Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

arda gitmese ne amrabat alınırdı ne de riera buda bi gerçek

bu 2 oyuncuya verilen paralar az değil.

en azından son dakika bırakacağına yarım sezon oynasaydı

ha yönetim başarısızlığı yokmu var. ama arda gitmese hiç öyle şeyler olmayacaktı.

Hagi futbolu erken bırakmasaydı ne felipelere ne bratularaparalar giderdi ve mali bir borcun altına girmezdik.

İlk önce düşünce yapını degiştireceksin sonra bir süre öyle yaşayıp deneyimlerini burda anlatırsın sonra belki arda hakkında yorumunu kaâle alırım . . .

yine sahada en iyi oyuncuydu

Hagi futbolu erken bırakmasaydı ne felipelere ne bratularaparalar giderdi ve mali bir borcun altına girmezdik.

İlk önce düşünce yapını degiştireceksin sonra bir süre öyle yaşayıp deneyimlerini burda anlatırsın sonra belki arda hakkında yorumunu kaâle alırım . . .

kaale almamış halin çok belli oluyo alıntı yaparak.

hemde kaale almışsın almamışsın çok umrumda mı sanki senin için yazdım burda. herkes istediği fikri belirtir seni ilgilendirmez benim düşüncem bu

kaale almamış halin çok belli oluyo alıntı yaparak.

hemde kaale almışsın almamışsın çok umrumda mı sanki senin için yazdım burda. herkes istediği fikri belirtir seni ilgilendirmez benim düşüncem bu

Senin Arda hakkında yazdıklarına cevap vermeyerek gayet kaale almadıgımı anlamış olman gerekir sevgili İsa.

Huzur bozmayacaksa gelsin, klas topçu.

kimsenin fikrini kimse benimsemek zorunda değil arkadaşlar.

küçük beyinleriyle laf soktuğunu sanan insanlar hiç alıntı yapmasın

arka arkaya mesaj yazmakta istemiyorum ama arda "son dakika" gitmese riera hiç alınmayacaktı.

son dakika bıraktığı için o eleştiriyi yaptım hagiyle karşılaştıranlar falan olabiliyo altınıda çizim ki daha iyi anlaşılsın. hagi son dakika ben bırakıyorum demedi

Şu kadroda olduğunu düşünüyorumda.. Tam bizde görmek isteeyeceğim sene.

Drogba-Burak-Wesley-Arda-Selçuk-Hamit-Melo peh peh peehh..

çalım özelliğinide çok geliştirmiş tam yıldız olmus

Şu kadroda olduğunu düşünüyorumda.. Tam bizde görmek isteeyeceğim sene.

Drogba-Burak-Wesley-Arda-Selçuk-Hamit-Melo peh peh peehh..

Uzun vadede döneceğine kesin gözüyle bakıyorum.

Zaten uzun vadede kanat oyuncularımızdan birinin yerli olması gerek isimler belli en kaliteli yerli oyuncu Arda zaten ardından ; Frei - Töre - Sararer geliyor her ne kadar şu aralar formsuz olsa da Sercan.

arda da görüyor bizim kadromuzu muslera eboue melo sneijder drobga selçuk burak hamit semih gibi çok üst düzey oyuncular var kendisi de bu takıma katılırsa ve savunmaya sağlam takviyeler yapılırsa şampiyonlar ligi şampiyonluğu gelebilir. ardayla konuşup bunları önüne sayıp dökmek lazım. bence o da dönmek ister. ama sorun a.madrid. satmak istemeyeceklerdir.

muslera -- eboue -- semih -- ömer -- coentrao -- melo -- selçuk -- sneijder -- burak -- arda -- drogba

bu kadro efsane olur.

Uzun vadede döneceğine kesin gözüyle bakıyorum.

Zaten uzun vadede kanat oyuncularımızdan birinin yerli olması gerek isimler belli en kaliteli yerli oyuncu Arda zaten ardından ; Frei - Töre - Sararer geliyor her ne kadar şu aralar formsuz olsa da Sercan.

töre den artik kimseye hayir gelmez, kendine bile.. akilli para icin kariyerini satti..

Son bursa maçında Amrabat yerine düşündüm aklımda onu.En kötü geçemezse çeker orta açar havadan kavisli.Drogba 'lık ortalar tam.30 gol atar valla Arda gelirse.

Ben şahsen Arda yı istemiyorum.Tarihimizin en kötü sezonumuzu geçirdikten sonra gitmeyecekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt