Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

BCXGVVBCEAAHXhc.jpg:large

valla Galatasaraylı olarak tunahanın yanına gitmesi iyi bir davranış..

Valla arda nın hiç geri gelmesini istemiyorum takımı zor gününde bıraktı gitti gelmezse de gelmesin.Yetenekli olabilir ama çok şımarttık arda ilk çıktıgında böyle dğeilkdi

AW: #10 Arda Turan

Valla arda nın hiç geri gelmesini istemiyorum takımı zor gününde bıraktı gitti gelmezse de gelmesin.Yetenekli olabilir ama çok şımarttık arda ilk çıktıgında böyle dğeilkdi

Medya adami yedi. Hem para kazandirdi hde hayallerine ulaştı. Oyle FC Parma fln gitmedi koskoca Atletico yahu

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Cevap: AW: #10 Arda Turan

Medya adami yedi. Hem para kazandirdi hde hayallerine ulaştı. Oyle FC Parma fln gitmedi koskoca Atletico yahu

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Haklsıın medya yedi ama herkes arda kaptan bu işin içinde gs yi taşıyacak derken kayboldu ve en büyük problemimizde kanat 2 seneden beri arda 12 ye gitti dogru ama arda klasında oyuncu 20 den aşagı gitmezdi bence v hala atleticonun borçları duruyor düşün

Ya Arda'yi geri getirmek lazim, ya da alt yapi dan bir sol kanat cikarmak lazim.

Çok abartıyorsunuz Arda olayını. Gencecik yaştaki bir çocuğun üzerine tüm medya saldırdı ve çocuk artık kaçmaktan başka çare bulamadı gitti. Gelir gelmez o kadar önemli değil. Ama insafsızlık yapıldığını düşünüyorum.

şuanki kadromuzda arda ve gökhan inler olsa lige uzun yıllar ambargo koyarız

Şuan da Arda'ya yapılanların aynısı Burak için yapılıyor. Bunu kesinlikle kabul etmeliyiz ki biz taraftar olarak Arda'ya ship çıkmadık, çok kırgın gitti. Kafası rahat futbole konsantre olmuş Arda'nın neler yaptığını hepimiz görüyoruz umarım Burak'ın da peşini bırakırlar bırakmasalar bile taraftar olarak biz ona sahip çıkarız ve kafası rahatken neler yapabileceğini hep beraber görürüz.

Ahhh Arda ah ...

Bi Ribery bide Arda takımdan giderken bu kadar üzüldüğüm başka kimse yoktur heralde ...

Raporlandın. Konuşmalarına dikkat et bahsi geçen insnalar okul arkadaşın değil.

tavirlarini tanimlamak icin "ezik" lafini kullandim diyemi raporladin

o saha icindeki tip ifadesini baska yorumlayamazdim.

beni bilen bilir futbolcular hakkinda kotu birsey yazmadim bugune kadar hatta hepsini desteklerim

ama umut ayri aga.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt