Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

baska biyerdede atletico borcunu kapamis yaziyo :D

O değilde Arda fifa 14'te kendine özel tarz yaratmak için bu havalara girdi :D

Saç sakal karıştı adamda .

4624b.gif

Kanuni bile dayanamamış Arda'nın bu haline. :D

Amrabat'la falan işleri olmaz ama Riera maaşında esneklik yapıp,La Liga'ya dönmek isterse o kullanılabilir.Tabi Atletico'nun durumu bahsedildiği kadar kötüyse.Yoksa o takas bile zor :asd:

Eğer 66 numaralı,o altyapıdan çıkma,sadece Galatasaray'ı düşünen Arda gelecekse transfer etmemiz büyük kazanç olur.Öteki türlü çok konuşan ve ortalığı karıştıran diğer bir tabirle 10 numara,kaptan Arda'ya ihtiyacımız yok.Zaten rüzgarı arkamıza aldık,4.yıldızı konuşuyoruz.Kendi kendimize çelme takmayalım.

Atletico´ya ne oluyor ki? Arda dönmek istiyorum desin yeter ki. Hertürlü aliriz. Zorla mi tutacaklar cocugu?

Mahkemeye veririz, catir catir aliriz Arda´yi geri. Tabiki daha borclari varsa ve süresi gectiyse.

20 Milyon verecek de halimiz yok sonucta Arda´ya.

Basa gelen cekilir.Arda'yı satmak,hemde 12 m euro gibi düsük bir rakama satmak büyük bir hataydı.

Geri almak icin mecburen +7 m euro verecez.Neden ?

1-Arda yerli bazında alabilecegimiz en kaliteli oyuncu,dolayısıyla fb'liler psikolojik olarak cöker.

2-Sol Acık mevkisine zaten oyuncu lazımdı.

Arda gelirse çok sevinirim. Mevcut kadromuzda çok iş yapar. Galatasaray'ın çocuğudur. Babalar evlatlarını affeder. Galatasaray taraftarının kardeşidir. Kardeşleri küser, kavga eder ama kardeştir işte.

Basa gelen cekilir.Arda'yı satmak,hemde 12 m euro gibi düsük bir rakama satmak büyük bir hataydı.

Geri almak icin mecburen +7 m euro verecez.Neden ?

1-Arda yerli bazında alabilecegimiz en kaliteli oyuncu,dolayısıyla fb'liler psikolojik olarak cöker.

2-Sol Acık mevkisine zaten oyuncu lazımdı.

Ben ve bir kesim taraftarda Arda'nin herhangi bir maddi degeri yoktu. Ayni suan Selcuk'da oldugu gibi. Ama Arda o kadar tutarsiz davrandi ki, o kadar zamansiz gitti ki, o kadar cok gitmek istedi ki, Atletico ve o serefsiz menejeriyle elimizi kolumuzu bagladilar.

Bak; Adnan Polat'in tek dogru davranisi, Arda icin orta sira takimlardan gelen 10-12 milyonluk teklifleri kaale bile almamasiydi. Arda gidecekse elit bir takima para konusu konusulmadan gidecekti. Cunku Arda 'ben Metin Oktay gibi bir simge olmak istiyorum' demisti. Ama aslinda bizi kandirmis. Arda, Atletico Madrid ve o serefsiz menejeri Bayram Tutumlu mudur ne karin agrisiysa iyi oyun cevirdiler Galatasaray'a.

Arda'nin bu takimin kaptaniyken, takimi en kotu zamaninda transfer doneminin son aninda birakip gitmesini yediremiyorum. Eger o kabus gibi gecen sezon biter bitmez gitseydi, omuzlarda ugurlardik. Ama senin baban dedigin Fatih Terim butun takimi ve oyun sistemini senin uzerine kurmusken son anda gitmenin hangi tarafi etik? Simdi Galatasaray eski gucune kavusmusken, cok basarili gidiyorken Arda'nin geri gelecek olmasi ihtimalini midem almiyor. Ustelik kardesinin dedigine gore tekrar Galatasaray'da kaptanlik hayali varmis. KAPTAN SELCUK varken sen de kim oluyorsun alo?

Benim icin Galatasaray simgesi; sirf yurt icinde önünde iki adet Sampiyonlar Ligi'nde oynama firsati iceren teklifi elinin tersiyle itip, dip yapmis ve ne olacagi belirsiz bir Galatasaray'i secen KAPTAN SELCUK'tur. Bu yuzden biz taraftar icin Selcugu alacak bir para birimi icat edilemez.

Buyuksun kaptan

7.JPG

@Mete Alparslan,Selcuk İnan'ın değeri tartışılamaz,zaten Arda bu dakikadan sonra Selcuk'tan kaptanlık falanda alamaz,Yönetim müsade etse Taraftar müsade etmez.

Arda Turan'ın Galatasaray'ı cok sevdiği aşikar.Neden gitti ? Basın yüzünden,adama demediklerini bırakmadılar ve sürekli baskıya soktular.

Gene Arda'nın menejeri ve fb'li gücler tarafından beyninin yıkandıgını düsünüyorum.Hem basın hem bazı güclerin isbirligi ile Arda'da,Taraftarda doldurusa geldi ve Bizde Arda'yı elestirmeye basladık.

Anlıcagın biz Arda'ya,Arda bize zıtlastı.

Sonuc Olarak;Arda bizde psikolojik baskılar yüzünden gitti.

Arda Turan olgunlastı ve artık basının ne söyledigi umrunda degil.Gene birileri tarafından doldurulacak yası coktan gecti.Arda'nın bize tekrar dönmek istedigini düsünüyorum.

Herşeyi geçtim,sırf fb'nin inadına alınmalıdır;

Çünkü Arda yüzünden cıldırıyorlar.

Arda kaptanlık verin geleyim derse hiç gelmesin direk Kadıköye gitsin orda kaptanda yaparlar paşada

arda dönse bile kaptanlığın selçuktan alınıp ardaya geri verilmesi söz konusu olamaz. bizi son dakikada yüzüstü bırakıp gitmiştir hatalıdır, ama taratarın da ona yaptıklarını unutmamak lazım. bence yabancı sınırı olduğunu da gözönüne alırsak ardanın dönmesi bizim için faydalı olur. bir de arkadaşın bahsettiği gibi 7 milyon fazladan vermeyeceğiz.8 milyon borçları varmış bize zaten 7 istiyorlarmış. 12 ye sattık 15e geri alıyoruz gibi olacak (tabii okuduğumuz haber doğruysa).

Arda gelirse Şampiyonlar liginde ilerleme ihtimalimiz dahada artar.Ligde de Şampiyonluk yolunda çok önde oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt