Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Selçuk ve Sneijder gibi harika ve yaratıcı ayrıca disiplinli futbolcular varken, Arda gibi iyi olmayan futbolcuların bu takımda yeri yok.

Selçuk ve Sneijder gibi harika ve yaratıcı ayrıca disiplinli futbolcular varken, Arda gibi iyi olmayan futbolcuların bu takımda yeri yok.

Bireysel oynuyor de,takım içi dengeleri bozar de ama iyi değil deme yahu.

Neyse siz bilirsiniz tabi.

Ben de son zamanlarda havali bir hal seziyorum Arda'da ama yinede:

Arda > Sercan,Caner,Mehmet Ekici, Tunay,Olcay ve baska kim varsa su an orada oynayabilecek

Ben de son zamanlarda havali bir hal seziyorum Arda'da ama yinede:

Arda > Sercan,Caner,Mehmet Ekici, Tunay,Olcay ve baska kim varsa su an orada oynayabilecek

Saydığın isimlerden elbet iyi ama Selçuk ve Sneijder gibi iki tane net oyun kurucu ve beyin varken, Arda'ya gerek yok. Arda gelsin, Arda gelmesin, herkesin görüşü farklıdır elbet.

Siz neyi konuşuyorsunuz ya siz Arda yı 5 sene daha unutun,Arda geldi de alması kusur kaldı:asd:

Saydığın isimlerden elbet iyi ama Selçuk ve Sneijder gibi iki tane net oyun kurucu ve beyin varken, Arda'ya gerek yok. Arda gelsin, Arda gelmesin, herkesin görüşü farklıdır elbet.

Ya pardon ben milli takim üzerinde konusuyoruz saniyordum. Konu Galatasaray ise gelmesin bencede..

takımın en iyisiydi belki de tek iyisi

Kendisini hiç sevmem ama Türkiyenin açık ara en iyi futbolcusu selçukla kıyaslamak hata çünkü selçuk daha çok defansif görevler üstleniyor.Adamları resmen ipe dizdi ama o posizyonda kaleye vurmak yerine ortaya bıraksa 2 1 öne geçecektik yine yaptı yapacağını...

Arda Milli takiminin caresizliginden bencil oynuyor biraz Atletico Madrid'i izleyin orada bu kadar topla oynamiyor.

Dmec verir ama Ispanyadan Galatasaray hakkinda demec vermesin bir zahmet.Kendi isine baksin.Galatasaray onu unuttu oda bizi unutsun

Arda eninde sonunda Galatasaray'a gelecek. Adam Galatasaraylı. İstediği demeci verir. Napıcan? Ayrıca unutan kim kendi adına konuş.

Macarlar gol attiksan sonra arda semih'in yanına gitmiş sarılmış...

Helal olsun aslanım...:yenieek:

hahahah Arda'yı Galatasaray'a istemeyenler var size Amrabat müstehak :o

Alma şansımız varsa bir an bile düşünmeden almaliyiz:)

Bugün mükemmel oynadı, bizim kanatta olsa doktururdu valla.

bizden uzak olsun, gelince yine aynı sorunları istemiyoruz !!!!!

Yerli kıtlığında Arda sola mükemmel olur.Sabri'den Eboue'ye level atladığımız gibi Amrabat'tan Arda'yı düşünün.Çok gündeme gelecek o ayrı.

arda cok kaliteli bir futbolcu ama fazla karışıyor oyuna.. sahada sanki bir ronaldo messiymiş gibi liderlik yapmaya çalışıp gidip herkesin ayağından topu alıyor milleti oynatmıyor falan..

arda yerine kerim frei falan oynasa ya da başka biri daha etkili olabilirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt