Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Kardeşi twitterdan dönüş sinyalleri verdi sildi.Zaten son oynadığı maçlarda da formsuzdu skora katkı yapamıyordu,üstüne sakatlık da yaşadı işi zor olacak Atletico'da.

Burada daha rahat olur.Avrupa olgunlaştırmıştır onu kaptan olarak dönse de sorun olmaz ama tabii ki ben de Selçuk'un kaptan kalmasını isterim.Solda kapalı savunmaları iyi açar.Bu sezonki en büyük eksikliğimiz kanat organizasyonları.

Mektup, beni alın diyor.

Arda bu takıma istediği zaman dönebilr kapı açık ama bir daha asla ve asla kaptan olamaz o vapur kalktı gelecekse bunu bilerek gelsin

Kaptanligi satarak gitti Arda. Birdaha kaptanlik mi ? Selcuk Sabri Drogba diyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

a.madride gittiği için pişman bunu mektupu okurken çok iyi anlıyorum hele bu sene avrupada yaşadıklarımızdan sonra hep galatasaray ile kupa kaldırmak istediğini söyledi ama sağolsun a.polat a.sezgin mahvettiler adamı :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

adam kaptanlık istediğini söylemiyor ki hayalimdi gerçekleştirdim diyor :SS::SS::SS::SS:

Aliii alii aliii , pls azcik dusun sen arda olsan kaptan gittigin takima kaptan donmek istemezmsn

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yazdığı mektupla beni alın diyor. Ha bazıları şampiyonluk maçı için yazdı diyebilir. Peki geçen sene Kadıköy maçı öncesi neden yazmadı ? Bu basbayağı beni alın mesajıdır.

Geri dönsün, oyunu ve karakteriyle kaptanlığı yeniden hak edince, biz de kaptan olarak bağrımıza basarız kardeşimizi.

giy 66'yı geç sola eski günlerde ki gibi :sad007:

takıma çok faydalı olur.. ama tek endişem , gittiği dönem ki gibi medyatik olursa sürekli gündeme gelirse, rıdvanla azizle samimi görüntüler verirse..

kaptanlık konusunda görüşüm , her zaman kaptan Selçuk olmalı :b5: kimse için ondan o kaptanlık alınamaz

Ah ulan koca kafa niye zamansız bırakıp gittin ki Galatasaray'ı.

Şimdi dönsen bir dert kalsan bir dert.Bu kadar iyi bir oyuncu ve Galatasaray taraftarı birinin taraftarların bir kısmı tarafından istenmemesi çok kötü bir duygu.Keşke biraz daha akıllıca hareket etseydin.Neyse umarım 66 numaranla döner,bir daha da bırakmamak üzere giyersin parçalıyı.

Arda'nın dönüşü için altyapı hazırlanıyor. Hayırlısı olsun :D

Bu mektuptan nasıl dönmek istediğini anladınız lo?

Geri dönsün, oyunu ve karakteriyle kaptanlığı yeniden hak edince, biz de kaptan olarak bağrımıza basarız kardeşimizi.

tumblr_mjt5ozcfxu1s28cf3o1_400.gif

sevgiliye yazılmış mektup gibi dostum hiç sevgilin olmadı mı ? sevgilinden ayrısındır geleyim mi demeye dilin varmaz ne kadar sevdiğini söylersin aşk işte tam budur seni kahrolası :yenieek:

Hahahahaha olm ne alakası var. Adam Galatasaray'ı sevdiğini her ortamda belli ediyor zaten.

Olm inşallah gelir de şuradaki taraftar kitlesine bakınca bile bir hatasında boynuna ipi dolayacak insanlar var. O yüzden kendisi bilir kardeşimizin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt