Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Arda Fener'e gitse iyi olur aslinda, Emre Abi'sinin yaninda oynamayi cok ister.

Selcuk İnan'a biat edecekse, helikopter diye aglamayacaksa, yerli yabanci ayrimcilgi pas atmamazlik yapmayacaksa, gereksiz aciklama yapmayacaksa gelsin.

YAHU DAHA GECEN GUN SİKECİLERE DESTEK VEREN ACİKLAMASİ VARDO VALLAHİ BASA BELA ALİRİZ.

Sevmeyenin de hakkı vardır ama Emre veya Fatih muamelesi yapmayın şu adama.

Ben olsam bende gelmem heralde şuan galatasaraya duruma bak hala fenere gitsin diyenler var

Fanatik resmen umut tacirliği yapıyor.Ünal Aysal bu sene almamız imkansız semesine rağmen Aysal Atl sahibi Gile anlaştı diye haber yapmışlar.

ARDA TURAN OLEY! GELDİ SONUNDA GELDİ! Ne geldisi ulan yeter be ben arda olsam vallaha gelmem billaha gelmem hele şu foruma girsem birdaha reddederim hiç mi insaf yok la sizde kuşlar gelmiş toplanmış burada begeni almak için ardaya salliyor. Şunu kabullenin ARDA YERLI EN IYI FUTBOLCUMUZDUR..;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

arda turan selçuk inan melo sneijder burak drogba harika bir hücum hattımız olur atletico iyi para ister ama

ARDA TURAN OLEY! GELDİ SONUNDA GELDİ! Ne geldisi ulan yeter be ben arda olsam vallaha gelmem billaha gelmem hele şu foruma girsem birdaha reddederim hiç mi insaf yok la sizde kuşlar gelmiş toplanmış burada begeni almak için ardaya salliyor. Şunu kabullenin ARDA YERLI EN IYI FUTBOLCUMUZDUR..;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

bu postta noluyor anlamadım

Bu dönem doğru düzgün transfer yapmadık zaten bari Arda'yı alarak antiTransfer yapmayalım. Sol beksiz de olsa iyi bir takımımız var onu bozmayalım hiç değilse.

atlya buragı verelim ardaya 10 milyon verelim gelsin yeterki . formamada yazdırcak ismim olur

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9ksqb6XmOzM[/media]

Geri dön başkan 66 numara seni bekliyor..

Her gün Arda gelecek diye beklenti içinde olanlar vazgeçin artık Arda gelmeyecek. Geçen sezonda hep bir umut beklediniz gelmedi. Ben inanıyorum ki gelecek sezon Avrupa'da başka bir takımda futbol hayatına devam edecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt