda'li Atletico'ya koyariz bir de :animation:

az önce canlı yayında* nişanlısıyla birlikte bir mekandan çıkarken boynuna fener atkısı dolamak isteyen adamı eliyle iterek durdurmuştur.

GS sözlük

ayrıca arda evleniyo ve bugün yarın kız istemeye gideceklermiş.fatih terim isteyecek sinemi

Aziz'de gitseydi keşke nişanına, Arda'da ona sorardı; "Ulan Aziz sen de mi buradasın diye." :asd:

[video]https://video.ekolay.net/video-izle/spor/'ulan-arda-sen-de-mi-buradasin'/533170/[/video]

Mehmet Topal ayni Abdülhey gibi cikmislan ..Kardesimiz felan ,Siyah Takim Elbise :D

[video=youtube;3iVQpuh-sVM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3iVQpuh-sVM[/video]

Arda Turan: Futbolu GALATASARAY'da bitirmek istiyorum..

Arda Turan: "Şampiyonlar Ligi kupasını kazanabilecek bir takımda oynamak istiyorum."

[video=youtube;qGfklbNCmag]https://www.youtube.com/watch?v=qGfklbNCmag[/video]

:ayatollah:

El orgullo del fútbol turco !

Pride of Turkish football !

Türk futbolunun gururu !

Galatasaray'i konusurken "Biz" demesi Arda'ya karsi cikanlara güzel cevap oluyor :)

Zannetmem. Oyle olsa Acun abisi duyar hemen her yere yayardi bence.

Neyse benim demem sudur; biz CL'den elenseydik eger, Arda illa ki cikar teselli mesajlari verirdi. Kendini Sampiyonlar Liginde tur atlayan takimin kaptani olarak hayal ettikce ici icini yiyor suanda. Zamansiz yuz ustu birakip gittigi takimin kaptani olarak.

:asd: sanki ikinci ligde oynuyor atletico şuan bizden daha göz önünde bir takım üzüldüğünü hiç zannetmiyorum hatta tuhaf türk taraftar ve medyasından kurtulduğu için mutludur :)

Arda , medya konusunda destek almis sanirim ; bizli mizli konusmak aklina gelmezdi yoksa

Emre hiçbir zaman Galatasaray lafı etmedi gittikten sonra, tek dediği beni yetiştiren kulüp Galatasaray diye.Çok büyük başarılarım oldu falan filan diye.Ama Arda her fırsatta GSliyim diyor bana göre taraflarlar olarak biraz fazla medyanın gazına geliyoruz.Bir laf cımbızla çekiliyor başlık yapılıyor bizde hain ilan ediyoruz.

Ha bizdeyken bazı yaptığı hatalar oldu ama bizimde ona karşı yaptığımız hatalar oldu.. Yuhalamak vs gibi, Gençlik zamanında Fatih Hoca gibi birinin elinde olsaydı böyle olmazdı, O dönem gelen giden belli değildi, sırf Lincoln'e ve Medya'ya haddini bildireceğim diye Adnan Polat tarafından bir anda kaptan yapıldı. Sürekli hoca değişti. Oynadığı 5 yılda 8 hoca değiştirdi.Ve yine son sezonu hariç muazzam bir kariyer yaşadı.. Son sezon sadece o değil herkeste bir haller vardı disiplinsizdi herkes ve sonunda çöküş gerçekleşti zaten o sezon sonunda..

Herkes gitmesini eleştiriyor o an itibariyle kızan ama mantıklı bakınca aslında doğru olanı yaptı Arda, bizim için değil kendi için doğru olanı yaptı. Şuan La Liga'nın 2.Sırasındaki takımın en önemli oyuncularından biri.. Arda O hayalleriyle büyüdüğü UEFA kupasının kaldıranlardan biri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt