Refik Arkın
Tecrübeli Üye
- 4 Haziran 2011
- 5.609
- 0
- 1.021
Cevap: #10 Arda Turan
Arda gelmesin ben de istemiyorum.
Arda gelmesin ben de istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim söylemek istediğim şey ortada ama maşallah millet hep tersten anlıyor 6 sene şampiyonluk meselesi değil Arda iyi futbolcu olabilir ama gelse Galatasaray ı tek başına şampiyon yapacak bir futbolcu değil.Galatasaray dan kaçıp giden bir futbolcuyu ben istemiyorum.Arda Galatasaray dan kaçıp gidecek bende onun arkasından geri gelsin diye ağlıyacak ne güzel ya.
Arda cok yetenekli bir futbolcu, ama winner degil. Hicbirzaman da olmadi.
Yetenekleri o kadar fazla ki, liderlik ve kazanma sorumlulugunu Arda´ya yüklüyoruz.
Ama Arda winner degil, cünkü bitiriciligi hic yok. Top saklar, adam gecer, güzel hareket yapar, ama bitiremez.
Bu günün liderleri ve dünya yildizlarinda hersey var. Hem güzel hareket, hem asist, hem gol.

Orta sahada Mustafa Sarp, Barış Özbek oynarken takımın kötü gidişatının en büyük sorumlusu Arda gibi gösteriliyo , üstüne gayet normal bir şekilde kız arkadaşıyla yaptığı tüm aktiviteler eleştiriliyo ( o eleştirenler küfredenler kendileri Arda'nın yerinde oslalar ne yaparlardı kim bilir ) ve kendi taraftarınca beste yapılıp söyleniyo, daha ergenlikten yeni çıkmış çocuğa Adnan Brothers lar üstün zekalarıyla kaptanlık verip şerefsiz Fener medyasının eline iyice koz veriyo, zaten medyanın gazına gelmeye ve kendi değerlerimize sahip çıkmamayı adet edinen taraftarımız çocuğu yerden yere vuruyo hatta çocuğun seks hayatı televizyonlarda konuşulmaya başlanıyo ( Türkiye için kesinlikle uç bir nokta ) ... Arda'nın yerinde ben olsam bende giderdim ... Böyle bir medya ve gaza gelmeye, medyanın dediklerine sorgusuz sualsiz inanan bir taraftar topluluğu varken bende giderdim biraz empati yapsan yeter ...
He Arda'nın hiçmi suçu olmamıştır en büyük suçu sürekli konuşması hala da konuşuyo susmayı bilemedi bir türlü ama kimse hatasız değildir herkesin hataları olur hele genç birisi söz konusuysa bu hatalar daha çok anlayışla karşılanmalı ...
[video=youtube;cLOmPmBXGc0]https://www.youtube.com/watch?v=cLOmPmBXGc0[/video]
Yapma lütfen yani bir Ronaldo ve Messi kadar değil tabi ki onlarla kimse karşılaştırılamaz ama Arda'nın da istatistikleri özellikle bizdeki son senesi hariç mükemmeldi bence ...
-----------------------------------------------------gol----------asist-----------------------------------------
Kesinlikle güzel istatistikler şu takımda Amrabat yerine Arda olsaydı offf düşünemiyorum ya![]()
Kötü futbolcu demiyorum ki zaten. Arda herzaman oynar, onda da hemfikiriz.
Ama ben Arda´nin winner oldugunu düsünmüyorum. Sutlari zayif mesela. Bitiriciligi olsa sezonda 20 gol atar Arda zaten. Ondan bahsediyorum ben. Bunu bir türlü gelistiremedi.
Arda'ya kötü futbolcu diyen yok ki. Ama bu adamın takıma gelmesinden cidden korku duyuyorum. Çünkü takım gene aşırı derece magazin malzemesi olacak Arda sayesinde. Gene çenesi hiç durmayacak, o programdan diğerine koşacak. Saha dışında sürekli polemik yaratacak vs vs. En iyisi gelmemesi. Takım şu an daha huzurlu, bunu en Arda fanatiği insan bile inkar edemez.
Evet takım şuan huzurlu kesinlikle haklısın ama şuanda başımızda Fatih Terim var gruplaşma ve huzursuzluğa kesinlikle izin vermez , o zamanki ergen Arda yok , Avrupa'da kupa kaldırmış daha olgunlaşmış bir Arda var , takım olarak çok daha iyiyiz ve medya tabi ki yine malzeme yapmaya çalışır ama ellerindeki kozlar daha az ne biliyim en önemlisi Adnan'lar yok, evet insan yinede biraz korkuyo ama inanıyorum şuanki takıma gelse herşey çok güzel olur ...
Arda geri dönse çok iş yapar takımda gurur yapmaya gerek yok.. Selçuk kaptan kalsın Arda dönsün sonra şov izleyelim..
Arda'ya kötü futbolcu diyen yok ki. Ama bu adamın takıma gelmesinden cidden korku duyuyorum. Çünkü takım gene aşırı derece magazin malzemesi olacak Arda sayesinde. Gene çenesi hiç durmayacak, o programdan diğerine koşacak. Saha dışında sürekli polemik yaratacak vs vs. En iyisi gelmemesi. Takım şu an daha huzurlu, bunu en Arda fanatiği insan bile inkar edemez.
İmparator'un olduğu yerde kılını bile kıpırdatamaz magazinsel malzemeler için.Ben futbolun olgunluk mertebesine eriştikten sonra takımda görmek istiyorum onu.Ama şu an değil...
Ben Fatih Hoca'ya güvenirim, gelsin derse problem yok. Ama yani Arda'ya falan da ihtiyacımız yok. İstediğimiz adamı alabilecek potansiyel ve gücümüz var. Gelse de olur gelmese de yani hiç umrumda değil şahsen.